بچه ها تو رو به خدا تو هر پستتون 4 تا یا کمتر ترول بزارید
چیه 10 تا میزارید و 5 تاشم تکراریه
من با سرعت 256 کم آوردم وای به حال دیال آپی ها
رعایت کنید دیگه
بچه ها تو رو به خدا تو هر پستتون 4 تا یا کمتر ترول بزارید
چیه 10 تا میزارید و 5 تاشم تکراریه
من با سرعت 256 کم آوردم وای به حال دیال آپی ها
رعایت کنید دیگه
سلام
من نمیدونم چرا کسی که خیلی از ترولاش تکراری هست میاد میگه شما عکسای منو میذارین
![]()
Last edited by Mohammad Yek110; 30-06-2012 at 19:09.
سلام
من نمیدونم این محمدکه همه عکس هاش تکراریه و خودش فکر میکنه تکراری نیست ( اون چیزی که اون فکر میکنه
) چرا میاد میگه
شما تکراری دیدید غیر از یکی دو تا ، اونم در بین 100 تا در 10پست ؟؟؟
![]()
Last edited by peyman_nn; 01-07-2012 at 09:13.
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا من عکسام تکراری.
اگه عکس تکراری هم گذاشته بشه که مال خیلی وقت پیش هست مشکلی نیست ولی این عکس شما توی صفحه قبل موجوده
![]()
محمد جان متوجه نشدم ؟ این عکس ماشین ها چیه ؟
hamid_diablo عزیز ، من تو 3 روز 120 ترول اینجا اپ کردم ، شما 3تاش رو بگو که کجای این تاپیک قبلا بوده ، من جلوی جمع میگم کم اوردم
در ضمن چون تعداد عکس های ترولی زیاد شده ادم بعضی مواقع اشتباه هم میکنه
خیلی از ترول ها هم مضمونشون یکیه ولی چون 2 نفر متفاوت اونا رو ساختن ، حداقل ارزشش رو داره بذاریم
مثلا در مورد ریختن اب دوباره در شامپو ، من خودم 3 تا متفاوت دارم ولی مضمونشون یکیه ، این رو دیگه بر ما خورده نگیرید
پست ها رو هم 5 تایی میکنم ، به قول یحیی چه فرق میکنه 5 تا یا 10 تا ، صفحه که باید لود بشه
یک لینک 4000 تایی هم قولش رو به دوستان داده بودم که حتما تو این هفته لینکش رو میذارم
اما بریم سر اصل مطلب
.
Last edited by YAHYA-PRO; 03-07-2012 at 17:07.
عکس ماشین ها یه ترولی بود که ساعت 2 شب گذاشته بودین و ساعت 10 صبح وقتی دیدین ما گفتیم تکراریه پستتون رو ویرایش کردین و عکس رو عوض کردیننوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول داش محمد
خوشم اومد تیزی
من این ترولی ها رو به ترتیب شماره از 5 روز پیش اماده کرده بودم که شما دیروز اون سایپا رو گذاشتید
.
Last edited by peyman_nn; 01-07-2012 at 10:29.
Last edited by YAHYA-PRO; 03-07-2012 at 17:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)