تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 101 از 129 اولاول ... 5191979899100101102103104105111 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,001 به 1,010 از 1289

نام تاپيک: Far Cry 3

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

دوستان من بازیو تازه ریختم. ماموریتا رو چطوری باید انجام بدم. یعنی تو نقشه باید به طرف کدوم قسمتا برم؟
    مارکر های زرد رنگ توی نقشه ماموریت های اصلی هستن

2. این کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال IOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ??!! Liberty City

پيش فرض

اینم تموم شد. واقعا خیلی وقت بود بازی به این قشنگی بازی نکرده بودم.دم یوبیسافت گرم!
    فقط یه چیزی که آخرش به نظر من بد شد اینه که با دوستامون نمیریم خونه و تو جنگل میمونیم! البته این واسه این بوده که بتونیم به سندباکس ادامه بدیدم ولی یه جورایی به نظر من آزاردهندس...

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

مارکر های زرد رنگ توی نقشه ماموریت های اصلی هستن
    یعنی همون علامت تعجبا؟

و سوال بعدی اینکه چطوری میتونم اسلحه ها رو بخرم؟ مثلا یه اسلحه قیمتش 1100$ هست ولی من ماکزیمم پولی که میتونم داشته باشم 1000$ هست. باید چکار کنم؟

آخر فروم باز J U N I P E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی همون علامت تعجبا؟

و سوال بعدی اینکه چطوری میتونم اسلحه ها رو بخرم؟ مثلا یه اسلحه قیمتش 1100$ هست ولی من ماکزیمم پولی که میتونم داشته باشم 1000$ هست. باید چکار کنم؟
    آره علامت تعجب‌ها، در بین ماموریت‌ها هم گاهی اوقات به‌صورت دایره زرد رنگ هست.
    ماکزیمم پولی که می‌تونی داشته‌باشی 2000 دلار هست که می‌تونی تو قسمت Crafting (تو منوی اصلی بازی) کیف جدید بسازی تا گنجایش پول بیشتری داشته‌باشی. برای ساختن کیف پول مثلا باید پوست فلان حیوون رو داشته‌باشی. برای چیزهای دیگه (مثل جای مهمات و اسلحه و ..) هم همین‌طور. تو Crafting نگاه کن ببین چه حیوونی می‌خوای، بعد از تو نقشه محل اون حیوون رو پیدا کن، شکارش کن و پوستش رو بردار.
    توی نقشه 18 تا Radio Tower هست که خراب هستند که اگه هر کدم رو ازش بالا بری و درستش کنی، چنتا اسلحه برات «رایگان» می‌شه. بهتره این کار رو بکنی و پولت رو برای کارهای دیگه (اضافه کردن تجهیزات به اسلحه‌ها، خرید مهمات برای سلاح‌ها و ...) کنار بگذاری.
    Last edited by J U N I P E R; 31-01-2013 at 22:33.

6. این کاربر از J U N I P E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Beta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    گالیکش

پيش فرض

بازـــــی عالی بود !
    فقط دریا و دریاچه کلا آبش اصلا گرافیکش خوب نبود!

داره خودمونی میشه estark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    نا کجا

پيش فرض

چرا واسه من مشخص نیست کدوم دکمه رو بزنم مثلا برا باز کردن در یه مربع خالی هستش E نداره. برا اساسینس هم همین طور بود.الان تو اون مرحله که کشتی داره غرق میشه یه یارویی زیر اب میاد سر وختمون کدوم دکمه رو باید بزنم تا ولم کنه.

پروفشنال jahangir1400's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دوستان اپدیت v1.04 رو ریختم کسی ریحته بگه چه تغییراتی تو بازی به وجود اومده؟
    بعد کسی تو این تاپیک هست که بازی رو از dx11 بالای 20 fps اجرا کنه اگه میتونید بگید کارت گرافیکتون چیه؟
    یه جایی دیدم 680gtx بازی رو با ultra فقط با 35 fps اجرا میکنه که قیمت این گرافیک حدود 3 تا 4 میلیونه و قوی ترینه البته 690 gtx هم هست و
    با ati radeon hd 7979 بازی رو با ultra فقط با 27 fps اجرا میکنه من لپتاپم با ultra و directx 11 فقط 15 fps اجرا میکنه ولی بازم خوبه
    به قول دوستمون بازی کلا فریم بالایی نداره، البته اینجا همه استادن اما یه اشاره ای میکنم برا کسایی که آشنایی ندارن، غیر از تنظیمات قسمت video quality تو قسمت video هم دو سه تا گزینه داره تاثیر خیلی زیادی روی فریم داره، اولیش msaa anti-aliasing، من گرافیکم gtx670 هست و با dx11 روی ultra و همه تنظیمات روی حداکثر وقتی این گزینه رو روی 8 میزارم 30 فریم میده اما وقتی خاموش میکنم حدود 55-60 فریم، من خودم روی 4 میزارم بازی میکنم (البته میکردم) حدود 40-45 فریم میده، فکر نمیکنم افزایش کیفیت این گزینه به اندازه اینهمه افت فریم باشه همون 2 هم خوبه، گزینه ssao هم تاثیر داره ولی نه به اندازه این، اون v-sync رو هم خاموش باشه اگه روی 2 فریم بزاری که کلا 30 فریم بیشتر بهت نمیده، gtx680 هم قیمتش تا یه هفته پیش بسته به برندش حول و حوش 2 تومن بود اون قیمتی که میگی مربوط به gtx690 هستش که دو هسته داره

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

چرا واسه من مشخص نیست کدوم دکمه رو بزنم مثلا برا باز کردن در یه مربع خالی هستش E نداره. برا اساسینس هم همین طور بود.الان تو اون مرحله که کشتی داره غرق میشه یه یارویی زیر اب میاد سر وختمون کدوم دکمه رو باید بزنم تا ولم کنه.
    سلام
    اینجا یه نفر پرسیده بود خودشم به جواب رسید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید

11. این کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

دوستان یه سوال دیگه. وقتی من میخوام اسلحه بخرم هر کاری میکنم جایگزین اسلجه ای که دارم میشه. راهی وجود نداره که بتونم دوتا یا تعداد بیشتری اسلحه داشته باشم ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

دوستان یه سوال دیگه. وقتی من میخوام اسلحه بخرم هر کاری میکنم جایگزین اسلجه ای که دارم میشه. راهی وجود نداره که بتونم دوتا یا تعداد بیشتری اسلحه داشته باشم ؟
    سلام
    اولش وارد منو و قسمت Crafting بشید ، بعدش دنبال Weapon Holsters بگردید
    اینجا میگه برای اینکه این قابلیت رو آنلاک کنه پوست چه حیوونیو میخواد ، باید برید اون حیوونا رو شکار کنید ، پوستشونو بردارید و این قابلیت ها رو آنلاک کنید ، اگه اشتباه نکنم دو تا اسلحه یه پوست بز میخواست ، سه تا اسلحه دوتا پوست گوزن ، چهار تا اسلحه دوتا پوست کوسه

14. این کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •