آره خوب میدونی نه که دوربین اس 3 vga هستش...!!! دوربین نوت هم 12 هستش...!!!
هروقت تونستی هم زمان فیلم و عکس بگیری بیا
=============================================
راستی این همه کشور چرا اول برای لهستان 4.1 دادن!؟![]()
آره خوب میدونی نه که دوربین اس 3 vga هستش...!!! دوربین نوت هم 12 هستش...!!!
هروقت تونستی هم زمان فیلم و عکس بگیری بیا
=============================================
راستی این همه کشور چرا اول برای لهستان 4.1 دادن!؟![]()
با این که این گوشی ببسیار عالیه ولی عکس اس 3 زیاد باحال نیست از گرفتن عکس با این گوشی خیلی لذت نمیبرم
خوب معلومه این نقصه که نوت داره ولی جای کیفیت دوربین رو که نمیگیره.البته من با دوربین نوت خیلی عکس گرفتم و دستم اومده چطوری باید عکس گرفت.اگه اس ۳ هم داشتم با هاش میتونستم خوب عکس بگیرم.
سلام به دوستان عزیز ....3 روزی هست که یک فروند GS3 خریدم و البته هنوز وقت نکردم زیاد باهاش کارکنم .... همون موقع که گرفتم دادم یکی از دوستان برام برنامه هاشو بریزه و یه برنامه GPS بنام sygic برام ریخت که خیلی تعریف میکرد و از همه مهمتر میگفت بصورت Offline و بدون نیاز و استفاده از اینترنت کار میکنه که متاسفانه کار نکرد ولی همون موقع روو گوشی برادرم که GS2 داره ریخت و مثل بنز کار کرد !!! حالا دوستان راهنمایی بفرمایین که مشکل از کجاست و چی کار باید بکنم ... از توو سایت هم رفتم دیدم برنامه ای بنام Samsung NAVI هست که رایگان همه هست ولی نمیشه دانش کرد .....
از تو سایت خوده سامسونگ هم خواستم فایل PDF توضیحات کامل فارسیشو بگیرم که نداد و فقط نسخه انگلیسیشو گرفتم حالا اگه از دوستان و اساتید کسی فایل PDF فارسی شو داره ممنون میشه لطف کنه .
یه سوال دیگه اینکه این گوشی احتیاج به Upgrade و اینجور چیزا نداره ؟ این داستان Root کردن چیه ؟ آیا لازمه ؟ در مورد سرعت گوشی فرقی میکنه ؟
کلا چه کارهایی باید براش انجان بدم ؟؟؟
ببخشید زیاد شد .
Last edited by infernal_a; 01-10-2012 at 12:10.
يه نفر تو فاميل نوت داره اگه بشه باهاش مقايسه ميكنم.
ولي در كل فك نميكنم فرق خاصي داشته باشن.
دقیقا همینطور . مطمئن باشید سنسوری که توی نوت استفاده شده همون قطعات توی اس 3 هستش فقط ار لحاظ نرم افزاری با هم کمی فرق دارن . گفتم من اونقدر با گوشی عکس گرفتم که دیگه دستم اومده برای عکاسی با گوشی باید چکار کرد ... بیشتر جهت نور و یه سری نکات ریز دیگه رو در نظر میگرم ..
بچه ها من یه ماه و نیم پیش یه اس 3 آبی 16 گیگ بدون گارانتی گرفته بودم 1200000 تومن. الان اگه بخوام بفروشمش چقدر میخرن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا جواب بدید.
اگه تروتمیز باشه 1300 الی 1400 میخرن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)