تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 101 از 280 اولاول ... 5191979899100101102103104105111151201 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,001 به 1,010 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

نه عزيز جان كجا استقلاليه؟!!

يه داوري هايي كرده واسه استقلال كه نگو و نپرس ! انقدر حرص ميده آدمو !‌: دي

كلا يه سري داور ها رو من دقت كردم واسه هر 2 تيم بد داوري ميكنن و طرفداراي هر 2 تيم شاكي هستن ... مثل مسعود مرادي / رفيعي و همين قهرماني ( نظر شخصي و ديد بنده از داوري ها )

+

هرچند داوري مهم نيست مهم زيبا بازي كردنه كه فكر كنم جفت تيم ها انقدر با ترس و محتاط بازي كنن كه آدم از كسالت خوابش بگيره !

ايشالا كه بازي خوبي باشه. من واسه هر 2 آرزوي موفقيت ميكنم. نميتونم بگم دوست دارم كدوم ببره ! يعني خودم هم نميدونم ! ... از يه طرف استقلال و از يه طرف پرسپوليس امسال با اسطوره ي محبوبم حميد خان استيلي . هرچه پيش آيد خوش آيد .
    جدا از این موضوع که حالا استقلالی هست یا پرسپولیسی ، قهرمانی اصلا در حد داوری دربی نیست ! به نظر من برای داوری دربی یه سیستم چرخشی در پیش گرفتن که نوبت به همه برسه !
    امیدوارم داوری ، دربی رو ( چه به ضرر یا سود پرسپولیس فرقی نمی کنه ) خراب نکنه !
    یادمه تو بازی های استقلال سپاهان خیلی به ضرر استقلال میگرفت

درسته اصلا در حد این بازی نیست.به خاطر اینکه بخواد بازی رو تو دستش بگیره کارت زیاد میده و جو بازی میگیردش و خراب میکنه.که ایشالله اینجوری نشه.
    نمونه های زیادی هست که این داور در مواقع حساس که استقلال نیاز به برد داشته صوتهای عجیبی زده
    قضاوتهای که مرادی برای پرسپولیس کرد برای هیچ تیم دیگه ای انجام نداد.یادم نمییاد که برای استقلال که نزارن 6-7 ماه مردای براشون قضاوت کنه ولی برای پرسپولیس د وفصل این اتفاق افتاد.
    بگذریم ولی امیداورم تیم داوری و کمیته داوران هتریک نکنن

داره خودمونی میشه H00m@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گیلان سرسبز

پيش فرض

به نظر من قهرمانی نه پرسپولیسیه نه استقلالی!

قهرمانی تمام سعیشو میکنه اینور بوم نیوفته میوفته اونور بوم!
    خدا کنه فقط کارت زیاد نده!

احتمال اینکه این بازی اخراجی بده کم نیستش!

3. 2 کاربر از H00m@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قهرمانی استقلالیه اینو خیلیا هم میدونن.ولی ادم سالمیه به خاطر همینم به قول یکی از دوستان از اونور بوم میفته برای اینکه بهش ایراد نگیرن همش بر ضد استقلال سوت میزنه نمونه نزدیکش بازی استقلال سپاهان امسال.اوجشم بازی استقلال سپاهان چند سال پیش که 2-2 شد انقدر اشتباه کرد که بعدش محروم شد
    محسن قهرمانی جدا از این حرفا در حد دربی نیست همین امسال اوت دستیو افساید گرفته
    بازیو خراب میکنه این بازی تا اخر انجام بشه باید خدارو شکر کنیم
    دو تا داور زیر خط فقر داریم یکی همین محسن قصاب یکی هم جهانبازی
    من ممبینیرو به این ترجیح میدادم
    با وجود کرارو اولادیو محسن قصاب خدا به خیر کنه اخر عاقبت این بازیو

5. 6 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

جدا از این موضوع که حالا استقلالی هست یا پرسپولیسی ، قهرمانی اصلا در حد داوری دربی نیست ! به نظر من برای داوری دربی یه سیستم چرخشی در پیش گرفتن که نوبت به همه برسه !
    امیدوارم داوری ، دربی رو ( چه به ضرر یا سود پرسپولیس فرقی نمی کنه ) خراب نکنه !
    درسته تقریبا به نفع و به ضرر هر دو تیم سوت زده

اما نمیشه از اشتباهات تاریخیش مثل نگرفتن سه پنالتی برای راه آهن در بازی مقابل استقلال گذشت چند سال پیش که هر سه پنالتی هم در نود تایید شد
    یا زمانی که مظلومی در مس بود چندین و چند تیم از داوریهای قهرمانی در کرمان شاکی بودن
    یا گرفتن پنالتی برای سپاهان در دقیقه نود در آزادی در جام حذفی که کاملا مشکوک بود و مساوی شدن بازی در دقیقه نود که در وقت اضافه پرسپولیس سه گل دیگه هم خورد

در کل امیدوارم بازی اشتباه داوری نداشته باشه چون واقعا سال گذشته پرسپولیسیها تلخیه اون رو هم در بازی رفت و هم در بازی برگشت چشیدن اونم در حالی که در هر دو بازی برتر بودن

7. 4 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

یه نکته جالب ورود یکسری کاربران جدید به انجمن ورزشی هست.
    امیدوارم و امیدوارم اینها یوزر دوم کسی نباشه.به دور از جوانمردی و... هست. وگر نه ما پر شور شدن انجمن و ور.د دوستان تازه استقبال میکنیم
    بهتره مدیران در این زمینه مقداری نظارت داشته باشن

9. 4 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

این تیم به استقلال 6 گل زد+ عکس

این همان تیم است که در آن بازی معروف موفق شد شش گل وارد دروازه استقلال کند و در تاریخ جاودانه شود

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. 2 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه concordx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

یه نکته جالب ورود یکسری کاربران جدید به انجمن ورزشی هست.
    امیدوارم و امیدوارم اینها یوزر دوم کسی نباشه.به دور از جوانمردی و... هست. وگر نه ما پر شور شدن انجمن و ور.د دوستان تازه استقبال میکنیم
    بهتره مدیران در این زمینه مقداری نظارت داشته باشن

سلام .
    حالا بیا و درستش کن.
    عزیز اگه ناراحت میشین یا مشکلی هست اصلا نیایم؟

13. این کاربر از concordx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه H00m@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گیلان سرسبز

پيش فرض مجتبي شيري دفاع چپ احتمالي پرسپوليس در داربي

آناليزورهاي پرسپوليس عقيده دارند با توجه به سرعت گوش‌هاي استقلال، لزوم استفاده از يک مدافع محکم احساس مي‌شود.

حميد استيلي مثل همه مربيان ايران با کمبود گزينه در پست دفاع چپ روبه‌روست. در حال حاضر ابراهيم شکوري گزينه اول قرمزپوشان براي حضور در اين پست به شمار مي‌رود که کيفيت مناسبي از نظر بازي ندارد.
    به گزارش سايت گل امروز حميد استيلي با محمد نصرتي صحبت کرده تا او با توجه به تجربه‌اش در اين پست به عنوان دفاع چپ به ميدان برود اما نصرتي زير بار اين پيشنهاد نرفته است. آخرين خبر از تمرين پرسپوليس حکايت از اين دارد که ممکن است مجتبي شيري دفاع وسط ديگر پرسپوليس به عنوان دفاع چپ به ميدان برود. آناليزورهاي پرسپوليس عقيده دارند با توجه به سرعت گوش‌هاي استقلال، لزوم استفاده از يک مدافع محکم احساس مي‌شود.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

15. این کاربر از H00m@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

سلام .
    حالا بیا و درستش کن.
    عزیز اگه ناراحت میشین یا مشکلی هست اصلا نیایم؟
    نه عزیز درست متوجه نشدید. و گر نه من نمیتونم بگم کی بیاد و کی نیاد.هر کس ازاد هست برای انتخاب
    منظورم من کسایی هستند که برای بر هم زدن جو و ... یه ایدی جدید ساختن.شاید هم چنین کسی هم نباشه و اشتباه من باشه
    و گرنه گفتم از حضور دوستان استقبال هم میکنم

17. این کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

13 یادآوری

تمام کسانی که تازه به انجمن ورزش ملحق شدن (چه کاربران قدمی و چه جدید)، در ارسال پست و فعالیت کردن "با در نظر داشتن قوانین انجمن" کاملا صاحب اختیار هستند و فعالیت و عدم فعالیت این عزیزان فقط به خودشون ارتباط داره.
    شخصا هم به عنوان یکی عضوهای پی سی از حضور اعضای جدید و ثابت به انجمن ورزش استقبال می کنم. چون تمامی ما روزی "عضو جدید" این انجمن بودیم./
    +
    شناسایی کسانی که سابقا به علت نقض قانون انجمن ورزش دسترسی ای به این انجمن ندارند یا بن شدند و الان احیانا با یوزر جدید فعالیتشون رو شروع کردند به هیچ وجه سخت نیست!
    یاعلی

19. 4 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •