اسلحه های آن لوک شده . تنها در بخش کنتکت قابل استفاده است ... آنلاین![]()
اسلحه های آن لوک شده . تنها در بخش کنتکت قابل استفاده است ... آنلاین![]()
دوست عزیز بهتره از فیکس استفده کنی
روش کلیک نکن
آدرس رو کپی کن تو مرورگر پست کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Absolution v1.0 _MULTI8_ Fixed Files.zip
Last edited by ali-u; 19-03-2013 at 19:57.
هر بازی برای خود اش ضعف ها و نقاط قوتی داره ...
Splinter Cell . assassin gread . hitman . هر سه شاید سبک مخفی کاری باشد . ولی نوع مخفی کاری هاشون باهم فرق می کنه ..........
Splinter Cell تو سه نسخه اول واقعا خوب کار کرده بود . ولی نسخه آخر یکم از حالت مخفی و واقعی گرایی خارج شده بود .. و اکشن بیشتر تو بازی پر رنگ شده بود ............
assassin gread بخاطر عرضه زود به زود بازی چندان اغییرات تو سبک بازی ایجاد نکرده اند . و بازی یک حالت کلیشه ای . تکراری بخصوص تو نسخه های جدیدی داشته
hitman هم تو نسخه جدیدی . بخصوص از لحاظ داستانی و گیم پلی خوب کار کرده و داستان بازی حالت سینمایی بخود گرفته . الته چند نقطه ضعف هم داشت که یکی . نقشه map بازی بود که خیلی ساده بود . نشان می داد زیاد روش کار نشده .........
برای ارتقاع اسلحه ... می تونی dlc یازی رو دانلود و نصب کنی . یا با انجام ماموریت ها با با امتیاز بالا . اسلحه ها رو ارتقاع بدی ........ البته . ارتقاع و ارتقاع اسلحه ها تو بخشش contact و بصورت انلاین . است
بچه ها کسی سیو 20 درصدشو نداره ؟
بالاخره بازی رو تموم کردم خیلی بازی قشنگ وداستان زیبایی داشت فکر کنم نسخه بعدی هم بیاد چون تو آخر داشتان bridle به پلیس گفت که اطلاعاتی در مورد 47 به پلیس میده اگه بهش پول بدن
درکل به نظر من از bo2 و farcry3 قشنگ تر بود و
الان میخوام برم ac3 رو بازی کنم امیدوارم اونم قشنگ باشه راستی مراحل hitman بیشتر ه یا ac3 ?
پدرم در اومد تا تونستم روي hardتمومش كنم....
اون مرحله كه شبه و باروني بايد از گاردها رد بشي و شوار آسانسور بشي و بعد بري layla رو بكشي باور نميكنيد شايد 100 بار رفتم ميخواستم زياد بكش بكش راه نندازم نشد.بالاخره همه رو درو كردم....
يه سوال :diana. زنده مونده بود ??مگه بهش شليك نكرديم?
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
سلام بچه ها
من اخرای بازیم اون قسمت که تو کلیسا اون یارو که یه نفرو گروگان گرفته رو باید چیکار کرد؟ رو سرش و رو اسلحه اش نشون میرم موقعی که صحنه آهسته اس اما اون زودتر منو میکشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)