تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 101 از 113 اولاول ... 5191979899100101102103104105111 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,001 به 1,010 از 1124

نام تاپيک: واحد بین الملل علوم پزشکی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بچه ها به نظرتون من خیلی از هم سن و سالام عقب مونده ام اگه بمونم واسه سال سوم؟اخه اگه بین الملل زنجانو قبول نشم میمونم واسه سال سوم منم جز رشته پزشکی هیچی تو کتم نمیره که بخونم نظرتونو بگین برام مهمه
    ببین من عین تو بودم اما بزرگترین اشتباه زندگیم رو کردم و از علاقه وعشقم یعنی پزشکی زدم و رفتم یه رشته دیگه الان با این که یک ماهه دارم میرم دانشگاه اندازه یک سال زجر کشیدم چون رشتمو دوس ندارم اما برا این که بمونی برا سال سوم به نظرم دوتا عامل خیلی مهمه
    یکی این که ببینی واقعا پزشکی رو دوس داری یا مث خیلی از مردم فقط برا کلاسش و اسمش میخوای دکتر بشی
    مورد دوم که مهمتره این که بینی چقدر اراده داری برا سال سوم خوندن سال سوم یه اراده اهنین میخاد واقعععععا باید بخونی یعی دیگه هیچی نباید کم بذاری ببخشید ولی فک کنم شما تو اون دوسال همه تلاشتون رو نکردین چون اگه همه تلاشتون رو کرده بودید مسلما به هدفتون رسیده بودین پس امسال اگه قراره مث اون دوسال بخونی بهتره نمونی پشت کنکور ولی اگه میخوای عوض بشی بمون و بجنگ برا هدفت

2. 2 کاربر از amir 777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

moien جان ایشالله هممون قبولیم ...شما نگران نباش...توی 2-12 اذر اولویت اولمو دارو می زنم! ولی تعداد شرکت کننده داروی ارس از همه بیشتر بود....ویه نکته ی دیگه کا شعبه تهران توی جلفا واسه رشته های پزشکی نیست همشون ماله مهندسی ان....
    ایشالله که همینطور بشه. همه به مراد دلشون برسن

4. این کاربر از moein2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

بچه ها به نظرتون من خیلی از هم سن و سالام عقب مونده ام اگه بمونم واسه سال سوم؟اخه اگه بین الملل زنجانو قبول نشم میمونم واسه سال سوم منم جز رشته پزشکی هیچی تو کتم نمیره که بخونم نظرتونو بگین برام مهمه
    منم کاملا با نظر امیر موافقم. در ضمن بالای 50 درصد بچه ها ی پزشکی بیش از 1 سال پست کنکور بودن.
    منم تو این یه ماهی که میرم دانشگاه خیلی اذیت شدم. همه ی امیدم به بینله.

6. این کاربر از moein2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه saraatanhaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببین من عین تو بودم اما بزرگترین اشتباه زندگیم رو کردم و از علاقه وعشقم یعنی پزشکی زدم و رفتم یه رشته دیگه الان با این که یک ماهه دارم میرم دانشگاه اندازه یک سال زجر کشیدم چون رشتمو دوس ندارم اما برا این که بمونی برا سال سوم به نظرم دوتا عامل خیلی مهمه
    یکی این که ببینی واقعا پزشکی رو دوس داری یا مث خیلی از مردم فقط برا کلاسش و اسمش میخوای دکتر بشی
    مورد دوم که مهمتره این که بینی چقدر اراده داری برا سال سوم خوندن سال سوم یه اراده اهنین میخاد واقعععععا باید بخونی یعی دیگه هیچی نباید کم بذاری ببخشید ولی فک کنم شما تو اون دوسال همه تلاشتون رو نکردین چون اگه همه تلاشتون رو کرده بودید مسلما به هدفتون رسیده بودین پس امسال اگه قراره مث اون دوسال بخونی بهتره نمونی پشت کنکور ولی اگه میخوای عوض بشی بمون و بجنگ برا هدفت
    مرسی امیر آقا...اره خودم میدونم کم گذاشتم یه مقدار به هم ریخته هستم اما دیگه میخوام جدی بخونم فعلا شروع کردم تا موتورم گرم شه دارم از 4 ساعت تا 6 ساعت شروع میکنم... تنها چیزی که داره آزارم میده اینه که احساس میکنم از هم سنام خیلیییی عقب موندم....

8. این کاربر از saraatanhaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم کاملا با نظر امیر موافقم. در ضمن بالای 50 درصد بچه ها ی پزشکی بیش از 1 سال پست کنکور بودن.
    منم تو این یه ماهی که میرم دانشگاه خیلی اذیت شدم. همه ی امیدم به بینله.
    معین جان ممنونم از نظرت... چشم... ایشالا که بین الملل قبول میشی..

10. این کاربر از saraatanhaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

ایشالله که همینطور بشه. همه به مراد دلشون برسن
    ایشالله...قسمت هرچی باشه ...!

12. این کاربر از paris_a1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hamedj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض

آبادان که انگار داشتن برای حوزه علمیه قم امتحان می گرفتن ! انگلیسی که هیییچ چون خودشون هم بلد نبودن ... کلا مصاحبه فقط دین و قرآن بود و ۱ صفحه قرآن گذاشتن جلومون گفتن بخونیم و یک امتحان کتبی تستی تشریحی گرفتن که ۱ برگ احکام بود ۱ برگ سیاسی ... همه چیز بود الا علمی ... خیلی بی نظمی بود و واقعا نمی دونم برای چی اینهمه از احکام سوالات فوق سخت می پرسیدن ... البته نکته عجیب اینکه شرکت کننده ها هم خیلی تیپشون همه مذهبی بود و همه یا با چادر خفن بودن یا پسر ها یه جورایی آخوند بودن برای خودشون ... ولی دانشجو ها که همه رد می شدن همه ژیگول بودن و هیچ کدومشون به نظر مثل شرکت کننده های امسال نبودن !!! نمی دونم چطوریه ! من خودم نه ژیگولم نه بی دین اما اینا دیگه ترکونده بودن از مذهب ! خدا به خیر کنه ...

14. 3 کاربر از hamedj2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آبادان که انگار داشتن برای حوزه علمیه قم امتحان می گرفتن ! انگلیسی که هیییچ چون خودشون هم بلد نبودن ... کلا مصاحبه فقط دین و قرآن بود و ۱ صفحه قرآن گذاشتن جلومون گفتن بخونیم و یک امتحان کتبی تستی تشریحی گرفتن که ۱ برگ احکام بود ۱ برگ سیاسی ... همه چیز بود الا علمی ... خیلی بی نظمی بود و واقعا نمی دونم برای چی اینهمه از احکام سوالات فوق سخت می پرسیدن ... البته نکته عجیب اینکه شرکت کننده ها هم خیلی تیپشون همه مذهبی بود و همه یا با چادر خفن بودن یا پسر ها یه جورایی آخوند بودن برای خودشون ... ولی دانشجو ها که همه رد می شدن همه ژیگول بودن و هیچ کدومشون به نظر مثل شرکت کننده های امسال نبودن !!! نمی دونم چطوریه ! من خودم نه ژیگولم نه بی دین اما اینا دیگه ترکونده بودن از مذهب ! خدا به خیر کنه ...
    اینکه میگین راستش دو حالت داره از نظره عقل من 1 اینکه بچه ها ظاهر سازی کردن دو اینکه شاید شانستونه دگ امسال بچه ها اینجورین! شما نگران نباشین مطمئن باشین اگه سوالا سطحش ئقتی خیلی بالا بوده اکثریت تو یه سطح هستن شما نگران نباشین چون مطمئنااااا اونای دیگه هم مثه شمان و به نظرم کاملا سوری بوده این آزمون!!! دوست من پارسال مصاحبه بهشتی رفته بود میگف سوالات زبان خیلییییییی سخت بوده در حد ایلتس و به ندددرت از امتحان راضی بودن....اما اخرشم قبول شده و الان دانشجو پزشکیه!

16. این کاربر از saraatanhaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

مصاحبه همش کشکه!دو چیز تو الویت اوله یکی رتبه و ترازت توی سراسری +وضعیت مالیت! 98% مصاحبه هم واسه اینه که ببینن توانایی مالی داری یا نه مابقی تشریفاته!تازگی ها هم شنیدم که از ظرفیت پذیرش دانشجوهای دولتی سراسری کم می کنن و به بین الملل و آزاد اضافه! خب چقدر هم دلشون بخواد که ما توی بین الملل قبول بشیم! وگرنه بچه ها یه سالم میشینن از سراسری بدون پول قبول میشن!یا من خودم میرم ترکیه واسه دانشگاهای اونجا پولمو خرج می کنم!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

معین جان ممنونم از نظرت... چشم... ایشالا که بین الملل قبول میشی..
    شما هم همچنین.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •