آقا کسی نبود جواب مارو بده ه ه ه ه ه ه ه ه![]()
آقا کسی نبود جواب مارو بده ه ه ه ه ه ه ه ه![]()
چند وقت پیش به چرخ سمت راننده من ضربه خورده بود و از اون موقع توی پارکینگ که حرکت میکردم صدای خر خر میکرد چند نفر بهم گفتند که احتمالا بلبرینگ چرخ صدامیده و صداش هم شبیه بلبرینگ بود
بردم نمایندگی اون هم تایید کرد ولی گفت الان وقت نداره بازش کنه و هفته بعد رو برام وقت گذاشت که بخوابونم اونجا تا بازش کنند
این جمعه همینجوری الکی زد به سرم که چرخ رو باز کنم تا مطمئن بشم و ببینم اوضاع لنت ترمزم چطوره
تا قالپاق رو در آوردم دیدم چند تا تیکه از خود قالپاق خورد شده و افتاده توی کاسه اش و صدا هم به خاطر همین بوده
نتیجه گیری:
بعضی وقت ها دست به ماشین بزنید باعث میشه که پولی از جیبتون نره چه را که ممکن بود من ماشین رو بخوابونم و اون ها هم زحمت همین چند تا تیکه پلاستیک رو بکشند بعد پول جلوبندی و بلبرینگ رو از من بگیرند.
نظرتون درباره تندر 90 دوگانه سوز چیه ؟؟؟
قراره بعد عید تحویل ملت بدن.
به گفته سایت renault.co.ir این خودرو با سوخت گاز طبیعی، 250 کیلومتر می پیماید و با بنزین هم حدود 700 کیلومتر.
در ضمن جهت ایمنی بیشتر، بازرسان رنو همیشه در ایرانخودرو و پارس خودرو حضور دارن.
پس تا 950 کیلومتر نیازی به پمپ بنزین یا گاز ندارد !!!
فکر میکنین قیمت فولش بیشتر از 15 تومن باشه ؟؟؟
![]()
بله رنگ سورمه ای تولیدی پارس خودرو هست
همین آلان هم فروش نقدی این رنگ را دارند که بدلیل کنتراست خاصی که داره نمای (زشت) جلوی خودرو را کاملا زیبا جلوه میده
به نظر دوستان کمی تیره کردن بلور چراغ جلو تندر رو خوشگل می کنه یا نه؟من یه تندر زرشکی دیدم که خیلی ناز شده بود.به نظرتون تندر سفید قشنگ میشه؟
به تندر سفید رنگ مشکی میاد و تیره کردن چراغ هم بهش میاد فقط زیاد تیره نکن
تیره کردن کاره کدوم قشر از زحمتکشان عرصه اتومبیله؟؟؟هر چند این روزا هر کی با ننش قهر کرده اومده تو کار مکانیکی،صافکاری،تزئیناتی که واویلا.آدم دلش نمیاد ماشینو بدی دست این آدما.یه جوری با ماشین رفتار میکنند که استخون ادم درد میاد.آخه لامصبا فکرر نمی کنند صاحبش کلی پول بالاش داده که.علی لعنت اله قوم الظالمین.
راهنمایی جهت خرید لوازم L90 در شیراز
با سلام
من میخواستم شمع فابریک و فیلتر بنزین و روغن موتور واسپری تمیزکننده واسه ماشینم بگیرم .
میخواستم ببینم دوستان شیرازی کجا رو پیشنهاد میدن که قیمتاش خوب و قطعات اصلی داشته باشه.
ممنون
سلام
تا جایی که من میدونم چیزی به اسم شمع فابریک نداریم
اگه خیلی اصرار بر اصلی بودن دارین میتونید به یکی از نمایندگی های مجاز مراجعه کنید و هم شمع و هم فیلتر بنزین رو تعویض کنید .
شمع اگه ایرانی خواستین استفاده کنید نور هست که کیفیت و قیمت مناسبی داره فقط باید بدین نمایندگی یا این تنظیم موتوری ها با فیلر مناسب براتون ببندن
روغن موتور هم بستگی به خودتون داره باز ولی من توتال رو پیشنهاد میکنم یا Castrol Modern Engine من هر 2 رو استفاده کردم و راضی بودم
ولی احتمالا چیزی که نمایندگی پیشهاد میکنه مخصوصا نمایندگی های ایرانخودرو توتال هست
اسپری تمیز کنند رو هم متوجه نشدم برای کجای ماشین لازم دارین![]()
شما اگر از پشت به تندر نگاه كنيد پشت شيشه قسمت سمت راست پائين اگر آرم گرد زرد رنگ باشه تندر ايران خودرو ولي اگر آرم مثلث شكل و كمي بزرگتر با رنگ طوسي باشه آرم پارس خودرو و تندر ساخت اين شركت است .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)