تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 101 از 461 اولاول ... 5191979899100101102103104105111151201 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,001 به 1,010 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

داره خودمونی میشه esilovexp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    دانشگاه فردوسی مشهد - مهندسی گیاه پزشکی

پيش فرض

چگونه می توان از برای موفقیت در کنکور زمان خرید؟

1) گوشی موبایل را میشه تا بعد از کنکور نداشت و این به امار نصف زمان مکالمه های یک ساله گذشته تان زمان برایتان خواهد خرید.
    2) تمرکز عالی در مطالعه و تست زنی یک راهکار فوق العاده از برای اینکه به نسبت قدرت تمرکزتان چند برابر زمان نرمال را در اختیار داشته باشید.
    3) به تعداد دوستانی که در طول یکسال گذشته باهاشون ارتباط داشته اید میتوانید ارتباطات خودتون را محدود کرده و زمان بیشتری را در اختیار خود داشته باشید.
    4) خیلی راحت میشه بی خیال بسیاری از برنامه های تلویزیون شد و شاید هم دیدن یک برنامه فرصت برابر در روز کافی باشد.
    5) در این نه ماهی که کنکور دارید خیلی محترمانه میشه بی خیال دوست دختر و اینا شد و بعدش که کنکور دادین حسابی میتونید از خجالتش در بیان
    6) کتاب میخرید کتابای خوب بخرید که در حداقل زمان حداکثر استفاده را برایتان داشته باشد.
    7) اینترنت و چت و فروم و فیس بوک و .... خیلی دیگه ی این برنامه ها و تفریحات نتی را میشه این یک سال بی خیال شد و کلی زمان بیشتر برای درس خوندن داشت.
    8) اگر هم یاد بگیرم و به دیگران و اطرافیان بفهمانیم که امسال کنکور داریم و بسیار هم برایمان جدی هستش این شکلی هم یک جورایی جلوی بسیاری از اتلاف زمان هایی که صرف جر و بحث های الکی شاید بشود را خواهیم گرفت که هرجوری هست امسالی برایم مهم ترین کار کنکورم هستش.
    9) نرمش روزانه به شکل باحال میتونه براتون زمان بخرد چرا و چه جوریش ساده است و این یکی را خودتون فکر کنید.
    10) همیشه هم سعی کنید خوب بخوابید که این شکلی هم میتونی با سرحال بودناتون در طول روز بهترین فرصت هایی را که در اختیار دارید را به بهترین شکل استفاده کنید و این یعنی ممانعت حرفه ای از اتلاف زمان.
    Last edited by esilovexp; 13-09-2011 at 23:57.

2. 5 کاربر از esilovexp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ashjaee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست من اگر نوشتهه ای من رو بخونید فکر کنم بد نیست.
    من گفتم همه موسسات اینجوری هستند چه کانون چه گاج شما اگر نمیدونی این رو بدون دانش اموزان ممتاز رو خودکار ثبت نام میکنند.واگر بازهمبدونی زیر فرم ثبت نام نوشته کهمیتونن از نام وتصویر شما استفاده کنند پس بحث گاج نیست
    شما که فرق کلمعه همه موسسات با گاج رو میدونید ؟ و این جوری نوشتید؟
    شما میگید نفرات برتر ملاک هست و نتیجه کانون بوده و خوب هست حالا میگید ملاک نیست؟
    این رو هم باز اگر میخوندید مطلب من رو بد نبود
    شما اگر الان برنامه همه موسسات رو که توی سایتشون هست ببینید متوجه میشید که تقریبا یکی هست ....ول مال کانون اسم داره ....

اگر بحث استاندارد هست چرا شسوال های کتابهاش رو داره چرا سوالات کنکورهای قبل رو داره اینها رو که میشه بدون ازمونهم خوند
    چرا گاج مشابهت سوالاش با کنکور بیشتر هست ....؟؟؟؟
    شما کم کم دارین از بحث خارج میشین و به جدل می کشونین کار رو.
    ببین من کسایی رو گفتم که از اول کانون بودند و در آزمون های اون در طول سال شرکت کردند نه این که به هر طریقی ثبت نام شدند و از اسمشون استفاده شده. دیگه هم دوست ندارم بحث رتبه های برتر رو ادامه بدم چون اونقدر مهم نیست.
    درضمن از شما بعیده که بگین برنامه همه موسسات یکیه. گزینه 2 که پایه رو کلا کرده اختیاری به سوال های هم شماره از پیش. گاج هم فاصله آزمون هاش مثل گزینه 2 سه هفته یکبار هست و بعضا چهار هفته یکبار!
    در ضمن کانون تو بعضی درس ها فقط 2 تا سوال به طور ثابت کنکور میاره که مینویسه از کتاب آبی که اون کتاب فقط سوال های کنکور رو داره.
    در ضمن از نظر من استاندارد اون نیست که مشابه کنکور باشه (تعجب کردین نه؟) بلکه باید در طی آزمون ها شما رو به سطح آمادگی مورد نیاز برای کنکور برسونه. مثلا اگه شما یک مبحثی رو مثل موج برای کنکور می خونین گزینه 2 و گاج میان سوال های سخت و حرفه ای رو می زارن تو آزمونشون.(که البته غلط و خارج از بحث آمادگی برای کنکوره) حل کردنشون خوبه اما نه در قالب کنکور.
    شما خودتون امسال کنکور دادین؟ آخه تا کنکور نداده باشین نمی فهمین من چی میگم . . . . البته درصد مشابهت و این جور چیز ها که گزینه دو و گاج اعلام می کنن واقعا بی معنیه. میگن مشابه فلان سوال فلان آزمون. پس تمام سوال ها مشابه آن (با تقریبی مناسب) در کتاب های کمک آموزشی هست باید بگین درصد مشابهت فلان و فلان . . . .
    خواهشا یکم هم شرایط بحث رو بیشتر رعایت کنین "شما پست منو خندین؟" یا "فرق بین فلان با فلان را مب دونبد" زیاد قشنگ نیست تو بحث . . .
    ممنون از شما

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

شما کم کم دارین از بحث خارج میشین و به جدل می کشونین کار رو.
    ببین من کسایی رو گفتم که از اول کانون بودند و در آزمون های اون در طول سال شرکت کردند نه این که به هر طریقی ثبت نام شدند و از اسمشون استفاده شده. دیگه هم دوست ندارم بحث رتبه های برتر رو ادامه بدم چون اونقدر مهم نیست.
    درضمن از شما بعیده که بگین برنامه همه موسسات یکیه. گزینه 2 که پایه رو کلا کرده اختیاری به سوال های هم شماره از پیش. گاج هم فاصله آزمون هاش مثل گزینه 2 سه هفته یکبار هست و بعضا چهار هفته یکبار!
    در ضمن کانون تو بعضی درس ها فقط 2 تا سوال به طور ثابت کنکور میاره که مینویسه از کتاب آبی که اون کتاب فقط سوال های کنکور رو داره.
    در ضمن از نظر من استاندارد اون نیست که مشابه کنکور باشه (تعجب کردین نه؟) بلکه باید در طی آزمون ها شما رو به سطح آمادگی مورد نیاز برای کنکور برسونه. مثلا اگه شما یک مبحثی رو مثل موج برای کنکور می خونین گزینه 2 و گاج میان سوال های سخت و حرفه ای رو می زارن تو آزمونشون.(که البته غلط و خارج از بحث آمادگی برای کنکوره) حل کردنشون خوبه اما نه در قالب کنکور.
    شما خودتون امسال کنکور دادین؟ آخه تا کنکور نداده باشین نمی فهمین من چی میگم . . . . البته درصد مشابهت و این جور چیز ها که گزینه دو و گاج اعلام می کنن واقعا بی معنیه. میگن مشابه فلان سوال فلان آزمون. پس تمام سوال ها مشابه آن (با تقریبی مناسب) در کتاب های کمک آموزشی هست باید بگین درصد مشابهت فلان و فلان . . . .
    خواهشا یکم هم شرایط بحث رو بیشتر رعایت کنین "شما پست منو خندین؟" یا "فرق بین فلان با فلان را مب دونبد" زیاد قشنگ نیست تو بحث . . .
    ممنون از شما
    خب دوست من وقتی شما میگید منهم باید جواب بدم دیگهدرسته؟
    من گفتم افراد مستعد در ازمونهای چند موسسه شرکت میکنند.واینکه شما میگید توی کانون هست همین اتفاق هم در مجلات گاج هستش.
    خب اگه دقت کرده باشید پری روز در جواب دوستمون هم همین حرف شما رو زدم و گفتم به پایه توجه نداره که کاری جالبی نیست ولی اگر با گاج مقایسه کنید تفاوتی ندارند.کانون میخواهد سریع تموم بکنه تا فرصت برای دوره دروس هم باشه اونهم چندین بار این باعث میشه که کمی برنامه اش سنگین بشه البته خود بحث دوره کردن چیز بدی نیستش.ولی باعث سنگین شدن بیش از حد کانون به علت مرور هاش میشه ...
    اگر ملاک شما از ازمکون خوب سخت بودن هستش سوالات کانون از بقیه سخت تر هست ....
    بله من کنکور دادم و هم در کانون هم در گاج بودم که دارم اینها رو میگم ....
    اون رو که دیدم مشابهتش رو ولی حالا که این حرف رو زدی یک نکته بگم که من امسال با مولف ژنتیک گاج کلاس داشتم.ایشون گفتند که طراح ازمونهای گاج و کتاب گاج از دست اندر کاران طراحی کنکور هست من از این بابت هستش که میگم مشابهت دارند چون به نظر من افرادی که برای گاج طراحی میکنند خیلی قویتر هستند. نسبت به کانون

بابت این موضوع هم چون بنده بارها گفتم بدون توجه به اون نوشته بودید ....
    من بارها گفتم تصمیم نهایی با شماست ومن دارم مشکلاتش رو میگم طرف دوباره میگه این داره تبلیغ گاج رو میکنه من گفتم گزینه دو به پایه توجه نداره شما اونرو دوباره تکرار میکنید چرا؟
    من میگم سایر موسسات اینجوری هست میگد شما داری تبلیغ گاج میکنی من چی بگم به نظر شما ؟

در هر صورت اینها نظر بنده هست دوست عزیز

موفق و پیروز باشید ....
    Last edited by alavi71; 14-09-2011 at 09:28.

داره خودمونی میشه bamce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

سلام عزیز
    دیگه حقیقتا برای یکی مثل شما که سمپادی هستین جای سوال هستش که یعنی به شما با آن دبیر و استادهای فوق العاده ای که دارین به شما یاد نداده اند که اصل و اساس یادگیری ریاضیات (حداقل برای ریاضی) به عملکرد فعال شما در سر کلاس درس مرتبط می باشد و در خارج از کلاس باید فقط مساله حل کرد و تمرین نمود؟!

با این حال من مطالب زیر را برایت میگم رفیق میتونی به خوبی از آنها استفاده نمایی:
    اول اینکه بهتر هست که قبلش یک نگاهی به لینک هایی که در بالا گذاشته ام داشته باشی.

برای حسابان (آموزش) دو کتاب مورد توجه بوده است:
    حسابان عباس امیدوار مبتکران که شامل آموزش روان و ساده می باشد که بیشتر مورد توجه دوستان بوده است.
    حسابان نصیری مبتکران که چون در مطالعه این کتاب باید به سایر مباحث کتاب های این عزیز اشراف داشت استفاده ای از برای همه افراد ندارد هر چند که روند آموزش بسیار خوبی هم دارد.
    از برای تست هم خیلی سبز! مجموعه ی خوبی را ارائه کرده است که شامل تست های سخت و مفهومی بسیاری می باشد.
    برای ریاضی 2 که رفیق چیزی نداره که بخوای به آن فکرکنی و بیشتر نکات و مباحث آن در سایر کتاب های ریاضی تکرار می شود و هم شما با حل و تمرین بسیاری از کتاب های حسابان و دیفرانسیل و گسسته و هندسه تحلیلی می توانید به سطح تسلط خوبی بر مباحث این کتاب ریاضی 2 برسید و در آخر اگر دیگه احساس کردید که خلاء ای باقی مانده است با هم تمرین تست های کنکور چند سال گذشته تمامی نیاز شما را پاسخگو می باشد.
    از برای دیفرانسیل آموزش هم به طور مکرر این کتاب دیفرانسیل 1 و 2 مهندس محمد مهربان رمزینه مورد توجه بوده است.

از برای تست جامع ریاضیات سه مجموعه زیر عالی هستند:
    1) سه جلد کتاب تست ریاضیات مهندس محمد مهربان رمزینه
    2) تست ریاضیات ده استاد
    3) تست ریاضیات اندیشه فائق ماشاالله رضوی و یک عزیز دیگر

ممنون از جوابت ولی ظاهرا سو تفاهم شده بذار توضیح بدم
    من امسال کنکور دادم و ریاضی 70و..%زدم
    ضمنا علاوه بر این کتابایی که فرمودی اینارم زدم ولی از سال دوم(آخراش شروع کردم)
    1.بنفش قلمچی
    2. 30سال قلم چی
    3.نوبل
    4.دیف2 کوله پشتی
    5.گاج
    و.......
    چنتا کتاب دیگه!

ولی مشکل اینه که میگن کتابا(حسابان و...) تغییر کردن

واسه همنن پرسیدم تا بدونم واسه کتابای جدید چه کتابای تست وآموزشی(شاید)بخرم

اگر تغییر اساسی نکرده ازهمون کتابا و جزوه هایی که دارم استفاده کنم؟

ازت ممنون میشم اگه اینو جواب بدی

داره خودمونی میشه Mohammaduir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

نوشته شده توسط alavi71
    من امسال با مولف ژنتیک گاج کلاس داشتم.ایشون گفتند که طراح ازمونهای گاج و کتاب گاج از دست اندر کاران طراحی کنکور هست من از این بابت هستش که میگم مشابهت دارند چون به نظر من افرادی که برای گاج طراحی میکنند خیلی قویتر هستند. نسبت به کانو ن
    اخر ما نفهمیدیم یکی هستند یا با هم فرق می کنند !!!
    در ضمن همین جواب دادن های تند شما حکایت از چیزی دیگه می کنه (که اینجا لازم نیست بحثش رو باز کنیم).

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

اخر ما نفهمیدیم یکی هستند یا با هم فرق می کنند !!!
    در ضمن همین جواب دادن های تند شما حکایت از چیزی دیگه می کنه (که اینجا لازم نیست بحثش رو باز کنیم).

چی با هم فرق میکنه؟اگه منظورت برنامه هست که اگر پستهای قبل رو بخونی نوشتم جگزینه دو به پایه توجه ندارید.
    بله این رو باز هم گفتم که شما میتونید از توی ساتشون برنامه هاشون را با هم مقایسه کنید.

من کجا تند صحبت کردم
    عرض کردم خدممتون که اول برید پستها رو بخونید بعد جواب بدید
    وقتی پستهای قبل رو نادیده میگیرن میخوان حرف خودشون رو بزنند من نگم برید دوباره مطلب من رو بخونید؟
    یکم انصاف هم خوب هست؟
    در ضمن شما که خیلی خوب حرف میزنید منظورتون از این نوشتتون چیزی جز توهین نبوده؟
    alavi71 مشکلت چیه؟
    یکی بره گاج ثبت نام کنه تا این دلش خوش بشه و دست از سر ما برداره
    چون بنده اصلا به شما شخصا اصلا نگفتم برید گاج
    به سایر دوستانهم گفتم تصمیم با شماست

موفق باشید

داره خودمونی میشه esilovexp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    دانشگاه فردوسی مشهد - مهندسی گیاه پزشکی

پيش فرض

ممنون از جوابت ولی ظاهرا سو تفاهم شده بذار توضیح بدم
    من امسال کنکور دادم و ریاضی 70و..%زدم
    ضمنا علاوه بر این کتابایی که فرمودی اینارم زدم ولی از سال دوم(آخراش شروع کردم)
    1.بنفش قلمچی
    2. 30سال قلم چی
    3.نوبل
    4.دیف2 کوله پشتی
    5.گاج
    و.......
    چنتا کتاب دیگه!

ولی مشکل اینه که میگن کتابا(حسابان و...) تغییر کردن

واسه همنن پرسیدم تا بدونم واسه کتابای جدید چه کتابای تست وآموزشی(شاید)بخرم

اگر تغییر اساسی نکرده ازهمون کتابا و جزوه هایی که دارم استفاده کنم؟

ازت ممنون میشم اگه اینو جواب بدی
    سلام دوباره به شما دوست عزیز

یک مطلبی را برات میگم میخوام که کمی در موردش فکر کن و بعد نظرت را برایم بگی لطفا:
    «ریاضیات علم مجرّد هستش»

ببین رفیق
    ریاضیات علمی نیست که بشود در آن تغییری داد و یا به گونه ای باشد که یک ریاضیدان بخواهد نظر و ایده های شخصی خودش را به دنیا معرفی نماید بلکه حقیقت امر این هستش که یک ریاضیدان فقط به آن سطح قدرت و نمایی که ریاضیات جهان را معنا بخشیده است دست یافته است.

شما ان شاء الله بعدا میخوای یک مهندس زبده و کاردرست بشی از این رو مهارت شما در ریاضیات یک ضرورت و امتیاز فوق العاده ی است از برای اینکه شما را تبدیل به یک فرد خاص و نامبر وان نماید. از این رو با توجه به مطالعات گسترده ای که در ریاضیات شما داشته ای به شما پیشنهاد می کنم عزیز که یک مدتی به آنچه که در ریاضیات آموخته ای فکر کنی و به ماهیت ریاضیات و ارتباط بین مفاهیم و مباحث آن بیشتر توجه کنی و همین روال را تا جایی دنبال کن که به این احساس اطمینان برسی که دیگه این یکی دو درصد تغییر در محتوای کتاب درسی تفاوت چندانی برای من نمی کند و براحتی می توانم هم با یک بررسی ساده آن سطح تسلط لازمه را هم به خوبی بدست بیاورم و هر گونه سوالی هم که طرح شود به طور حتم قادر به حل آن خواهم بود و چرا وقتم را صرف کاری کنم که قبلا به بهترین شکل انجامش داده ام و حال فقط یک تصور برایم هستش که میخواهد من را فریب بدهد!

این مساله تغییر محتوای کتاب درسی ریاضیات در واقع برای آن سری از عزیزانی هستش که این سطح مطالعه و حل تست و تمرین یکی مثل شما و من را ندارن و باید یک فکر اساسی کنند که مثلا چه کتاب یا تست جدید را بگیرن که هم عالی باشد و هم دقیق مطابق با آخرین تغییرات کتاب درسی باشد.

و کلام آخر رفیق
    من میگم که اگر هم شما همان تعداد تست هایی که قبلا از کتاب های مختلف حل کرده اید را دوباره حل و بررسی نمایید و اشکلات خودتان را مرتفع نمایی مطمئن باش که کسب درصد بالای 91% و حتی 100% امری کاملا ممکن و شدنی برای شما خواهد بود.
    حال اگر هم خیلی اصرار به این داری که یک کتاب جدید بگیری که خیالت از بابت تغییرات کتاب درسی راحت شود خوب هستش که کمی صبر کنی و ببینی که اکثر انتشارات کتاب ها و چاپ جدید خودشون را بیرون بدن و بعد میتونی با خیال راحت تر و دست بازتر یک کتاب خوب از یکی از انتشارات خیلی سبز! یا اندیشه فائق یا فار یا نشر الگو یا ده استاد یا کوله پشتی یا گاج یا رمزینه را برای خودت خرید نمایی. این طوری یک چندتایی از این دوستان همین کتاب جدیدا را رفتن گرفتن و خوندن و بعد این شکلی با اطمینان بیشتری میتونی بهترین کتاب و شاید هم آخرین کتاب ریاضی دوره پیش دانشگاهی خودت را خرید نمایی.
    Last edited by esilovexp; 14-09-2011 at 17:14.

9. 2 کاربر از esilovexp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Aryana_b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکیا...

پيش فرض

بهترین آموزشگاه کنکور دخترونه تو تهرون فقط فقط علوم هستش تو سیدخندان
    علوم گسستش نصیریه؟؟؟

داره خودمونی میشه bamce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

سلام دوباره به شما دوست عزیز

یک مطلبی را برات میگم میخوام که کمی در موردش فکر کن و بعد نظرت را برایم بگی لطفا:
    «ریاضیات علم مجرّد هستش»

ببین رفیق
    ریاضیات علمی نیست که بشود در آن تغییری داد و یا به گونه ای باشد که یک ریاضیدان بخواهد نظر و ایده های شخصی خودش را به دنیا معرفی نماید بلکه حقیقت امر این هستش که یک ریاضیدان فقط به آن سطح قدرت و نمایی که ریاضیات جهان را معنا بخشیده است دست یافته است.

شما ان شاء الله بعدا میخوای یک مهندس زبده و کاردرست بشی از این رو مهارت شما در ریاضیات یک ضرورت و امتیاز فوق العاده ی است از برای اینکه شما را تبدیل به یک فرد خاص و نامبر وان نماید. از این رو با توجه به مطالعات گسترده ای که در ریاضیات شما داشته ای به شما پیشنهاد می کنم عزیز که یک مدتی به آنچه که در ریاضیات آموخته ای فکر کنی و به ماهیت ریاضیات و ارتباط بین مفاهیم و مباحث آن بیشتر توجه کنی و همین روال را تا جایی دنبال کن که به این احساس اطمینان برسی که دیگه این یکی دو درصد تغییر در محتوای کتاب درسی تفاوت چندانی برای من نمی کند و براحتی می توانم هم با یک بررسی ساده آن سطح تسلط لازمه را هم به خوبی بدست بیاورم و هر گونه سوالی هم که طرح شود به طور حتم قادر به حل آن خواهم بود و چرا وقتم را صرف کاری کنم که قبلا به بهترین شکل انجامش داده ام و حال فقط یک تصور برایم هستش که میخواهد من را فریب بدهد!

این مساله تغییر محتوای کتاب درسی ریاضیات در واقع برای آن سری از عزیزانی هستش که این سطح مطالعه و حل تست و تمرین یکی مثل شما و من را ندارن و باید یک فکر اساسی کنند که مثلا چه کتاب یا تست جدید را بگیرن که هم عالی باشد و هم دقیق مطابق با آخرین تغییرات کتاب درسی باشد.

و کلام آخر رفیق
    من میگم که اگر هم شما همان تعداد تست هایی که قبلا از کتاب های مختلف حل کرده اید را دوباره حل و بررسی نمایید و اشکلات خودتان را مرتفع نمایی مطمئن باش که کسب درصد بالای 91% و حتی 100% امری کاملا ممکن و شدنی برای شما خواهد بود.
    حال اگر هم خیلی اصرار به این داری که یک کتاب جدید بگیری که خیالت از بابت تغییرات کتاب درسی راحت شود خوب هستش که کمی صبر کنی و ببینی که اکثر انتشارات کتاب ها و چاپ جدید خودشون را بیرون بدن و بعد میتونی با خیال راحت تر و دست بازتر یک کتاب خوب از یکی از انتشارات خیلی سبز! یا اندیشه فائق یا فار یا نشر الگو یا ده استاد یا کوله پشتی یا گاج یا رمزینه را برای خودت خرید نمایی. این طوری یک چندتایی از این دوستان همین کتاب جدیدا را رفتن گرفتن و خوندن و بعد این شکلی با اطمینان بیشتری میتونی بهترین کتاب و شاید هم آخرین کتاب ریاضی دوره پیش دانشگاهی خودت را خرید نمایی.
    خیلی ممنون از مطلبت کارت درسته!
    فقط چرا آخرین کتاب ریاضی دوره پیش دانشگاهی؟؟؟؟اینو حتما جواب بده

حالا نمیتونم بعدا که تونستم پیغام خصوصی بدم اگه توفیق شد نظرمو بهت میگم

ومن الله توفیق

12. این کاربر از bamce بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

خیلی عذر میخوام ولی بهتر نیست که بحث آزمون رو تموم کنیم؟ دوستان صاحب نظر و رتبه های برتر فروم، بیشترشون نظرشون رو اعلام کردن. حتی Samba (رتبه ی 4 منطقه 3 ) هم شدیدا نظرش روی قلمچی بود. در ضمن اکثر دلایلی که اوردن هم منطقی هست.

(خود من وقتی میبینم اکثریت بچه ها با من مخالفن، سعی میکنم دیگه نظرم رو پیش خودم نگه دارم و مطرحش نکنم. نه اینکه (مثل بعضی دوستان) دائم مخالفتم رو اعلام کنم. مخصوصا اینکه هیچ دلیل قانع کننده ای هم نداشته باشم.)

در کل اگه صحبت های دوستان رو جمع بندی کنیم، به این نتیجه میرسیم:

بعضی آزمون های آزمایشی شبیه به هم عمل میکنن و برنامه های مشابهی دارن و این خیلی مهم نیست که دقیقا فلان آزمون رو شرکت کنیم. و با این وضع با هر آزمونی میشه موفق شد. در ضمن آزمون های هر موسسه ای، یک یا چند برتری نسبت به آزمون های دیگه داره. در کل با در نظر گرفتن تمام شرایط، بین آزمون های مختلف، آزمون قلمچی میتونه آزمون آزمایشی خوب و مفیدتری برای همه ی بچه ها در هر سطحی باشه. به شرطی که شیوه ی آزمون دادن و بررسی آزمون و ... رو به نحو احسن انجام بدیم. بچه هایی که رتبه های خوب میخوان (مثلا زیر 2000 )، میتونن سوالات آزمون های گزینه 2 و گاج رو گیر بیارن و برای مرور و جمع بندی استفاده کنن و آزمون های جامع این موسسات رو هم شرکت کنن.

14. 8 کاربر از lohrasbi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •