کسی از دوستان نسخه نرم افزار Software File(Version 04.31.30)
را نصب کرده است؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکلی ندارد؟؟
ما هم نصب بکنیم؟؟
زبان دسکاه فارسی می شود؟؟؟
کسی از دوستان نسخه نرم افزار Software File(Version 04.31.30)
را نصب کرده است؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکلی ندارد؟؟
ما هم نصب بکنیم؟؟
زبان دسکاه فارسی می شود؟؟؟
به نظرم بهترین راه اینه که با نرم افزار toolnix زیر نویس و فیلم رو ادغام کنید که به راحتی رو تی وی پخش کنه، من خودم اینکارو کردم، در مورد فیلم هایی که پخش نمیکنه هم من فکر میکنم به خاطر رندر فیلم ها باشه که خوب رندر شده باشه یا نه،مثلا همین آواتار رو شما با xiliosoft convertor به فرمت avi تبدیل کنید ببینید میخونه یا نه
ممنون
در مورد تبدیل مشکل کاهش کیفیته فیلمه. نرم افزاری که اشاره کردید فیلم را هم تبدیل می کنه یا فقط زیر نویسو می چسبونه چون یادمه یه نرم افزار بود زیر نویسو به فیلم می چسبوند ولی در مورد زیر نویس ساب باز قابل پخش نبود.
در مورد این تلوزیون قبل خرید شنیده بودم فیلمی که رو لپ تاپ پخش می شه رو می شه رو صفحه TV با استفاده از وایرلس پخش کرد یعنی صفحه دسکتاپ ویندوزو به صورت بیسیم رو تلوزیون ببینیم می خواستم ببینم کسی اینکارو کرده؟
کسی خبر داره که دوربین مخصوص تلویزیون ای ال جی توی بازار پیدا می شه یا نه؟ ( اسم مدلش AN-VC400 )
دوم اینکه کسی با وب کم کامپیوتر امتحان کرده که می تونه جایگزین دوربین تلویزیون ال جی بشه ؟ اگه کسی وب کم داشت خواهشا یه امتحانی بکنه. ممنون
بله این کار رو هم به راحتی میشه انجام داد و اسم تکنولوژیش هم WIDI هست، منتها باید CPU لپ تاپ شما اینتل باشه و از این تکنولوژی پشتیبانی کنه، باید برید به سایت برند لپتاپتون ببینید تکنولوژی WIDI برای مدل شما هست یا نه، اگه باشه که به راحتی میتونید نرم افزارش رو از سایت اینتل دانلود کنید و بعد صفحه لپ تاپ رو روی تلویزیون share کنید
cpu لپ تاپ من cori7 2670 از سری سندی بریدج هستش ممنون می شم اگه لینک نرم افزارو بزارید
در ضمن لپ تاپ من asus n55 sf
Last edited by ali_n2011; 18-01-2013 at 18:14.
دوستان اگه کسی روش اشتراک تصویر لپ تاپ با تلوزیون 7610 با استفاده از widi توضیح بده ممنون می سم من هر چی سرچ کردم سایتی رو پیدا نکردم که برای این مورد آموزشی داشته باشه
کسی از این روش استفاده کرده؟ تو گیم یا فیلم فول اچ دی کیفیت افت می کنه یا نه؟ البته منظورم پخش روی لپ تاپ و تماشای آن روی tv هست.
لپ تاپ من n55 sf
cpu:cor i7 2670QM 2.2gh to 3.1 gh
vga: nvidia 555gt 2 gig
ram:8gig
tv: 47lm7610
پیشاپیش از دوستانی که یک راهنمایی جامع برای این مورد ارائه بده قدردانی می کنم البته هم win 7 و هم win8 دارم و تصمیمم در آینده نزدیک انتقال به win8 هست
یه گوشی galaxy s3 هم دارم برای این مورد هم اگه کسی راهنمایی کنه که چگونه فیلمای رو گوشی را روی tv و لپ تاپ بصورت بیسیم با روش بالا را مشاهده کنم ممنون می شم.
دوستان .. برای مشکل نداشتن پورت برای استفاده از هد فون در تلویزیونهای ال جی آیا راه کاری وجود داره ؟
بله. گرفتن خروجی هدفون از سینمای خاتگی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)