هادی جان من پیام خصوصیم فعال نیست که جوابتو اونجا بدم . من فکر کنم بهت گفتم همون nillkin رو از ایران شیپمنت گرفتم 24 تومان . 27 ام ماه قبل . گفت که 17 روز دیگه بدستم میرسه. باید خوب باشه نمیدونم . اگه تا یه هفته دیگه نگرفتی بهت میگم خوبه یا نه . اکی![]()
هادی جان من پیام خصوصیم فعال نیست که جوابتو اونجا بدم . من فکر کنم بهت گفتم همون nillkin رو از ایران شیپمنت گرفتم 24 تومان . 27 ام ماه قبل . گفت که 17 روز دیگه بدستم میرسه. باید خوب باشه نمیدونم . اگه تا یه هفته دیگه نگرفتی بهت میگم خوبه یا نه . اکی![]()
گوشیم بعد از 2.5روز که شارژ کردم شده 40%![]()
به این میگن باطری خفن
با اقتدار برگشتم به آئورا :-" : دی + کرنل 1.3 هم نریختم ، مگه آپولو میخوام هوا کنم
این سیانوژن خیلی جالب نیست... مخصوصا مارکت موقع کار باهاش همش فورس کلوز میده... ولی بنچمارک میده لامصب![]()
آره همین خوبه . تو توضیحاتش زده با اسکرین پروتکتور رایگان .
رسید بهت بگو چطوره تا منم بخرم .
چطوری باید بهشون سفارش داد .
از اینم خیلی خوشم میاد . اسپرت و خوش رنگ هست :
Atrix 4G MB860
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by fire159; 29-09-2011 at 11:59.
دوست عزیز مگه 1100 هست که اینطوری میگی !! دیگه الکی بزرگش نکنید
من دوستم یکی خریده تازه من که با ال سی دیش حال کردم . کلا" گوشی خفنی هست . خودمم میخوام بخرمش. تازه dpi گوشی های موتورولا خیلی بالاتر از بقیه برندها هست .
من واقعا ناامید شدم که یه گوشی که تقریبا قوی ترین سخت افزار رو داره و 600 و خورده ای تومنه چنین صفحه ای داره...دوست عزیز مگه 1100 هست که اینطوری میگی !! دیگه الکی بزرگش نکنید
گوشی ای مثل Wave 525 هم همینطوریه ، ولی من مشکلی باهاش ندارم ، چون 150 تومنه ، ولی واسه یه گوشی 650 تومنی چنین چیزی واقعا ایراد بزرگیه...
شما ميخواهي با صفحه نمايش چه كاري انجام بدي ، كه اينقدر برات مهمه ؟و شما را ازخريد گوشي اين گوشي نااميد كرده.
بازی Ninjump رو اجرا کنین که تم رنگیش زرده ، اینطوری میشین : :-ss
+
من حرسم میگیره که چرا گوشی 750 تومنی من از گوشی 400 تومنی (ایکس 10) بابام صفحش داغون تره... پیکسل پیکسل شدن صفحه واسه ی گوشی 750 تومنی زشتهبگذریم از اینکه از آیپاد 350 تومنیم هم که زمین تا آسمونه
+
من میخوام با گوشیم بازی کنم ، که نمایش رنگ توش مهمه... میخوام توش فیلم ببینم ، که نمایش رنگ توش مهمه... همین دو تا
+
من چنین چیزی رو به کلی تکذیب میکنمو شما را ازخريد گوشي اين گوشي نااميد كرده.با 630 تومن چنین غولی خریدم ، خیلی هم خوشحالم ،خیلی هم دوسش دارم
ولی صفحه نمایشش واقعا ناامید کنندس...
+
چرا منو میخورین؟؟؟ من دارم بدون هیچگونه جهت گیری حقیقتو راجع به صفحش میگمالان دانیال (Shadow , dave3232) هم الان تو همین تاپیکن ، که یکی از دلایلی که گوشیشونو فروختن صفحه اتریکس بود ، باز بگین اصلا بد نیست صفحش :-دبلیو
حالا شايد شما يه چيزهايي را در صفحه نمايش گوشي ميبيني که من اون مشکلات را مشاهده نميکنم و من با گوشيم فيلم ميبينم بيشتر وقتها ولي اونقدر بخواد کيفيت رنگها و فيلم پايين باشه، نيست و اين پيکسل شدن انچنان هم زياد نشون نميده.
در مورد دوست خوبمون shadow ايشون يه دولوپره براي خودش ايشون نميتونه با يه گوشي زياد سر کنه بايد با گوشيهاي ديگه هم کل بندازه ، البته ايشون يکي از دلايل فروش را کيفيت صفحه نمايش اعلام کرده ولي قيمت پيشنهادي خريد خوب بود که ايشون مجبور به فروش شد.
راستي پارسا جان gs2 صفحه نمايش جالبتري داره و به نظر گزينه خوبي براي استفاده شما باشه .
Sent from my MB860 using Tapatalk
Funny Fact
کسی سریال Awkward رو میبینه اینجا آیا؟؟؟
گوشی شخصیت تامارا توی این سریال اتریکس ــه
فک میکردم آیفونه ، بعد دیدم کیبوردش شبیه Multi Touch کیبورده ، بعد دیدم مسیجینگش هم شبیه آیفون نیست ، بعد دیدم بالاش زده موتورولا ، بعدش دیدم کلا اتریکسه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)