تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 101 از 1364 اولاول ... 51919798991001011021031041051111512016011101 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,001 به 1,010 از 13636

نام تاپيک: صندلي داغ

آخر فروم باز Monica's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط bb
    سلام مونیکای عزیز
    ببخشید زیاد حالم خوش نیست به خاطر همین یه کم سئوال می پرسم
    سلام آقا سعید
    خدا بد نده چی شده؟ امیدوارم مشکلتون به زوردی بر طرف بشه.... خواهش می کنم بفرمایید

1- بهترین نعمتی که خدا بهت داده چیه ؟؟؟؟
    نعمت با ارزش که زیاد بهم داده اما از همه بهتر فکر کنم مادرمه

2- تا حالا شده عذاب بکشی؟؟؟؟
    آره خیلی... اما با کمکه دوستام سعی کردم روحیمو دوباره به دست بیارم و نذارم مشکلاتم از حد تواناییه من بیشتر بشه

3- خدا رو بیشتر چه موقعی حس می کنی ؟؟؟
    موقعی که تنهای تنهام. به خصوص اگه شرایطه روحیم یه کم نا مناسب بشه ...

5- نظرت راجع به بعضی ها چیه ؟؟؟ ( منظورم بعضی آدما که میگن میشه از قران اشکال گرفت
    نمی دونم کی این حرفو زده؟ شاید باید حرفای اون طرف رو هم شنید تا بشه در مورد گفته هاش نظر داد. مطمئنا اون هم برای خودش یه سری دلایل داره که از نظره خودش منطقی و قابله قبوله به نظرم با چنین آدمی فقط باید بحث کرد اما طرفه مقابلی که می خواد باهاش بحث کنه باید خودش کسی باشه که اولا تعصبه بی جا نداشته باشه ثانیا اطلاعاتش در حد عالی باشه ....

6- زبونم لال دوست داری چه جوری بمیری؟؟؟
    دوست دارم توی خواب و به علته یه حادثه مثله زلزله بمیرم

حـــــرفـه ای magmagf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام . سلام صدتا سلام. اگه گذاشتم نفس بكشي. ولي نترس الان اولشه سوال زياد دارم كم كم ته مي كشه.
    1- بچه چندمي؟
    2- چندتا خواهر و برادر داري؟
    3- معمولا كدوم كانال ماهواره را نگاه مي كني؟
    4- هيچ وقت واسه خودت فال ورق مي گيري؟
    5- اگه يك روز همه داراييتا ( خداي نكرده ) از دست بدي فكر مي كني شهامتشا داري كه باز از صفر شروع كني؟
    6- اگه بخواي جشن تولد بگيري ترجيح مي دي يك مهموني تو خونه بدي يا نه مهمونا را دعوت كني كافي شاپي رستوراني ؟
    7- اگه اسب داشتي دوست داشتي چه رنگي بود؟
    8- هيچ حيوون خانگي نگه داري مي كني؟ اصلا دوست داري؟
    9- قبل از مهموني راحت تصميم مي گيري چه لباسي بپوشي يا برات تصميم گيري سخته؟
    10- خيلي منظمي ؟ ( جواب دادنت به سوالا كه اين جور نشون مي ده )

مي گم چرا جواب افاتا نمي دي . هان

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Y.O.U.S.E.F.P.3.0
    سلام

بابا ماشاالله صندلی تنوری چه کردین بابا 101 صفحه چه خبره
    منه تازه وارد رو بپذیرید

نوبت کیه ..... فکر کنم مونیکا خانوم درسته

خوب اگه اجازه بدین بدون معطلی و عضویت سوال بپرسم ؟

با اجازه مونیکا خانوم ..... ( پیشاپیش در جواب بفرمایید شما بگم خیلی ممنون نوش جان بعدا صرف میشه ( سوالات رو میگم ) )
    سلام
    خواهش می کنم من در خدمتم

سوال اول : شما از بین بازیگرها ( زن و مرد) ( خارجی یا ایرانی ) کدوم رو دوست داری؟
    خیلی علاقه ای به فیلم و سریال ندارم و خیلی کم پیش می آد که فیلم نگاه کنم. اما فکر میکنم زوجه براد پیت و آنجلینا جولی این دوتا هم همین الان اتفاقی اسماشون یادم اومد

سوال 2: از میوه ها کدوم میوه رو دوست دارید؟ حداکثر سه میوه؟
    توت فرنگی گوجه سبز تمشک

سوال 3:خاطره انگیز ترین روز برای شما؟
    عجب سواله سختی هر روزه نو پر از خاطره ی جدیده اما فکر می کنم روز 7 مهر بود که خواهر کوچولوم به دنیا اومده بود من انقدر مبهوت بودم که حتی می ترسیدم بهش دست بزنم تمامه اونروز و اتفاقاتش برام پر از خاطرست. یکی از روزهای پر خاطره ی عمرمه

سوال 4: از چه چیزی میترسین؟
    از آدما اونایی که با ظاهره معصوم به قصده فریب دادنت بهت نزدیک می شن ...

سوال 5: چه کشورهایی رو دوست داری؟ حداکثر 3 تا؟
    ایران امریکا ایتالیا

سوال 6: چه شهرهایی رو دوست دارید؟حداکثر 3تا؟
    تهران نیویورک رم

سوال7:دوست داشتی شغل شما چی بود؟به جز شغل فعلی؟
    دوست داشتم فضانورد باشم اوایل این تصمیم انقدر جدی بود که می خواستم نجوم بخونم خوشبختانه خانوادم قانعم کردن که این حرفه تو ایران فاقد ارزشه از هر نظر

سوال 8: زیباترین آبشاری که از نزدیک دیدید کدوم بوده؟

سوال9: تا حالا دوچرخه سوار شدید؟
    خب معلومه اکثره جمعه ها اگه وقت بکنم با دوستام می رم دوچرخه سواری

سوال10: بدمزه ترین غذا یا خوردنی که مجبور شدید بخورید ؟ به جز دارو؟
    یه بار رفته بودم اندونزی، پیشه یکی از دوستای پدرم. اون آقا خیلی هوای من رو داشت.و چون رستورانه ایرانی اونجا نبود من هر چیزی رو که Mr Andi پیشنهاد می کرد و فکر می کرد به ذائقه ی ایرانی ها بخوره می خوردم. یه میوه بود اسمش "دوریان" بود. و یکی از میوه هایی بود که اولا با قیمته خیلی بالایی خریداری می شد و ثانیا نمی دونم چرا براشون خیلی قابله احترام بود خلاصه این آقای اندی با کلی توضیح و تفصیل این میوه رو برای من تهیه کرد و از م خواست که بخورمش. راستش اونقدر که تعریف کرده بود من خودم خیلی مشتقا بودم ببینم این دوریان چیه؟ ! اما چشمتون روزه بد نبینه..... همین که زبونم به این میوه خورد دنیا دوره سرم شروع کرد به چرخیدن الان که داره یادم می آد بازم حالم داره بد می شه میوهه انقدر مزش مضخرف بود که خدا می دونه یه چیزی شبیه پیاز و سیر و سیب زمینیه گندیده که با هم مخلوطش کنیم از اونجایی که اگه نمی خوردم خیلی توهین بود به اون آقا مجبور شدم همشو بخورم اما با چه بد بختی وقتی خداحافظی کردم برگشتم هتل یادمه تا 24 ساعت هیچی نمی خوردم فقط آب می خوردم بلکه مزه ی این خوردنیه مسخره از بین بره خیلی وحشتناک بد مزه بود

سوال 11 : از چه شغلی بدتون میاد؟ فقط نام ببرید؟
    اگه منظورتون از بین شغلهای قانونی هست از هیچ کدوم چون همه ی آدمایی که به دنباله این شغلها هستن کسایین که دوست دارن نونه بازویه خودشونو بخورن ....

اما خب شغلهای غیر قانونی قضیش جداست ....

سوال 12: یه بیت شعر که خیلی دوستش دارین ؟
    با دلي كه بويي از وفا نبرده است
    جور بيكرانه و بهانه خوشتر است
    در كنار اين مصاحبان خودپسند
    ناز و عشوه هاي زيركانه خوشتر است

سوال 13: زیباترین جاده ؟ چه حقیق چه خیالی؟
    جاده ی زندگی با همه ی پیچ و خمهاش فکر کنم از همه زیبا تره ....

سوال 14: منطقی ترین جوابی که شنیدید؟

نه !
    این یه جوابه خیلی خیلی منطقی و محکم بود که در مقابله یکی از درخواست های احمقانم از مادرم شنیدم. الان حس می کنم که واقعا منطقی بوده ...

سوال 15:کاریکاتور دوست دارید؟
    آره خب برای چند لحظه باعث می شه ادم لبخند بزنه... اما خودم در این زمینه هیچ استعدادی ندارم

سوال 16:چه ماشینی رو دوست داری؟
    کلا همه ی ماشینای کارخونه ی BMW رو خیلی دوست دارم

سوال 17: تا حالا از بوق ماشین یا موتور ترسیدی؟
    آره خیلی پیش اومده ... آخرین بار همین دیشب بود . اونقدر ترسیدم که یه جیغه کوچولو هم ناخواسته کشیدم

سوال 18:تلخترین خداحافظی؟به جز با پی سی ورلد؟
    یکی از دوستام که 16 سال صمیمی ترین دوستم بود ازدواج کرد و برای زندگی رفت بیرمنگام. اونروز تو فرودگاه که برای بدرقه اش رفته بودم خیلی برام تلخ بود تا یکی دو ماه اصلا حالم خوب نبود....

سوال 19: تا حالا جایی شرمنده شدید ؟ خیلی یا کم؟
    آره. در مورده یکی از دوستام خیلی زود قضاوت کرده بودم و به خاطره همون قضاوته احمقانه حرفایی بهش زدم که اصلا لایقش نبود... اما اون دوستم نه تنها ازم ناراحت نشد بلکه با حوصله تمامه ماجرا رو برام توضیح داد و با رویه خوش ازم خواست که همه چیزو فراموش کنم. اون موقعه خیلی خجالت کشیدم که در مقابله اون رفتاره بدم این جوری مورده محبت واقع شدم

سوال 20: تا حالا یک شی رو دیدید که دلتون بخواد داشته باشیدش اما نشده؟
    الان چیزی یادم نمی آد اما خب حتما شده

سوال 21: حلوا رو بیشتر دوست دارید یا آش؟
    آش

سوال 22: جنس جین رو میسندید یا پارچه ای؟
    این پارچه ای که گفتید خودش 1000 تا زیر مجموعه داره. در کل هر دوش خب آخه هر کدوم یه مورده مصرفی داره

سوال 23: بهترین و زیباترین سایه درختی که نشستید؟
    خب من چه جوری باید به این سوال جواب بدم؟ یه درخت هست تو ارتفاعاته توچال نزدیکه ابشار سایه ی اون خیلی برام لذت بخشه

سوال 24: خونتون باغچه داره؟اگه جواب مثبته چی توش کاشتید؟آیا به باغچتون رسیدگی میکنی؟
    بله داریم رز ، نسترن ، چمن ، و یه سری گیاهه دیگه که من اسمشونو نمی دونم من که نه آخه نه از این کارا سر رشته دارم و نه وقتشو دارم اما باغبون این کارو می کنه

سوال 25: بی رنگ ترین رنگی که خیلی رنگی بوده؟
    یه رنگی همرنگه آب

سوال 26: برف یا باران؟ فقط یکی.
    بارون

سوال 27: ابری یا آفتابی؟ فقط یکی
    آفتابی

سوال 28: غروب یا طلوع؟ فقط یکی
    مطئنا طلوع

سوال 29 : تنهایی یا جمع ؟ فقط یکی.
    یه جمع دوتایی

سوال 29: تنها ترین لحظه ای که تنها نیستی؟ به جز نماز ؟
    وقتی ستاره ها رو نگاه می کنم و با برادرم که فوت کرده راجعه به اتفاقاتی که افتاده حرف می زنم

سوال 30: کجا افراط کجا تفریط ؟ حتما جواب بدین ( نگید هیچ جا خوب نیست
    تو شکر کردن افراط دوستی با افراده معلوم الحال تفریط

سوال 31 : سحر خیزید ؟ اگه جواب مثبته چه ساعتی بلند میشید؟
    اگه مجبور باشم که بیدار بشم حتی اگه ساعت 2 بخوابم 4 بیدارم. اما اگه کاری نداشته باشم و برنامه ام خالی باشه شاید تا 12 بخوابم

سوال 32 : جاده خاکی یا آسفالت ؟ فقط یکی
    اطمینان توی آسفالت بیشتره

سوال 33: تا حالا اسب سوار شدین؟
    آره یه چند ماهی می رفتم پیسته سوارکاری اما خب خیلی برام لذت بخش نبود

سوال 34 : بهترین و زیباترین آهنگی که از طبیعت شنیدید؟
    صدای قل قل یه چشمه در حاله جوشیدن از دله زمین

سوال 35 :یکی از تکیه کلامهای خودتون که خیلی به کار میبرید؟
    آره؟!!!

سوال 36: اومدین اصفهان اول کجا میرید؟
    خونه ی فرانک

سوال 37: کدام پرنده ها رو خیلی دوست دارید؟ حداکثر 2 تا
    خیلی باهاشون آشنایی ندارم اما یکی از اقوام یه مرغ عشق داره بد نیست

سوال 38 : در سكانسهاي زندگيتون بازيگر هستيد يا كارگردان؟
    کارگردانی که خودش بازیگره نقشه اوله

خسته نباشید ..... با آرزوی موفقیت برای شما : یوسف فقط حیف که نمیشه امضا کنید و باز هم شرمنده که لوح یاد بود نداریم بدیم خا یارو یاورت باشه
    تورو خدا تعارف نکنید یه 50 60 تا دیگه بپرسید شوخی می کنم امیدوارم جوابه سوالاتتون رو کامل داده باشم.
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط armin_goooodboy
    سلام
    من میخواستم بازم چند تا سوال بپرسم اما راستش دلم خیلی سوخت واست
    آخه این همه سوالو باید جواب بدی
    ایشالا میذارم واسه وقتی که سوالا رو جواب دادی و سوالای کمتری واست بود
    منتظر باش
    ای بابا من تو این یک هفته آماده ام به سوالاتی که راجع به من برای بقیه وجود داره جواب بدم شما هم اگه سوالی داشته باشید در خدمتم

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Dianella
    سلام مونيكاي عزيز حال شما؟

از اين كه قبول كردين اين هفته مورد پرسش قرار بگيرين ممنون
    سلام. بد نیستم
    منم از شما ممنونم دوست خوبم

1- چقدر توي روابط تون گذشت داريد؟ يعني از خطاهاي افرادي رو كه براتون مهم هستن چقدر چشم پوشي مي كنين؟
    متاسفانه خیلی آدمه با گذشتی نیستم چون زود عصبی می شم دیگه فرصت برای گذشت کردنو از دست می دم اما خب دارم سعی می کنم که این طور نباشه و تغیرش بدم چون لازمه ی هر رابطه ای گذشته

2- آيا به اين اعتقاد دارين كه توي جامعه ي امروز ما براي باقي موندن بايد بيشتر دروغ گفت تا راست؟
    دیانلای عزیزم خیلی سواله سخت و یا بهتر بگم تفکر بر انگیزیه... اما خب وقتی نظامه یه جامعه همش دروغ باشه از افرادش نمی شه انتظاری بیش ازاین داشت ... اما خودم تا جایی که می تونم و امکانش برام وجود داره سعی می کنم آدمه دروغگویی نباشم

3- رشته ي تحصيليتون چي بوده و اين كه از شغل فعليتون راضي هستين؟ يعني خودتون با علاقه اونو انتخاب كردين؟
    از شغلم بله راضیم خیلی زیاد اولش علاقه ی چندانی نداشتم به مهندسی عمران اما خب با بحث با خانواده ام به این نتیجه رسیدم که بستر کاری در مورد این رشته به نسبته رشته های دیگه بیشتره و صد البته چون پدرم و خیلی از اقوامم فارق تحصیله این رشته هستند من با مشکله کمتری در این زمینه مواجه می شم. اما موقع پیدا کردنه کار به هیچ وجه پدرم کمکم نکرد منظورم اینه که هیچ پارتی بازی در بین نبود . من توی امتحاناتی موفق بودم که مهندسایه خیلی با تجربه از انجامش عاجز بودن ... و فکر می کنم دلیله این موفقیته نسبی این بود که از بچگی با نرم افزار هایی مثله کد و اکسل کار می کردم...

4- چه تفريحاتي رو بيشتر دوست دارين؟
    مسافرت ، قایق سواری، قدم زدن ، کوهنوردی...

5- ارزشمندترين باور ذهنيتون؟ يعني توي ذهنتون دوست داريد از لحاظ شخصيتي بيشتر چه جوري باشين يا به چه صفتي برسين؟
    همیشه دوست دارم مثله قله ی یه کوه دست نیافتنی باشم ....

بازم ممنونم اميدوارم موفق و سربلند باشيد
    من از شما ممنونم دیانلای عزیز به خاطره سوالاته قشنگ و پر معناتون و براتون ارزوی موفقیت بیش از پیش دارم

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط magmagf
    سلام . سلام صدتا سلام. اگه گذاشتم نفس بكشي. ولي نترس الان اولشه سوال زياد دارم كم كم ته مي كشه
    .

سلام سلام علیکه سلام بعد که من می گم تو خیلی حالت خوبه بگو نه

1- بچه چندمي؟
    در واقع بچه ی دوم اما چون برادر بزرگترم فوت کرده الان بچه ی بزرگتره خونمون منم

2- چندتا خواهر و برادر داري؟
    یه برادره بزرگتر داشتم یه خوهر کوچولو

3- معمولا كدوم كانال ماهواره را نگاه مي كني؟
    حالا من هی می گم خیلی وقته این کارارو ندارم تو بگو .... شبکه های مربوط به مد و موزیک

4- هيچ وقت واسه خودت فال ورق مي گيري؟
    نوچ اصلا اعتقادی به این حرفا ندارم ( همه که مثله تو ... نیستن )

5- اگه يك روز همه داراييتا ( خداي نكرده ) از دست بدي فكر مي كني شهامتشا داري كه باز از صفر شروع كني؟
    واقعا نمی دونم این شجاعتو دارم یا نه ! اما بلاخره باید دوباره شروع کرد چون با از دست دادن داراییم زندگیمو که از دست نمی دم فکر کنم در این صورت باید شغلمو خیلی جدی تر دنبال کنم اما همیشه از دست رفتنه داراییه مادی جبران میشه اما خیلی درد اوره که خدا دارایی های غیر مادی و در واقع معنوی رو از آدم بگیره

6- اگه بخواي جشن تولد بگيري ترجيح مي دي يك مهموني تو خونه بدي يا نه مهمونا را دعوت كني كافي شاپي رستوراني ؟
    نه تو خونه که مطئنا مهمونی نمی گیرم اما بیرونم فکر نکنم مهمونی بگیرم آخه دوستام برام تولد می گیرن

7- اگه اسب داشتي دوست داشتي چه رنگي بود؟
    سیاه سیاه

8- هيچ حيوون خانگي نگه داري مي كني؟ اصلا دوست داري؟
    یه مدت سگ داشتم یه چند وقتی یه موش داشتم الان یه لاک پشت دارم

9- قبل از مهموني راحت تصميم مي گيري چه لباسي بپوشي يا برات تصميم گيري سخته؟
    از اونجایی که خیلی در بند پز دادن به دیگران نیستم معمولا اون لباسی رو که از همه شیک تره و توش راحت ترم خیلی سریع انتخاب می کنم

10- خيلي منظمي ؟ ( جواب دادنت به سوالا كه اين جور نشون مي ده )
    اگه با رغبت یه کاریو انجام بدم خیلی خیلی مواظبم که منظم انجام بشه اما اگه حوصله نداشته باشم انقدر شلخته یه کاریو انجام می دم که خودمم بدم می آد

مي گم چرا جواب افاتا نمي دي . هان
    معذرت می خوام عزیزم آخه اصلا حوصله ی یاهو رو نداشتم الان می رم چک می کنم و جوابتو می دم چاقالو

کـاربـر بـاسـابـقـه saeid_ronaldo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

به به. مينيم كه دوروز نبوديم اينجا رو اباد كردين

1-نظرت درباره سعيد رونالدو چيه؟
    2-كدوم پست سعيد رونالدو بيشتر نظرتو جلب كرده و با ديدن سعيد رونالدو ياد اون پستش ميفتي؟
    3-نظرت درباره مديراي فروم چيه؟
    4-عشق رو تو سه سطر تفسير كن؟
    5-نظرت درباره مافيا چيه؟
    6-نظرت درباره بهروز چيه؟
    7-دوست داري صندلي نشين بعد از تو كي باشه؟
    8-اگه يه روز ببيني اين تاپيك قفل شده چي كار ميكني؟
    9-چه كسي بيشتر از همه بهت بدي كرده و حقتو خرده؟
    10-اگه تا اخر عمرت وقت داشته باشي فقط از يه نفر عذر خواهي كني اون كيه؟
    11-فكر ميكني اين تاپيك چقدر عمر كنه؟
    12-اگه بعد از خوردت غذا بفهمي يه سوسك گنده افتاده بوده ت وقابلمه چيكار ميكني؟
    13-اگه عزيزترين كست تو زندگي كه خيلي دوسش داري احتياج به كليه داشته باشه براي زنده موندن بهش ميدي؟
    14-تيم محبوبت؟
    15-اين تاپيك يا تاپيك سوتيها؟
    16-اگه يه روز بن بشي چي كار ميكني؟
    17-اگه يه روز بفهمي سعيد رونالدو واسه هميشه بن شده چي؟
    18-اخرين كتابي كه خوندي؟
    19-كدوم ايكون رو ميپسندي؟ يا
    20-تو امتحان زندگي از 20 به خودت چند ميدي؟

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط saeid_ronaldo
    به به. مينيم كه دوروز نبوديم اينجا رو اباد كردين
    به به اصلا معلوم هست شما دو روزه کجایی؟ مهمون دعوت می کنی در می ری؟
    1-نظرت درباره سعيد رونالدو چيه؟
    یه مرده عاشق و نسبتا کم تجربه که باید حواسشو بیشتر جمع کنه تا یه وقت از زندگی رو دست نخوره

2-كدوم پست سعيد رونالدو بيشتر نظرتو جلب كرده و با ديدن سعيد رونالدو ياد اون پستش ميفتي؟
    اگه قبلا این سوالو می پرسیدی می گفتم اون پستی که به طرفداری از یکی از یوزر ها بر علیه من داده بودی اما الان اون پستت که راجع به عشقت توضیح داده بودی بیشتر یادم می آد

3-نظرت درباره مديراي فروم چيه؟
    یعنی چی نظرم چیه؟ فقط می تونم به همشون یه خسته نباشید بگم به خاطره تلاش های بی وقفه ای که اینجا می کنن مخصوصا به میثم عزیز چون تو این چند روزه گرفتاره تعویضه سرور بوده و خیلی خسته شده...

4-عشق رو تو سه سطر تفسير كن؟
    یه حادثه ی خاطره انگیز که می تونه مثله زلزله ویرانگر باشه و یا مثله بارون آرامش بخش حسی که باید کاملا درکش کنی تا فرقشو از هوس تشخیص بدی... شما که در این زمینه از همه با تجربه تری

5-نظرت درباره مافيا چيه؟
    جناب مافیا هم یکی از مدیران خیلی فعال و زحمتکش این سایت بودن. تو این مدتی که تشریف نمی آرن واقعا جای خالیشون حس می شه فکر نمی کنم کسی بتونه به خوبیه ایشون مسئولیته انجمن متفرقه رو به عهده بگیره...

6-نظرت درباره بهروز چيه؟
    آنچه که عیان است چه حاجت به بیان است....

7-دوست داري صندلي نشين بعد از تو كي باشه؟
    OMID ، فرانک یا آقا رامبد اگه یه کدوم از این سه تا باشن مطمئنا رفتنمو یه هفته عقب می اندازم

8-اگه يه روز ببيني اين تاپيك قفل شده چي كار ميكني؟
    مطمئنا اون روزو نمی بینم چون این هفته دارم از p30 میرم

9-چه كسي بيشتر از همه بهت بدي كرده و حقتو خرده؟
    نمی دونم تا حالا بهش فکر نکردم

10-اگه تا اخر عمرت وقت داشته باشي فقط از يه نفر عذر خواهي كني اون كيه؟
    شاید مادرم...

11-فكر ميكني اين تاپيك چقدر عمر كنه؟
    حالا حالا ها عمر می کنه نگران نباش

12-اگه بعد از خوردت غذا بفهمي يه سوسك گنده افتاده بوده ت وقابلمه چيكار ميكني؟
    حتی فکر کردن بهش حالمو بهم می زنه احتمالا تا 72 ساعت لب به هیچی نمی زنم

13-اگه عزيزترين كست تو زندگي كه خيلي دوسش داري احتياج به كليه داشته باشه براي زنده موندن بهش ميدي؟ 14-تيم محبوبت؟
    یه کلیه که چیزی نیست اگه لازم باشه جونمو براش می دم

15-اين تاپيك يا تاپيك سوتيها؟
    اگه قبلا می گفتی حتما می گفتم سوتی ها. اما به خاطره اینکه الان چند وقته همش تو اون تاپیک داره به طوره غیره مستقیم به خانوما توهین می شه و سوتی های نه چندان جالب از هر نظر توش زیاد شده ... می گم صندلیه داغ

16-اگه يه روز بن بشي چي كار ميكني؟
    من همش چند روز به رفتنم مونده... تو این چند روز مواظبم که بن نشم اما خب اگه بن بشم یه زنگ می زنم به برادرم می گم که به آقا میثم بگه که یوزرم آزاد بشه (شوخی )

18-اخرين كتابي كه خوندي؟
    تکراریه آقا سعید واقعا الان توان ندارم دوباره جواب بدم معذرت ...

19-كدوم ايكون رو ميپسندي؟ يا

20-تو امتحان زندگي از 20 به خودت چند ميدي؟
    18.5

-------------
    اما این جوری قبول نیست من این همه باید تایپ کنم اونوقت شما همون سوال قبلیهاتونو کپی کنین که تازه خیلی هاشم تکراریه
    اما حالا بی شوخی اگه ازاین به بعد به سوالای تکراری جواب ندادم عذر می خوام

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

شنا بلدي ؟

تا حالا بيشتر از 2 كيلومتر پياده روي كردي ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط behroooz
    شنا بلدي ؟

تا حالا بيشتر از 2 كيلومتر پياده روي كردي ؟
    شنا بلدم اما نه به طوره حرفه ای
    نمی دونم خب کوهنوردی زیاد می کنم احتمالا بیش از 2 کیلومتر می شه مسافته رفت و برگشت
    اما تا حالا 2 کیلومتر پشت سر هم قدم نزدم تا آخره عمرم هم فکر نکنم از این هوسا بکنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •