میگم بابک جان باید قول بدی بعد اول دی هم تاپیک باز بمونه ها... من بشخصه یه برنامه ی رو کم کنی واسه دوستان آخرزمانی دارم ها .... نه یهو دیدی دنیا تموم نشد تاپیکو ببندیا داداش ....
میگم بابک جان باید قول بدی بعد اول دی هم تاپیک باز بمونه ها... من بشخصه یه برنامه ی رو کم کنی واسه دوستان آخرزمانی دارم ها .... نه یهو دیدی دنیا تموم نشد تاپیکو ببندیا داداش ....
چکیده: مورد 21 دسامبر رو - بطور ضمنی - زمینه قرار داده برای کسب دوباره آرا در انتخاب نخست وزیری استرالیا.
من ترجمه میکنم ولی لطفا دوستانی که مسلط تر هستند اصلاحش کنند:
دوستان عزیز استرالیایی باقی مانده من، پایان دنیا دارد می آید.
آن (پایان دنیا) سال 2000 نبود و حتی قیمت سوختهای فسیلی نبود، بلکه از قرار معلوم شد تقویم مایاها درست است.
در حالی که بهترین و باهوشترین استرالیایی ها در واحد بررسی صحنه جرم (CSI) قادر به تایید نبودند، من به پیشگویی Triple j (شبکه رادیو استرالیا که این سخنرانی برای اون ضبط شده) اطمینان دارم که دنیا در حال به پایان رسیدن است.
چه ندای پایان از زامبیهای گوشتخوار باشد یا جانواران جهنمی و شیطانی، یا سلطه کامل موسیقی پاپ کره ای، این یک چیز را درباره من بدانید که من همیشه برای شما مبارزه میکتم تا آخرین نفس و لحظه.
و یعنی (با پایان دنیا) دیگر مجبور نیستم دوباره پرسش و پاسخ (با خبرنگاران) انجام بدم.
خوش بختی برای همه شما باشد.
Last edited by ZeroNetizen; 07-12-2012 at 21:48.
يادش بخير ....١٢ سال پيش هم گفتن وقتي سال ٢٠٠٠ ميشه همه كامپيوترا از كار مي افته و دنيا مي ايسته و.....همون زمان هم تو روزنامه ها بودن مطالبي در مورد افرادي كه ميرفتن بالاي كوه و واسه خودشون خونه مي ساختن
حالا هم بعد ١٢ سال دقيقا همين اتفاق داره مي افته و بازم يه عده دارن رو كوها واسه خودشون خونه مي سازن.....
+
به نظر من همچين ماجراهايي (از تموم شدن دنيا گرفته تا رسيدن فضايي ها به زمين و حمله قريب الوقوع فلان دولت و ...)رو كه منطق محكمي پشتشون نيس و حالت حدس و شايعه اينا داره رو كساني بيشتر باور مي كنن كه مسايل رو بيشتر هيجاني و احساسي مي بينن تا منطقي(نه اينكه تو زندگي بي منطقن بلكه در اين مسايل بيشتر ماجراجويي دوس دارن تا تفكر و.....)
.
دوست عزیز یکی از پیشگویان اعلام کردن چطور شما بتور نمیکنی دنیا دارن میگن تمومه
دنیا چگونه تمام خواهد شد؟
اینجا انجمن علمیه و درباره علم و دنیای علم توش صحبت میشه. در دنیای علم هیچ مقدسی وجود نداره. و هر کس که با اعتقادات وارد این دنیا میشه راه غلطی رو انتخاب کرده. راه رشد دنیای علم زیر سوال بردن دانسته های قبلی برای ارتقا و رشد دانسته هاست. طبیعتا در دنیای اعتقادات چنین رفتاری پذیرفته نیست و تحمل نمیشه و توهین قلمداد میشه.
در تمامی شاخه های فعالیتی انسان عده ای شیاد هستن. هیچ کس دستگیر کردن یک دزد , یک رباخوار, یک زور گیر , یک محتکر, یک قاچاقچی و ... رو توهین قلمداد نمیکنه. در دنیای علم هم شیاد و کلاهبردار وجود داره. اون ها البته دستگیر نمیشن ( کسی میدونه چرا؟) فقط توسط گروه علم گرای دشمن شیادان دستشون رو میشه. همین. این توهین هم اگر باشه فقط توهینه به شیاد ها. و با این وصف هر روزتان پر توهین تر باد ای دانشمندان.
دوستان منظور از پایان جهان، پایان فیزیکیه جهان نیست...
منظور پایان حکومت های جهان و شروع حکومت شیطانیه که در واقع شروع یه دوره ی جدید روی زمین میشه.
به همین دلیله که تقویم مایاها تو 21 دسامبر تموم میشه چون بعد از اون دوره ی جدیدی آغاز میشه.
و فقط تقویم مایاها تو این روز تموم میشه چون قبیله و تمدنی هستن که حامی و پیرو حکومت شیطان هستن و از دیرباز تا حال رو این عقیده پا فشاری کردن.
و به طور شگفت آوری از 21 دسامبر تا 12 دی که شروع سال میلادی جدید هست 11 روز فاصله هست. که همون طور که می دونید 11 از اعداد مهم و مقدس این حکومت است.
و باز به طرز شگفت آوری بعد از این 11 روز فاصله شروع سال 2013 هست ... که بازم 13 از اعداد مقدسشونه....
تا الان فکر میکردم برنامه ای که برای نظم نوین جهانی ریختن کمی نامنظم و به هم ریخته شده و از روالش خارج شده...... ولی الحق که همه کاراشون رو طبق روال برنامه و منظم و
دقیق دارن انجام میدن.....
و قرار نیست هیچ اتفاقی تو دنیا بیفته نه فضایی ها به زمین حمله کنن - نه سیل و طوفان و 3 روز تاریکی بشه - نه جنگ عظیمی رخ بده- نه سیاست مدار سرشناسی برکنار بشه
هیچ اتفاق مهمی قرار نیست تو ظاهر دنیا بیفته بلکه قراره تو باطنش رخ بده... اینا همش به خاطر اینه که ذهن مردم رو به یه طرف دیگه سوق بدن و بتونن کار خودشون رو راحت بدون
که کسی متوجه بشه انجام بدن.
البته میدونم که اینجا هیچ کس این حرفای منو قبول نداره و فکر میکنید که توهم توطئه زدم..... ولی باور کنید قضیه همینه
![]()
من واقعا شگفت زده شدمو به طور شگفت آوری از 21 دسامبر تا 12 دی که شروع سال میلادی جدید هست 11 روز فاصله هست. که همون طور که می دونید 11 از اعداد مهم و مقدس این حکومت است.
و باز به طرز شگفت آوری بعد از این 11 روز فاصله شروع سال 2013 هست ... که بازم 13 از اعداد مقدسشونه....
دوستان حالا که داریم به این روز تاریخی (!) نزدیک میشیم کسی واکنش خارجی ها رو به این موضوع نمیدونه؟
منظورم اینه که تو فرومهای خارجی بحث در این مورد داغه یا نه؟
الان شما 100 درصد به همه این حرفا اعتقاد داری یا احتمال اشتباه هم داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)