مارکر های زرد رنگ توی نقشه ماموریت های اصلی هستن![]()
مارکر های زرد رنگ توی نقشه ماموریت های اصلی هستن![]()
اینم تموم شد. واقعا خیلی وقت بود بازی به این قشنگی بازی نکرده بودم.دم یوبیسافت گرم!
فقط یه چیزی که آخرش به نظر من بد شد اینه که با دوستامون نمیریم خونه و تو جنگل میمونیم! البته این واسه این بوده که بتونیم به سندباکس ادامه بدیدم ولی یه جورایی به نظر من آزاردهندس...
یعنی همون علامت تعجبا؟
و سوال بعدی اینکه چطوری میتونم اسلحه ها رو بخرم؟ مثلا یه اسلحه قیمتش 1100$ هست ولی من ماکزیمم پولی که میتونم داشته باشم 1000$ هست. باید چکار کنم؟
آره علامت تعجبها، در بین ماموریتها هم گاهی اوقات بهصورت دایره زرد رنگ هست.
ماکزیمم پولی که میتونی داشتهباشی 2000 دلار هست که میتونی تو قسمت Crafting (تو منوی اصلی بازی) کیف جدید بسازی تا گنجایش پول بیشتری داشتهباشی. برای ساختن کیف پول مثلا باید پوست فلان حیوون رو داشتهباشی. برای چیزهای دیگه (مثل جای مهمات و اسلحه و ..) هم همینطور. تو Crafting نگاه کن ببین چه حیوونی میخوای، بعد از تو نقشه محل اون حیوون رو پیدا کن، شکارش کن و پوستش رو بردار.
توی نقشه 18 تا Radio Tower هست که خراب هستند که اگه هر کدم رو ازش بالا بری و درستش کنی، چنتا اسلحه برات «رایگان» میشه. بهتره این کار رو بکنی و پولت رو برای کارهای دیگه (اضافه کردن تجهیزات به اسلحهها، خرید مهمات برای سلاحها و ...) کنار بگذاری.
Last edited by J U N I P E R; 31-01-2013 at 22:33.
بازـــــی عالی بود !
فقط دریا و دریاچه کلا آبش اصلا گرافیکش خوب نبود!
چرا واسه من مشخص نیست کدوم دکمه رو بزنم مثلا برا باز کردن در یه مربع خالی هستش E نداره. برا اساسینس هم همین طور بود.الان تو اون مرحله که کشتی داره غرق میشه یه یارویی زیر اب میاد سر وختمون کدوم دکمه رو باید بزنم تا ولم کنه.
به قول دوستمون بازی کلا فریم بالایی نداره، البته اینجا همه استادن اما یه اشاره ای میکنم برا کسایی که آشنایی ندارن، غیر از تنظیمات قسمت video quality تو قسمت video هم دو سه تا گزینه داره تاثیر خیلی زیادی روی فریم داره، اولیش msaa anti-aliasing، من گرافیکم gtx670 هست و با dx11 روی ultra و همه تنظیمات روی حداکثر وقتی این گزینه رو روی 8 میزارم 30 فریم میده اما وقتی خاموش میکنم حدود 55-60 فریم، من خودم روی 4 میزارم بازی میکنم (البته میکردم) حدود 40-45 فریم میده، فکر نمیکنم افزایش کیفیت این گزینه به اندازه اینهمه افت فریم باشه همون 2 هم خوبه، گزینه ssao هم تاثیر داره ولی نه به اندازه این، اون v-sync رو هم خاموش باشه اگه روی 2 فریم بزاری که کلا 30 فریم بیشتر بهت نمیده، gtx680 هم قیمتش تا یه هفته پیش بسته به برندش حول و حوش 2 تومن بود اون قیمتی که میگی مربوط به gtx690 هستش که دو هسته داره
سلام
اینجا یه نفر پرسیده بود خودشم به جواب رسید
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دوستان یه سوال دیگه. وقتی من میخوام اسلحه بخرم هر کاری میکنم جایگزین اسلجه ای که دارم میشه. راهی وجود نداره که بتونم دوتا یا تعداد بیشتری اسلحه داشته باشم ؟
سلام
اولش وارد منو و قسمت Crafting بشید ، بعدش دنبال Weapon Holsters بگردید
اینجا میگه برای اینکه این قابلیت رو آنلاک کنه پوست چه حیوونیو میخواد ، باید برید اون حیوونا رو شکار کنید ، پوستشونو بردارید و این قابلیت ها رو آنلاک کنید ، اگه اشتباه نکنم دو تا اسلحه یه پوست بز میخواست ، سه تا اسلحه دوتا پوست گوزن ، چهار تا اسلحه دوتا پوست کوسه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)