فکر کنم دغدغه ی اصلی هوادارای تیم باید بازگشت مورینیو باشه و بس....
اگه مورینیو برگرده به تیم؛هوادارای چلسی نیازی نیست در این مورد حرص و جوش بخورن و کافیه به تصمیماتش اطمینان داشته باشن....
همین و بس...
فکر کنم دغدغه ی اصلی هوادارای تیم باید بازگشت مورینیو باشه و بس....
اگه مورینیو برگرده به تیم؛هوادارای چلسی نیازی نیست در این مورد حرص و جوش بخورن و کافیه به تصمیماتش اطمینان داشته باشن....
همین و بس...
سورنا جان، هوادارای چلسی درکشون بالاست ، همیشه هم بوده.
مسأله درک صاحب تیمه، اگه فراموش نکرده باشی سر همین موضوع، یعنی بازی ندادن یه بازیکن (شوچنکو) بود
که با آبرا اختلاف پیدا کرد و قهر کرد رفت اینتر !!
روسای باشگاه رئال این درک رو داشتن که تو کار سرمربی شون دخالت نکنن، حتی اگر دروازه بان اسطوره ایشون رو تقریباً یه فصل رو نمیکت بذاره!
فقط امیدوارم این اتفاقات دوباره نیفته و آبرا بعد این سال ها این فرهنگ رو پیدا کرده باشه.
به امید روز های باشکوه چلسی.
من فکر میکنم دیگه آبراموویچ هم فهمیده نباید زیاد به پر و پای مورینیو بپیچه و مورینیو هم اگه بخواد قرارداد امضا کنه مطمئنا خیلی سفت و سخت به آبراموویچ اختیاراتش رو گوشزد خواهد کرد...
مشکل اینجاست که مدیران رئالی هم همچین حمایت نکردن از خیلی از تصمیمات مورینیو !!
این همه مدت گفت من یه فوروارد میخوام انگار نه انگار...
آخر سر هم که به خاطر کاسیاس مجبور شدن باهاش قطع همکاری کنن که در نهایت دود این قضیه تو چشم خود رئالی ها خواهد رفت...
همونطور که بعد از رفتن مورینیو از چلسی ( به هر دلیلی) هرگز چلسی؛اون چلسی زمان مورینیو نشد به نظرم...
لمپارد: دوستدارم مورينيو به چلسي برگردد
فرانک لمپارد، هافبک چلسي، تاييد کرد که اميدوار است ژوزه مورينيو در اين تابستان به استمفوردبريج برگردد.
باشگاه رئال مادريد به تازگي اعلام کرد که مورينيو در پايان فصل سانتياگو برنابئو را ترک خواهد کرد تا شايعاتي که در مورد بازگشت آقاي خاص به چلسي به گوش مي رسيد، بيش از پيش قوت بگيرد.
به گزارش گل، لمپارد هم از دورنماي همکاري دوباره با اين مربي پرتغالي استقبال کرد و در گفتگو با سان گفت: "مورينيو بهترين مربي اي است که من در دوران حرفه اي ام داشتم. اميدوارم او به اينجا بيايد."
در مقابل، اين ملي پوش انگليسي اعتراف کرد که هرگز نتوانست رابطه نزديکي با رافا بنيتس داشته باشد.
"او واقعا از آن دست مربياني نبود که بخواهيد با او بنشينيد و صحبت کنيد. برخي مربيان هستند که مي توانيد با آنها احساس نزديکي کنيد و با آنها ارتباط راحت تري داشته باشيد. رافا جز اين دسته مربيان نبود."
"برخي مربيان هستند که يک خط دور خودشان مي کشند و بازيکنان را پشت اين خط نگه مي دارند. رافا اينگونه بود. ما چند بار در مورد آينده من با هم صحبت کرديم و او صادقانه گفت که در اين مورد نقشي ندارد. و صحبت ما همين جا تمام شد."
"مربيان زيادي مثل او هستند، فابيو کاپلو هم در تيم ملي انگليس همين طور بود. او يک حرفه اي است. او براي هر ديدار به خوبي آماده مي شود."
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند خبر کوتاه از شایعه هایی که توی شبکه های اجتماعی میشه :
من دلیلیلشو نمیدونم اما چند جا ادعا شده که مورینیو میخواد داوید لوییز رو بفروشه
چلسی به ماریو گومز پیشنهاد داده و گومز و مدیر برنامه هاش استقبال کردن از این پیشنهاد و فقط مونده رضایت باشگاه بایرن مونیخ
روملو لوکاکو: من خودم را به اثبات رساندم ,آماده ام در هر سطحی برای چلسی بازی کنم
اتفاقا به نظرم کیهیل بهتر از ایوا هست
امسال درسته که تورس گند زد و میکل فراتر از افتضاح بود
ولی خط دفاع خیلی مطمنی هم نداشتیم
باید صادق بود به نظرم به جز جای هازارد و ماتا و پیتر چک بقیه جاهای زمین تیم ضعف اساسی داره که همه مون خوب میدونیم![]()
امیدوارم گومز رو نگیریم که من اصلا ازش خوشم نمیاد
مطمئنا نمیشه گومز رو در کنار بازیکنایی مثل کاوانی و فالکائو و لوادوفسکی قرار داد و از اونا پایینتر قرار می گیره. بعدشم 38 میلیون یورو نمی ارزه!
اگه قرار گومز رو بگیریم که همین تورس و دمبابا هم خوبن و زیاد فرقی با اون ندارن...
به اضافه اینکه ما بازیکنی مثل لوکاکو رو هم می تونیم این فصل ازش بهتر استفاده کنیم و بازیکن 20 ساله ای که نیمه دوم به بازی میاد و توی الدترافورد مقابل منچستر هتریک می کنه ، مطمئنا بازیکن بزرگیه!
کلا بازیکنایی که به تیمای دیگه قرضی رفتن رو باید قدرشون رو بدونیم و چند تاشون مثل همین لوکاکو می تونن این فصل خیلی به درد بخورن.
استقبال گرم ماتا از مورينيو در چلسي
خوان ماتا، ستاره چلسي، از احتمال پيوستن ژوزه مورينيو به اين باشگاه با آغوش باز استقبال کرد.
باشگاه رئال به تازگي اعلام کرد که در پايان فصل با مورينيو قطع همکاري خواهد کرد و انتظار مي رود او به زودي به عنوان سرمربي جديد چلسي معرفي شود.
ماتا از اينکه مي تواند زير نظر آقاي خاص کار کند، خوشحال است و معتقد است که او يکي از بهترين مربيان دنياست.
به گزارش گل، او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ژوزه يکي از بهترين هاست.او در هر کشوري کار کرد، به همه جام ها دست پيدا کرد؛ در پرتغال، ايتاليا، با چلسي در انگليس و در اسپانيا.
فکر مي کنم ما نمي دانيم دقيقا چه اتفاق رخ خواهد داد اما اگر او بيايد، از او استقبال خواهيم کرد. او يکي از بهترين هاست.
چلسي هميشه مي خواهد که تيم بزرگي داشته باشد و فکر مي کنم با آمدن او، همه ما بايد از داشتن او خوشحال باشيم."
آخرين فصل حضور مورينيو در رئال، پرحاشيه و بدون جام به پايان رسيد اما ماتا معتقد است که زير نظر مورينيو، چلسي مي تواند به افتخارات زيادي دست پيدا کند.
" نمي دانم در رئال چه اتفاقي رخ داد. بايد آنجا باشيد تا همه چيز را بفهميد. آنچه من مي دانم، اين است که رئال باشگاه بزرگي است و فشار زيادي روي آنهاست. فکر مي کنم نبايد کار در آنجا راحت باشد.
همه آنچه من مي توانم بگويم اين است که اگر او بيايد، ما تمام تلاش مان را خواهيم کرد تا به همه جام ها برسيم."
پ.ن:
تقریبا کل بازیکن ها و طرفدارای چلسی آماده ی یک استقبال با شکوه از اقای خاص در لندن هستن! (چیزی که یک سری لیاقتش رو نداشتن)
اگه دوباره رومن آبراموویچ کارشکنی های خودش رو امسال شروع نکنه؛یک چلسی قدرتمند تر از چلسی گذشته ی مورینیو خواهیم دید...!!!
شک ندارم...
از الان این افتخار رو به همه ی هوادارای چلسی تبریک میگم!(هر تیمی لیاقت داشتن مورینیو روی نیمکت خودش رو نداره)
سفر مورينيو براي توافق 12ميليون پوندي به لندن
سرمربي پرتغالي رئال مادريد در نظر دارد با پايان يافتن لاليگا براي توافق با چلسي راهي لندن شود.
به نقل از ديلي اکسپرس، ژوزه مورينيو در نظر دارد دوم ژوئن براي مذاکره بر سر قراردادش با چلسي به لندن سفر کند.
سرمربي پرتغالي تمايل دارد به سرعت براي دومين بار کارش را در باشگاه چلسي آغاز کند و در روز آخرين بازي رئال در لاليگا مقابل اوساسونا به لندن سفر خواهد کرد.
مورينيو که با انعقاد قراردادي 3 ساله به ارزش 12 ميليون پوند در سال با رومن آبراموويچ، مالک چلسي موافقت کرده است، جزئيات قراردادش را نهايي و آن را امضا خواهد کرد.
اين در حالي است که آقاي خاص خودش را براي رقابت جديدي آماده ميکند. او براي شروع مذاکراتش با ميلياردر روسي باشگاه در خصوص بازيکناني که ميخواهد به خدمت بگيرد و آنهايي که بايد تيم را ترک کنند، آماده است.
گفته شده است که چلسي براي جذب ييلماز، مهاجم ترک گالاتاسراي 20 ميليون پوند پرداخت خواهد کرد.
فهرست 6نفره مدنظر مورينيو براي چلسي
سرمربي پرتغالي رئال مادريد به منظور حضور در چلسي فهرست 6 نفرهاي از بازيکنان موردنظرش براي فصل آينده را تهيه کرده است.
به نقل از ديلي ميرور، ژوزه مورينيو فهرستي از 6 بازيکن براي پيوستن به چلسي در بازار تابستاني نقل و انتقالات تهيه کرده است. اين فهرست شامل 3 مدافع، 2 هافبک و يک مهاجم ميشود.
مورينيو دوم ژوئن (12 خرداد) مادريد را ترک خواهد کرد و انتظار ميرود با خروج رافا بنيتس، سرمربي موقت چلسي به عنوان مربي فصل آينده اين تيم معرفي شود اما مورينيو کارش را براي چيدن اساس دومين حضورش در سمت سرمربيگري قهرمانان ليگ اروپا آغاز کرده و 6 بازيکني را که تمايل دارد باشگاه به خدمت بگيرد، فهرست کرده است.
فهرست 6 نفره آقاي خاص شامل بازيکناني چون رادامل فالکائو مهاجم اتلتيکو مادريد، ايسکو هافبک مالاگا، فليني بازيکن اورتون، مانگالا مدافع جوان پورتو و 2 بازيکن ديگر ميشود. چلسي همچنين خود را براي خريد آندره شورله مهاجم لورکوزن آماده ميکند؛ در حالي که گفته شده مورينيو خواستار بازگشت کورتوئيس، دروازهبان اين تيم که به صورت قرضي به اتلتيکو مادريد پيوسته، شده است.
مورينيو که در سالهاي 2004 تا 2007 هدايت چلسي را در دست داشت و دو بار با اين تيم قهرمان ليگ برتر شد، بايد تا پايان لاليگا منتظر بماند تا بتواند به لندن بازگردد. «ديلي ميرور» مدعي شد مورينيو قراردادي با رومن آبراموويچ مالک چلسي دارد و رئيس باشگاه علاقمند است فرناندو تورس را به فروش برساند تا بتواند بودجه لازم براي انتقال سرمربي پرتغالي را فراهم کند.
Fars
خوب بازی دوستانه با سیتی را باختیم اونم چه باخته جالبی! تیم 3-0 جلو بود اما 4 تا میخوره و 4-3 میبازه!
امیدوارم بازی برگشت به نفع ما تموم بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)