کسی نمیگه واسه باز کردن سوپر استار چی کار باید کنم،نمی تونم هم بخرمش
کسی نمیگه واسه باز کردن سوپر استار چی کار باید کنم،نمی تونم هم بخرمش
عزیز وقتی میخوای با نفر قبلیت حرف بزنی اول نقل قول کن بعد شروع کن....قلق خاصی نداره من تو کرنر زیاد ازش استفاده نمیکنم فقط تو اوت دستی خیلی به کار میاد....وقتی اوت دستی تو زمین تیم حریف گیرت اومد استارت رو بزن اوت رو بده به کسی که قابلیت
long throw داره بعد شوک رو تکون بده بازیکنت رو ببر دورتر ( تقریبا خیلی دور ) بعد پرتاب کن.....جواب سوال دومت رو نمیدونم چون من فعلا مسترلیگ شروع نکردم![]()
این سوپر استار رو چه جوری فعال کنم،یکی کمک کنه نمیتونم هم بخرمش نمیدونم یکی گفته بود 10باید نمیدونم چی چی داشته باشی
دوستان با اصرار یک یوزر سکوت لیدر اسکیدرو شکست اما جواب دقیق از انتشار کرک نداده
جوابش این بوده
it will come soon.
منظورش این بوده که هر موقع ورژن ریلود بازی اومد کرک رو منتشر میکنه زمان انتشار ورژن ریلود هم معلوم نیس اما نزدیکه
اینو دانلود کن بریز تو آدرسی که داده...اگه آدرسشو پیدا نکردی بگو تا بزارم...درضمن این سوالات رو باید برید تو قسمت مشکلات نصب و اجرا PES 2012 بپرسید نه اینجا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عزیزم
اگه جایی که داره این اخبارو میده
بگی ممنون میشیم.![]()
این کارم کردم نشد
بچهه ها نمیدونم درست حس می کنم یا نه! ، ولی به نظر من وقنی بازی رو از روو اون آیکونی که بازی رو شفاف میکنه اجرا می کنیم هوش بازیکنا پایین تر میشه، سووتی های خیلی وحشتناکی میدن یه هو.
نمیدونم شمام اینو حس می کنید یا نه؟؟ من ترجیح میدم با همون آیکون اصلی کونامی بازی کنم اصلا حس خوبی به این ندارم!![]()
خداییش همینطوری شد که میگی ؟؟ آخه منم اینو دانلود کردم ولی فعلا نصب نکردم یعنی شما میگی دیگه نصب نکنم ؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)