اول از همه خيلي ممنونم از دوستاني كه اينجا زحمت پاسخ به مشكلات و سئوالات يكي مثل من كه مبتدي هستم رو مي كشند.
دو تا راهنمايي ميخواستم :
1- فايل نصب برنامه ها رو داخل مموري كارت دارم وقت ميخوام بلوتوث كنم فقط يك امكاني به نام bluetooth visibility رو دارم كه با انتخاب اون يك آيكون بلوتوث جلوي هر برنامه رو ميتونم فعال كنم اما ديگه خبري از ارسال نيست.
2- با جستجوهايي كه كردم متوجه شدم براي gps اين گوشي دو برنامه navitel و ماوريك از همه بهترند اما متاسفانه طرز كار با هيچكدومشونو پيدا نكردم. يك از دوستان در صفحات ابتدايي راهكاري براي استفاده از اين برنامه گفته بود كه دو سه صفحه قبل از ايشون درخواست كردم با ذكر جزئيات آموزش بده اما فكر مي كنم ايشون خيلي كم به اين تاپيك سر ميزنند. حالا اگه دوستان ديگه لطف كنند و آموزشي در خصوص نحوه استفاده از gps اين گوشي بدن ممنون ميشم.
1. شما انگشتت رو روی فایل مورد نظر نگهداری یه منو میاد از توش گزینه Share رو انتخاب کن بعد هم بلوتوث و ...
در ضمن میتونی با زدن دکمه آپشن ( سمت چپ پایین ) و بعد گزینه Share فایلهارو مارک و بعد ارسال کنی
2. به نظر من NDrive بهترین برنامه GPS واسه اندرویده ( که البته به سفارش سامسونگ ایران ساخته شده )
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید