دوستان سلام !
من برای بار دوم تمومش کردم .... اما امروز که تو سایت های خارجی می گشتم دیدم که یه قابلیت هایی تو این بازی هست که من حتی روحم خبر نداشت .
به عزیزان توصیه می کنم که با دقت تمام این بازی را دنبال کنند چون واقعا نکات ریز و جالبی داره .
دوستان سلام !
من برای بار دوم تمومش کردم .... اما امروز که تو سایت های خارجی می گشتم دیدم که یه قابلیت هایی تو این بازی هست که من حتی روحم خبر نداشت .
به عزیزان توصیه می کنم که با دقت تمام این بازی را دنبال کنند چون واقعا نکات ریز و جالبی داره .
میشه اوستاد یه توضییح مفصل تری در این رابطه بدین شما؟
اول که پیمان جان سلام داداش خوبی عزیز و دم اینکه اونا رو میدونم من دوست دارم با ماشین برم فضا.....(این یکی خیلی خفن شد)
ببین دوست عزیز ! مسلط شدن توی یک بازی این نیست که بتونی تموم ماموریت ها را پشت سر بگذاری ، وقتی همه چیز یه بازی را بلد باشی می تونی بگی که خوره ی اون بازی هستی ...میشه اوستاد یه توضییح مفصل تری در این رابطه بدین شما؟
من گفتم دو بار همه ی ماموریت ها را کامل رفتم و اصطلاحا دو بار بازی را تموم کردم ولی هنوز چیزایی تو بازی هست که بلد نیستم ، مثلا هنوز نمی دونم خیلی از ساختمونای بازی توش چیکار می کنند و هنوز به همش سر نزدم .....
فکر می کنم ابهامی توی حرف هام نباشه ....
کامروا باشید ... ♥
تاریخ عرضه رقیب این بازی یعنی Saints Row 2 دو ماه به تاخیر افتاد(pc,xbox360,ps3)
در اين نسخه در شهر بچه و طفل هم هست يا نه؟
نه ...من که تا حالا ندیدم...
من تو مجله ها خونده بودم اما به عین ندیده ام....در اين نسخه در شهر بچه و طفل هم هست يا نه؟
در مورد بچه نه بنده هم که بازی رو تمومش کردم چیزی ندیدم و همینطور تو این بازی دوچرخه هم نیست کلا فک میکنم که بازی اصلآ وسعت و بزرگی شماره قبل رو نداشت ولی خوب گرافیک خیلی توپی داشت ........
همچنین فک میکنم که بازی saintrow2 بتونه رقیب جدی واس این بازی باشه اخه طبق گفته ها واقعآ بازی خیلی قشنگی ساخته شده ......
هدف عادلانه 2 هم در راهه شاید اون هم به جذابیت این بازی برسه.
متوجه نمیشم... هدف عادلانه چه بازی ایه؟ منظورتون Just Cause هست؟ اون میشه دلیل عادلاانه نه هدف عادلانه. اون جاست کاز یک به هیچ جا نرسیده بود و دلیلش هم گمی پلی آسون بود.
این بازی هم زیاد محبوب نشده در حال حاظر... هنوز زوده برای محبوبیت یک بازی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)