تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 101 از 246 اولاول ... 5191979899100101102103104105111151201 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,001 به 1,010 از 2455

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه PC

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

نقد بازي Fifa 11 توسط يك عاشق فوتبال و گيم!
    خب دوستان اول اين توضيح رو بدم كه من از سال 98 تا 2005 فيفا بازي ميكردم اما اين وسط 5 سال با او يكي فوتبال سرگرم(سر كار(مخصوصا با 10) بودم اما امسال بعد از 6 سال تصميم گرفتم كه فيفا رو باز امتحان كنم.اينم بگم كه من اولين بارم هست كه دارم راجب بازي مينويسم.و سعي كردم كمي متفاوت باشه.كمي و كاست ها رو ببخشيد.
    گرافيك:
    خب گرافيك بازي به نظرم 2 جنبه ي كاملا متفاوت داره:1- طراحي چهره ي بازيكن هاك به نظرم ميشد خيلي بهتر روي اين موضوع كار كرد و بازيكن ها زياد شبيه به واقعيت نيستند.تقريبآ نصفشون(از ساخته شده ها) خوب كار شده اما نصف ديگه به هيچ وجه.از خوب كار شده ها ميتونم به A.Arshavin اشاره كنم و از كسايي كه خيلي بد كار شده ميشه از G.Johnson نام برد.
    2-نماي كلي بازي منظورم وقتي هست كه شما در حال بازي هستيد به طوري كار شده كه انگار واقعا شما در حال تماشاي فوتبال از تلويزيون هستيد! اين بخش از گرافيك به نظرم خيلي بي نظير كار شده و از لحاظ طبيعي بودن من نمره ي 9 از 10 رو ميدم.
    صدا:
    راجب موزيك ها اوا بگم كه مثل 2005 كارهاي خوبي رو انتخاب كردن و كار ضعيفي رو من نشنيدم.
    گزارشگر:خب يكي از نكات و جنبه هاي قوت بازي همين گزارشگري بازي هست كه توسط 2نفر انجام ميشه به نام هاي اندي گري و مارتين تيلر.در هر بازي گزارشگر اطلاعات جامع و كاملي رو راجب تيم شما و تاريخچه ي تيمتون بيان ميكنه.مثلا راجب آرسنال:اينكه از سال 2006 هايبري رو به عنوان خونه ترك كردن و به امارات اومدن.و مثلا بيان اين نكته كه آرسنالي ها بعد از جنگ جهاني دوم رو به پيشرفت رفت اومدن و بهتر شدن.
    يا راجب بارسا كه ميگه فصل قبل خيلي واشون رويايي بود چون اونها 5 تا جام رو بردند و ...
    راجب محروميت و مصدوميت و خاصيت هاي بازيكن ها هم اطلاعات جامعي ميده و فقط محدود به چند جمله نميشه.
    Career:
    در اين بخش شما 3 نوع ميتونيد فعاليت داشته باشيد:به عنوان مربي.بازيكن.و بازيكن_مربي.
    من راجب مربي صحبت ميكنم:خب اول اينكه در ابتداي فصل مديريت از شما خواسته اي داره كه اين خواسته بنا به سختي كه انتخاب ميكنيد براي Board تغيير ميكنه.براي مثال فرض كنيد كه شما تيم ليورپول رو داريد و اين سختي روي حالت pro قرار داره در اينجا مديريت از شما مي خواد كه جزو 3 تيم اول بشيد.اما اگه همين تيم باشيد و سختي روي حالت Legendry باشه به طبع مديريت از شما خواسته هاي بالاتري داره هرچند تيم شما اين توانايي رو نداشته باشه مثلا همون ليورپول:از شما مي خوان كه ليگ رو ببريد(حالا خودمون ميدونيم كه امسال ليورپول نهايتآ جزو 5 تيم هست).مورد ديگه اينكه با سختتر شدم مديريت در نتيجه بودجه ي شما براي خريد بازيكن كمتر ميشه.(هر تيم بودجه ي خاصي داره).
    و حالت ديگه تو اين مد از بازي مربوط به بازيكن ها هست كه اونها با توجه به سنشون و ميزان بازي دادن شما به اونها پيشرفت و يا پسرفت ميكنن كه كاملا محسوس هست.مثلا اورال S.Keita وE.Abidal كه كمتر ميشه اونها تواناييشون كمتر ميشه نسبت به قبل مثلا قبلا اگه اين 2تا تو زمين بودن كمتر كسي ميتونست ازشون رد بشه اما با مسنتر شدن ديگه اون مهارت سابق رو ندارند.خريد بازيكن هم به اين صورت هست كه اگه بازيكن مسن باشه با مبلغ كمي به تيم شما مياد اما اگه اورال بالايي داشته باشه و جوون باشه مبلغ هنگفتي بايد براي او بپردازيد.
    قسمتي هم به به عنوان Reputition وجود داره كه هرچي شما بهتر كار كنيد اين درجه بالاتر ميشه و در نتيجه جهان فوتبال شما رو ميشناسه.
    گيم پلي:
    تو اين قسمت بايد بگم كه خيلي از موارد طبيعي كار شده مثل حركات و دريبل هاي مخصوص هر بازيكن.
    نكته ي ديگه درگيري هاي تن يه تن بازيكن ها هست كه عالي كارشده اگه بازيكني شاخصه ي قدرت بدني و سرعت رو داشته باشه رد شدن از مدافعين براش كار ساده اي هست اما سرعت به تنهايي چاره ساز نيست و مدافع با قدرت بالا به راحتي از بازيكن سرعتي توپ رو ميگيره.
    بازي بازيكن ها در پست هاي مختلف:
    راجب اين نكته بگم كه هر بازيكن تو يه سري پست ها ميتونه بازي كنه كه پست اصلي و فرعي داره.مثلآ A.Arshavin مهاجم گوشه كه بازي كنه بازدهي بالايي داره اما اگه مهاجم نوك و هدف باشه آنچنان كارايي نداره.
    نكته ي ديگه بازي گرفتن از بازيكنان در پستي غير از پست هايي كه ميتونه بازي كنه.به اين صورت كه شما ميتونيد از بازيكن ها در جايي استفاده كنيد كه تو اون پست اورالش بالاتر از اورالش هست در حالي كه تو پست اصليش بازي ميكنه.مثلا بازيكني مثل w.palacios كه تو تاتنهام بازي ميكنه كه وقتي تو پست اصليش يعني هافبك وسط يا CM بازي ميكنه اورالش 77 هست اما با توجه يه خصوصيات خوب دفاعيش شما ميتونيد اون رو به عنوان دفاع وسط استفاده كنيد كه اين اورال به 80 هم ميرسه.يا A.song بازيكن آرسنال كه CDM اورالش 79 هست اما وقتي دفاع وسط هست اورالش به 82 ميرسه.
    نقاط ضعف بازي:
    تو بازي باگهاي زيادي وجود داره مثل وقتي كه شما كاپيتانتون رو تعويض ميكنيد كه وقت تعويض هم كاپيتان و هم بازيكن تعويضي هر 2 بازوبند كاپيتاني به دست دارند!
    نكته ي ديگه اينكه خوشحالي بعد از گل خيلي متفاوت نيست و اكثرا شبيه به هم هست!.
    حرف آخر:
    در مجموع بگم كه خيلي از بازي راضي هستم و نمره ي 8 از 10 رو به گيم ميدم چون خيلي طبيعي بود و من تا به حال اينطور فوتبال رو تجربه نكرده بودم و طبيعي ترين نسخه ي فوتبال بود به نظرم.
    اين نقد هم كاملا نظرات شخصي بود و حتمآ ايراداتي هم داره.
    با تشكر

2. 6 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezadevilmaycry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

سلام دوستان من فیفا 11 گرفتم ولی یک مشکلی دارم وقتی دگمه هارو برا بازی تعریف کردم همشونو دادم ولی الان که رفتم تویه بازی به یک مشکلیبرخوردم و اونم اینه که اصلا فلش چپ من تو بازی کار نمیکنه هرچی هم تغییر دادم بازم کار نمیکنه اگر هرکس میدونه چطوری من این مشکل رفع کنم لطفا کمک کنه...
    با تشکراز همتون...

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

بالاخره مشکل گیم پد حل شد!
    Ladies & Gentelmen now the big moment for fifa 11 . . . WE ARE 11... Forever

بعله تازه من برای اولین بار گیم پلی فیفا نکست رو روی کامپیوتر عزیزم لمس کردم... وای خداوندا... عجب فوتبال نابی... چه فازی خواهم گرفت... مشکل گیم پد کلافه ام کرده بود نمی تونستم حرکت کنم و این باعث میشد نتونم گل بزنم و دریبل کنم... عجب چسبید خدائیش.

ولی امروز یه خبر توپ برای اونهایی دارم که هرچی با گیم پد ور میرن نمی تونن حلش کنن.

طریقه اصلاح کامل گیم پد:

1- فایل buttonDataSetup رو از داخل پوشه FIFA 11 که توی My Document هست پاک کنید. (اگه هست)
    2- لانچر بازی رو اجرا کنید و به تنظیمات اکسترنال برید به Controller گیم پدتون رو انتخاب و به طور کامل تمامی دکمه هاش رو تنظیم کنید. و اوکی کنید و ذخیره کنید و لانچر رو ببندید.
    3- به داخل این مسیر رفته و فایل buttonDataSetup رو با تکست پد اجرا کنید و این عنوان رو پیدا کنید توی اون
    AddController "My XBox 360 Controller"
    چند خط پایین تر تنظمات دکمه هایی رو خواهید دید که ابتدای اونها عبارت Xenon نوشته شده کل اونها رو پاک کنید بطوری که اون قسمت به این قالب در بیاد

نقل قول:
    .
    .
    .

AddMap PC_POV_0_UP VB_AI_LDPAD_UP
    AddMap PC_POV_0_UP VB_FE_LDPAD_UP
    AddController "My XBox 360 Controller"
    AddAlias ""
    AddAlias "XBOX 360 For Windows (Controller)"
    AddAlias "XBox 360 For Windows (Controller)"
    AddAlias "Controller (XBOX 360 For Windows)"
    AddAlias "Controller (Xbox 360 Wireless Receiver for Windows)"
    AddAlias "Xbox 360 Wireless Receiver for Windows"
    AddAlias "XInput Controller"
    AddController "Controller_039"
    AddAlias "SL-6535-SBK"
    AddAlias "SL-6535-SSV"

.
    .
    .

همونطور که می بینید باید خط زیرین XInput Controller عنوان AddController "Controller_039 باشه نه کد های مربوط به Xenon

اگه کار ویرایش فایل رو درست انجام بدید. می تونید فایل رو ببندید و ذخیره اش کنید به بازی برید و صحیح ترین تنظیمات لذت ببرید. البته داخل بازی فعلا چون دمو هستش هر بار مجبورید 3 مورد دکمه رو جابجا کنید. که مربوط به تکل زدن و شوت زدن میشه من شوت و تکل سرپایی رو روی دکمه آبی و سانتر و تکل بلند رو روی قرمز می ذارم و اسپرینت رو روی RB قرار می دم.

حالا کمی بازی کنید خواهید دید که بازیتون کاملا فرق کرد... چون حالا می تونید با خیال راحت حرکت کنید و از دریبل های آنالوگ راست به صحیح ترین شکل ممکن استفاده کنید.

از داداشم : Squall Leonhart که با تمام وجود منو کمک کرد توی این کار تشکر میکنم.
    دوست دارم فرید

5. این کاربر از rezadevilmaycry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

فقط باید با انسان بازی کرد با پسردایی 15 ساله ام که بازی میکنم میتونه منو ببره! درحالیکه زیاد بازی نمیکنه!

توی manager mode یه سری قوانین میزارم که اصلا بازیکن سطح بالا نخرم بازیکنای خوبمم بفروشم اینجوری یه خورده شرایط سخت میشه

هزینش یک دسته و انتخاب گزینها بصورت تماما دستیه . اونوقت اگه تونستی توی یک لیگ حتی سوم بشی همونطوریکه قبلا به همه اعلام کرده بودم یک جایزه پیش من داری.

پروفشنال Behnam_o2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Your Heart

پيش فرض

ویندوزت اکسپیه و .net framework هم نصب نیست درسته؟
    منم همین مشکل رو دارم . ویندوزم xp sp3 هست و نت فریم ورک 1.1 ، 2 ، 3 ، 3.5 رو روی سیستم نصب دارم ولی باز هم تو منیجر مد میپره بیرون !!!! و بعضی از بازیهای دوستانه. اون آخر که داره بازیکن برتر میذان رو نشون میده میپره بیرون!!!! کمک کنین. اگه xp sp2 نصب کنم خو میشه؟؟؟؟ 7 و ویستا نمیخوام

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

دوستان من یک مشکل دارم اونم اینه که من دسترو تنظیم کردم وقتی هردوتا دسته ی usb وصل میکنم یکیشون تنظیماتش همونیه که من کردم و دسته ی دو تنظیماتش درست برعکسه مثلا جای 2 و 3 اشتباهه که همون شوت و سانت میشه
    یکچی دیگه هم اینه که من نسخه ی ارجینال این بازی با پک گرفتم روشم چیزی ننوشته بود که نشون بده این نسخه ی دمو هست یا نه منم فکرمیکنم نسخه ی کاملش ست ولی وقتی نصب میخواستم بکنم آخرین لحظه موقع تمام شدن نصب در dvd 2 ارور داد البته نصب کردمش سریالش هم برداشتم زدم ولی میگه که نسخه 14 روزه شده و تریال کسی میدونه مشکل از چیه؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اگه يكي پيدا بشه و بهترين تنظيمات براي دسته شوك دار رو هم بزاره واقعا ممنون ميشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alex * Delpiero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    بورکینافاسو

پيش فرض

دوستان من یک مشکل دارم اونم اینه که من دسترو تنظیم کردم وقتی هردوتا دسته ی usb وصل میکنم یکیشون تنظیماتش همونیه که من کردم و دسته ی دو تنظیماتش درست برعکسه مثلا جای 2 و 3 اشتباهه که همون شوت و سانت میشه
    یکچی دیگه هم اینه که من نسخه ی ارجینال این بازی با پک گرفتم روشم چیزی ننوشته بود که نشون بده این نسخه ی دمو هست یا نه منم فکرمیکنم نسخه ی کاملش ست ولی وقتی نصب میخواستم بکنم آخرین لحظه موقع تمام شدن نصب در dvd 2 ارور داد البته نصب کردمش سریالش هم برداشتم زدم ولی میگه که نسخه 14 روزه شده و تریال کسی میدونه مشکل از چیه؟؟؟
    واسه اون یکی دسته که جاش بر عکسه باید تو خود بازی جاشونو درست کنی
    البته با دسته ی دوم استارت بزن که تنظیمات همون دسته بیاد

11. 2 کاربر از Alex * Delpiero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Dark Soul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Forgotten Empire

پيش فرض

بعضی مواقع بعد از اینکه یک بازی (توی منیجر مود ) تموم میشه از بازی میپره بیرون مشکلش چیه؟

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری a.g g.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بــــوتیــــا

پيش فرض

از اونجایی که آقایون رئیس پست قبلی بی دفاع ما رو مورد تجاوز قرار دادن تصمیم دارم دیگه پامو تویه این p30 world نذارم.(شوخی)
    خوب اینم تکرار همون پست.

پیشنهاد میکنم برای بهتر شدن گرافیک و بهینه عمل کردن کارت گرافیک سیستم در بازی از این فایل با حجم فکر کنم 2 مگ هست استفاده کنید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام
    چه طور باید از این برنامه استفاده کرد؟
    سلام
    میشه چند تا از دریبلا و تکنیکای اینfifa11رو یا بدید؟
    با تشکر
    سلام
    اگه جواب این سوالای منم بدین ممنون میشم.
    با تشکر
    Last edited by a.g g.a; 13-10-2010 at 21:07.

14. این کاربر از a.g g.a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •