آلبوم موسیقی بازی دارک سایدرز 2 / در رکاب تاریکی 2 (Darksiders 2)، اثری بی نظیر از جسپر کید (Jesper Kyd)
لینک مستقیم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آلبوم موسیقی بازی دارک سایدرز 2 / در رکاب تاریکی 2 (Darksiders 2)، اثری بی نظیر از جسپر کید (Jesper Kyd)
لینک مستقیم:
بالاخره این آخرین اکسپنشن دیت شده هم اومد فکر می کنم باید از اول بازی کنم چون وقتی دی ال سی رو می ریزم سیو کمپین رو قبول نمی کنه عیبی نداره فدای سرم واسه دارکسایدرز هرچی وقت بذاری جا داره اونقدر که عشقی و خفنه این گیم. اینم بریزم دیگه می تونم با خیال راحت بازی کنم چون نگران از دست دادن سیو نمی شم
Last edited by Spaniuly; 07-12-2012 at 13:21.
خوب برید حال کنید PC Gamer ها واسه PC هم منتشر شد...
حجم فایل : 408.59 مگابایت
Darksiders 2 Demon Lord Belial DLC Pack Cracked-P2P
تاریخ انتشار رسمی : 5 دسامبر
مدتی پس از اتفاقاتی که در زمین رخ داد و مبارزات و درگیری ها به پایان رسید٫ شورای ذغال (Charred Council) اذعان می کند که انسان هایی در حال ناپدید شدن هستند. آیا این ادعا و داستان حقیقت دارد؟ طبق شایعاتی که پخش شده به نظر می رسد پادشاهی سوم هنوز به طور کامل از بین نرفته. چراکه بقایایی از آن دیده شده. در این میان مرگ برای پیدا کردن واقعیات پنهان در مورد برادرش جنگ چالش جدیدی را آغاز می کند. شاید جواب ها در نزد لردی شیطانی به نام بلیال باشد.
Last edited by Spaniuly; 07-12-2012 at 13:12.
آیدین جان سلام کجا واسه PC اومد باس اورجینالشو داشته باشی اینو قبلی رو که نمیشه بگیری همون Abyssal forge تازگیا اولی که Argul tomb بود رو پی سی دانلود گزاشتع
Last edited by Advanced Ali-001; 07-12-2012 at 15:03.
بله دیگه علی جون 3 تا اکسپنشن هست
آرگول رو آنلاک کردن آبیسال و این دیمون لرد بلیال هنو آنلاک نشده واسه اکس باکس هم مفت نیست که من چون RGH هست می تونم بریزم بازی کنم یا پایریسی رو تا ته باید رفت توی این دوره زمونه یا رفت توی خط اورجینال خوری
حالا این چی هست ؟ 380 مگه .. یعنی باید چکارش کنیم ؟ روی بازی باید نصب کنیم ؟ کجای بازی تغییر میکنه؟
ولی اون آهنگی که میخواستم توش نبود .. حیف .. یکی از مراحلش که اولین روح رو گیر میاری یه اهنگ خیلی قشنگی داشت ..
اون آهنگ رو دقیقا تو همین مرحله میزد
Last edited by mahyarSAMSUNG; 08-12-2012 at 12:23.
سلام
یکی لینک تمام DLC هایی که برای این بازی اومده رو یکجا میذاره ؟؟؟
ممنون
برای PC فقط دی ال سی شماره 1 به دردت می خوره آرگول تامب چون دو تای دیگه یعنی آبیسال فورج و دیمون لرد بلیال آنلاک و قابل استفاده به صورت پایریسی نیستند الان من دیمون لرد بلیال رو دارم می ریزم روی اکس باکس ببینم چه طوره
میشه بگی دقیقا دی ال سی چیه؟یعنی الان بازی رو نصب کنم و این دی ال سی رو نصب کنم؟ کجای بازی رو تغییر میده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)