دوست عزیز
پر واضع است که هرچه ورژن یک سیستم بالا تر باشد امکانات و سرعت پردازش و کیفیت آن بیشتر است و در اصلاح هرچه پول بیشتر بدی بیشتر آش می خوری و تا رنج قیمتی که شما می خواهید 40es6960 می توانید انتخاب کنیدو یا 40es6980
دوست عزیز
پر واضع است که هرچه ورژن یک سیستم بالا تر باشد امکانات و سرعت پردازش و کیفیت آن بیشتر است و در اصلاح هرچه پول بیشتر بدی بیشتر آش می خوری و تا رنج قیمتی که شما می خواهید 40es6960 می توانید انتخاب کنیدو یا 40es6980
دوستان زیر 2 تومن led چییشنهاد میکیند؟
تا 2500 سه بعدی چی پیشنهاد میکیند؟
40-42 اینچ
سلام پلاسما با led چه فرقی داره و کدوم بهتره؟ سه بعدی بودن ارزش هزینه کردن رو داره؟هرچی اینچ تلوزیون بالاتر باشه بهتره؟ من کلا 2,500,000 دارم پیشنهادتون چیه؟برای فیلم و بازیه فیفا![]()
دوستان من قصد خرید یه پلاسمای های اند تا قبل عید یا خداکثر اردیبهشت دارم
میخواستم ببینم تا اون موقع Samsung F8500 احتمال وارد شدنش هست
اگه نیست جایگزینش چی پیشنهاد میکنید؟led f8880 سامسونگ نسبت به اون چطوره؟
تازیر 2 تومن ایکس ویژن هست و TCL . تا 2500 سه بعدی هم TCL میتونی تهیه کنی.
با سلام
دوستان این guide یا epg تلوزیون یا همون راهنما که لیست برنامه های شبکه ها رو نشون میده چرا اینقدر بهم ریختست؟؟؟؟ واسه همه اینجوریه؟؟؟؟
3.5 ساعت اختلاف داره !!!!
تنظیم ساعت tv هم قسمت اختلاف ساعت غیر فعال هستش !!!!!!؟؟؟؟؟
چرا اینجوریه ؟؟؟![]()
Last edited by shayan_x5x; 09-01-2014 at 02:05.
اینجا تفاوت های پلاسما با ال سی دی توضیح داده شده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرچه سایز تلویزیون بالاتر باشه لذت دیدن فیلم و بازی کردن بیشتره و یک تجربه ی سینمایی به بیننده میده ولی در عوض هزینه ی خرید و مصرف برق افزایش پیدا میکنه در کل کمتر از سایز 40 و بزرگتر از سایز 50 توصیه نمیشه.
برای فیلم و بازی با بودجه ی 3تومن میتونی samsung plasma 51f5850 و با بودجه ی 2400 هم میشه 51f4850 رو خریداری کرد. کیفیت تصویر بسیار خوبی داره نسبت به قیمت
سلام دوستان
تلویزیون هایی که امکان ارتباط با شبکه را دارن ، سیستم عامل دارن ؟اگه دارن ،سیستم عاملشون چیه؟و اگر ندارن، چگونه به شبکه متصل میشن؟
به احتمال زیاد تا اون موقع بشه این تلویزیون رو توی شهرهای مرزی پیدا کرد. اگه نبود هم با خیال راحت میتونی پاناسونیک VT60 یا ST60 بخری که کیفیت تصویری تقریبا برابر با F8500 دارن. اون مدل F8880 هم مدل خوبیه البته در قیاس با ال سی دی ها و نه در مقایسه با پلاسماهای High End !!
سلام من این مدل TV رو میخوام برای PS4 & XBOX ONE به نظرتون خوب جواب میده دوستان عزیز راهنمایی بفرمایید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by M@SOUD64; 08-01-2014 at 21:31.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)