به احتمال زیاد اگه بازی ناقص نباشه اگه کرک رو عوض کنی مشکلت حل میشه....
به احتمال زیاد اگه بازی ناقص نباشه اگه کرک رو عوض کنی مشکلت حل میشه....
نه بازی کامله ... فکر کنم باید کرک رو عوض کنم ...
به نظر شما از کدوم کرک استفاده کنم؟
بابا یکی جواب منو بده،چرا از صفحه ی لود جلوتر نمیره>با رم4 گرافیک 2 سی پی یو 5 بازی اجرا میشه یا نههههههههههههههه
رم و سی پی یو مشکلی نداره و گرافیکتون رو هم مدلش رو ننوشتین اما نباید مشکلی باشه
1.علی جان نسخه بلک باکس که کرک نمیخواد اما شما میگی کرک ریختی؟ فایلهای بازی مثل عکس زیره؟
2.اما بازی از کجا ران میکنی؟باید با این گزینه توی عکس ران بشه
3.نرم افزار Social Club لازمه نصب کردید؟
محتوای مخفی: .
Last edited by Meysam Raz; 15-09-2012 at 01:44.
دوستان خواهشن یکی از تو دی وی دی بازی هاش پوشه ی Redist رو برام آپلود کنه ... حجمش 20 مگابایته .....
سیتسمم ویروسی شد این فایل دیگه نصب نمیشه ... محتویاتش شامل :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه یه کرک سالم هم سراغ دارین بهم بگین .... ممنون
یه خییر پیدا نمیشه ؟
سلام به همگی خسته نباشید
اگه یه راهنماییم به من بکنید ممنون میشم
فکر کنم مرحله ی آخره یهجا هست تو یه اتاقم که حالت کنترل یا اتاق فرمان یه همچین چیزی یه دکمه رو نشون میده زرده اونو که میزینی از دو طرف مترو میاد پره تو آدم میریزه توی یه سالنه جلوی اتاقه همشونو شتک میکنمبعدش دیگه هیچ راهی نیست مستقیم که میرم پله برقیه اما بسته شده حدسم اینه که باید برم توی مترو سمت چپیه اما فک کنم گیر میکنه یعنی یه کم راه هست که برم تو اما کامل نمیاد مترو سر جاش وایسه که برم توش یا باید کاره دیگه ای بکنم؟ دیگه گیج شدم!
شما نمیدونی؟ کی بازیو تموم کرده؟
میدونم ولی دفعه ی اول که کلا صفحه ی بازی بالا نمیومد برای همین کرکشو عوض کردم ولی بعد دوباره رفتم تو فایل بلک یاکس کرک خودشو کپی کردم،
مدل گرافیکم رو خییلی خوب نمیدونم اصلا از کجا باید نگاه کرد؟ولی هسته های سی پیوم یکیش اینتله یکیش پینتیوم و تمام آپدیت های بازی رو نصب کردم .
از اتاق که میایی بیرون برو جلوی درب قطار سمت چپی که نیمه بازه اونجا اگر پرش رو بزنی از لای در شیرجه میزنه توی قطار و تمام
1.اگر ویندوزت ایکس پی:برو روی my computer و کلیک راست کن بعد propertise انتخاب کن وارد سربرگ hardware بشو و روی گزینه ی device manager کلیک کن توی قسمت Display مدل گرافیکت رو نوشته
اگر ویندوزت 7 هستش همین مسیر رو برو فقط hardware نداره
2.توی همونجا processors تعداد هسته های سی پی یو و مدلش رو نشون میده
3.اینجوری که داری میگی احتمالا کارت گرافیکت رو آپدیت نکردی وقتی مدلش رو که فهمیدی برو آخرین درایورهاش رو بگیر و نصب کن
4.نگفتی بازی رو با همون گزینه توی عکس ران میکنی؟(عکسم نابود شد)
Last edited by Meysam Raz; 17-09-2012 at 06:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)