تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 101 از 110 اولاول ... 5191979899100101102103104105 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,001 به 1,010 از 1100

نام تاپيک: [ آموزش ] نحوه ی اتصال PS3 به مانیتور (پست اول حتما خوانده شـود)

آخر فروم باز shahin_mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

سلام ميخاستم وي رو به مانيتور crt قديمي كه هيچ ورودي نداره و فقط يه كابل vga داره وصل كنم بايد چكار كرد؟
    يه سوال ديگه vga box خريد اينترنتي جايي داره؟ قيمت؟
    يه پك بسته بندي سيم هست كه اسمش wii/ps3 vga cable كه مخصوص Ps3 و Wii است همه تيديل هاي لازم هم

توش هست كه مانيتور تو هم كه فقط سيم vga داره بهش وصل ميشه

سلام به همه پس سی وردی ها
    برای خرید مانیتور که راهنمایی خواستم کسی جوابمو نداد . رفتم پاساژایرانیان مانیتور ips lg اصلان تو بازار نبود فقط یه جا داشت که 350 میداد . من یه 2285 سامسونگ گرفتم ( واقعا عالیه) به قیمت 310 هزار تومان .
    الان یه مشکل دارم وقتی ps3 را با hdmi وصل میکنم تو بازی pes2011 موقعی که صحنه سریع جابجا میشه صفحه خیلی تار میشه ؟
    آیا میتونه از کابل hdmi باشه کابلو از پاساژ 8 هزار تومان خریدم (مارک tosca)
    من شنيده بودم كه مانيتور هايي كه 5ms است در بازي Pes كه صحنه سريع ميشه تصوير يه جوري به صورت

اهسته ميشه حالا اگه مانيتورتون 5ms است كه به احتمال زياد براي اين هست ولي فكر كنم براي شما 2ms است

كابل هم خوب كيفيت ها با هم فرق داره حالا مشكل شما رو با اين قضيه نمي دونم ولي اگه با hdmi اين طوريه حالا مي خواي يه تستي بكن

در ضمن شما تنضيمات hdmi تو Ps3 رو تا اخرين حدي كه مانيتورت Support ميكنه تنظيم كردي ؟

داره خودمونی میشه adolf32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

مانیتور 2 میلی ثانیه است فقط تو بازی pes این مشکلو دارم .
    توی تنظیمات xbox گزسنه 1080p با 1080i چه فرقی داره .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من هم همين مشكل را دارم . يك LED از نوع LG خريدم وقتي PES با ژلي استيشن 2 بازي مي كنم خيلي تاخيير داره. اعصاب آدم را خورد ميكنه. يكي راهنمايي كنه، چه نوع LCD يا LED بايد بخريم تا اينجوري نشه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

ببخشید این تبدیل دو سری مادگی RCA به 3.5mm استریواز کجا میشه تو کرج تهیه کرد هر کامپیوتری رفتم نداشت

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

سلام
    من هم همين مشكل را دارم . يك LED از نوع LG خريدم وقتي PES با ژلي استيشن 2 بازي مي كنم خيلي تاخيير داره. اعصاب آدم را خورد ميكنه. يكي راهنمايي كنه، چه نوع LCD يا LED بايد بخريم تا اينجوري نشه؟
    اين مشكل بيشتر روي مانيتور هاي 5ms است كه زياد واضح است

بعضي از دوستان هم با 2ms هم اين مشكل رو دارند

براي خريدن مانيتور هم به نقل از شهاب جان

سعی کنید مانیتوری رو بخرین که نمایشگر اون ips باشه! که از لحاظ کیفیت به مراتب بهتر از بقیه نمایشگر ها هست!

مثلا مدل LG IPS226V یا ASUS ML229 ! البته اینا از 300 تومن کمی گرون ترن ولی ارزش خرید رو دارن چون نمایشگراشون فوق العاده با کیفیتن!
    منم خودم SAMSUNG PX23720 PLUS رو پيشنهاد مي كنم كه باهاش PS3 رو وصل كردم و عاليه

ببخشید این تبدیل دو سری مادگی RCA به 3.5mm استریواز کجا میشه تو کرج تهیه کرد هر کامپیوتری رفتم نداشت
    اگه تهران ميتوني بياي توپ خونه پاسا‍ژ لباف

در ضمن خوش اومديد (اولين پستتون)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آيا مانيتور كمتر از 2ms هم داريم؟ آخه در بعضي از بازي ها مثل بازي تيكن كه بايد يكسري از ضربات را بسيار سريع وارد كنيم، خيلي خيلي اين مكث خودشان را نشان مي دهد.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

آيا مانيتور كمتر از 2ms هم داريم؟ آخه در بعضي از بازي ها مثل بازي تيكن كه بايد يكسري از ضربات را بسيار سريع وارد كنيم، خيلي خيلي اين مكث خودشان را نشان مي دهد.
    نه فكر نكنم

من كه مورتال بازي مي كنم ضربات سريع زياد داره كه مشكلي نداره

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام به همه پس سی وردی ها
    برای خرید مانیتور که راهنمایی خواستم کسی جوابمو نداد . رفتم پاساژایرانیان مانیتور ips lg اصلان تو بازار نبود فقط یه جا داشت که 350 میداد . من یه 2285 سامسونگ گرفتم ( واقعا عالیه) به قیمت 310 هزار تومان .
    الان یه مشکل دارم وقتی ps3 را با hdmi وصل میکنم تو بازی pes2011 موقعی که صحنه سریع جابجا میشه صفحه خیلی تار میشه ؟
    آیا میتونه از کابل hdmi باشه کابلو از پاساژ 8 هزار تومان خریدم (مارک tosca)

سلام

منم الجی ips میخاستم بخرم که 5 میلی بود به حرف دوستان که شنیدم شاید تصویر گیر کنه نخریدم مثل شما 2285 سامسونگ گرفتم. همین بازی کردم تصویر تغییری نمیکنه. کابل hdmi هم بهتره سونی از نمایندگی میخریدی کابل های دیگه متفرقه فکر نکنم خوب باشه. فکر نکنم تو 5 میلی هم اتفاقی بیوفته البته شایدم باشه بچه ها میگن هست .اگه ps3 داشتی یک قطعه فیلم که حرکت دوربینش زیاده hd که رزولوشن 1080 داشت یبار از سیستمت ببین یبار از کنسول ببینی تار میشه چون تو فیلم حرکت بیشتره تا فوتبال
    باز هم تو بازی فوتبال تست میکنم ولی تا الان که چیزی ندیدم
    بد نیست به نمایندگی سام زنگ بزنی و تونستی کابل جنس خوب بخرید
    گفتم نظر خودم بدم شاید کمک کرد هر چی خودت صلاح میدونی و بچه ها استاد هستند نسبت به من

داره خودمونی میشه adolf32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام

منم الجی ips میخاستم بخرم که 5 میلی بود به حرف دوستان که شنیدم شاید تصویر گیر کنه نخریدم مثل شما 2285 سامسونگ گرفتم. همین بازی کردم تصویر تغییری نمیکنه. کابل hdmi هم بهتره سونی میخریدی 22 نومن بود که کلی جنس خریدم 20 داد کابل همی دیگه متفرقه بدرد نمیخوره. فکر نکنم تو 5 میلی اتفاقی بیوفته .از ps3 داشتی یک قطعه فیلم که حرکت دوربینش زیاده hd که رزولوشن 1080 داشت یبار از سیستمت ببین یبار از کنسول ببینی تار میشه تو فیلم حرکت بیشتره تا فوتبال
    باز هم تو بازی فوتبال تست میکنم ولی تا الان که چیزی ندیدم
    بد نیست به نمایندگی زنگ بزنی و تونستی کابل جنس خوب بخرید
    گفتم نظر خودم بدم شاید کمک کرد هر چی خودت صلاح میدونی و بچه ها استاد هستند نسبت به من
    ممنون از راهنماییت شزکت سونی که کابل تولید نمیکنه اون کابلهایی که تو بازار با مارک سونی هست تقلبیه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ممنون از راهنماییت شزکت سونی که کابل تولید نمیکنه اون کابلهایی که تو بازار با مارک سونی هست تقلبیه!
    وقتی وسایل hd تولید میکنه مگه میشه Accessories و وسایل های جانبی تولید نکنه

دیگه نتونم orginal از fake تشخیص بدم که هیچی pack اصلی گرفتم مطمعن

دو تا لینک چک کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    dlc_hd20p همین مدل گرفتم ورژن 1.3 هس که بچه ها گفتند 1.4 به بالا صدا انتقال میده که بگم 1.3 هم انتقال میده
    کابل های جدید هم Compatible with 3DTV هست
    بنظرم با یک کابل سونی هم تست کن امکان داره درست بشه کابل مرغوب Wider bandwidth بالایی داره و فرم ریت بالایی انتقال میده و رنگ و .. چیزی که تو کابل های fake و ارزون دیده نمیشود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •