قابل پیش بینی بود!آنها در اين فصل از فرصت استفاده كرده و به تمسخر رقيب همشهري خود پرداختند.![]()
قابل پیش بینی بود!آنها در اين فصل از فرصت استفاده كرده و به تمسخر رقيب همشهري خود پرداختند.![]()
البته حق هم داشتن![]()
با قهرماني در كالچو
فن بومل: حضور در ميلان تصميم خوبي بود
خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم ملي فوتبال هلند اعلام كرد از اينكه تصميم گرفته بايرن مونيخ را ترك كرده و به ميلان بپيوندند، رضايت كامل دارد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت تراي بال، فن بومل 34 ساله ميلان كه در پايان فصل قراردادش با بايرن به پايان ميرسد، هنوز هم منتظر دريافت پيشنهاد تمديد قرارداد از سوي سران باشگاه است.
مارك فن بومل در اين خصوص گفت: از بودن در ميلان احساس رضايت ميكنم. بايرن را ترك كردم و به سن سيرو آمدم. اين يكي از بهترين تصميمهاي من در دوران فوتبالم بود.
وي در مورد ماندن در ميلان نيز گفت: اينجا بسيار راحت هستم و علاقمندم در روسونري بمانم ولي اين موضوع تنها به من مربوط نميشود. اگر سران باشگاه از من بخواهند در تيم بمانم، نميتوانم پيشنهاد آنها را رد كنم. شرايط حاكم بر باشگاه به شكلي است كه نميتوانم از آن دور باشم. اينجا همه چيز دارم. شما براي قهرماني به روحيهاي بالا و فوقالعاده نياز داريد. همه بايد با يكديگر متحد باشند تا تيمي موفق شود. اين ويژگيها در ميلان وجود دارد.
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شكست رم و يوونتوس؛ سمپدوريا سقوط كرد
تيم فوتبال يوونتوس با قبول شكست مقابل پالرمو نهمين باخت فصلش را تجربه كرد.
هفتهي سي و هفتم سري A با انجام 6 ديدار پيگيري شد و يوونتوس مقابل پارما با يك گل تن به شكست داد؛ رم هم با نتيجهي 2 بر يك مقابل كاتانيا مغلوب شد.
در ديگر ديدارها اودينزه با نتيجهي 2 بر صفر كيهوو را از پيش رو برداشت.
چزهنا با يك گل برشا را شكست داد و ديدار تيمهاي فيورنتينا و بولونيا با تساوي يك بر يك به پايان رسيد.
پيش از اين ميلان كه قهرمانياش را مسجل كرده بود با نتيجهي 4 بر يك كالياري را شكست داده بود.
در آخرين ديدار هفتهي سي و هفتم پيكار حساس بين تيمهاي دوم و سوم جدول برگزار مي شود و اينتر در صورت كسب حتي يك تساوي نايب قهرمانياش را قطعي خواهد كرد.
سمپدوريا هم كه براي فرار از سقوط به مصاف پالرمو رفته بود با نتيجهي 2 بر يك تن به شكست داد و به سري B سقوط كرد.
لچه هم با پيروزي 2 بر صفر مقابل باري، در سري A باقي ماند
در جدول پس از ميلان كه قهرمانياش را مسجل كرده، اينتر و ناپولي در ردههاي بعدي قرار دارند. در انتهاي جدول هم باري، برشا و سمپدوريا سقوطشان قطعي شده است.
منبع:
بر روی انتقال بزرگ بعدی میلان کار می کنم!
مینو رایولا مدیر برنامه مشهور در صحبت هایی اعلام کرد که پس از ژانویه در حال حاضر بر روری انتقال بزرگ بعدی میلان کار می کند..
ایجنت و مدیر برنامه های زلاتان ایبراهیموویچ در صحبت هایی کوتاه با اسکای اسپورت ایتالیا اذعان کرد که از ژانویه تا کنون بر روی خرید بزرگ میلان تمرکز کرده است.
هنوز کسی نمی تواند حدس بزند خرید بزرگ میلانی ها که برلوسکونی وعده آن را بارها داده است چه کسی می تواند باشد.در این بین نام های متعددی از جمله آرین روبن , کریستیانو رونالدو , میشل اسین , گانسو و..به میان آورده می شود اما مینو رایولا قصد ندارد چه بازیکنی قرار است به میلان و سن سیرو منتقل شود.
رایولا در مصاحبه با خبرگزاری sunday چنین گفت
" من از ژآنویه تا کنون بر روی خرید بزرگ میلان تمرکز و کار می کنم و امیدوارم تا 30 اگوست به این امر مهم دست یابم و موفق شوم."
"چه کسی است ؟ من پیش خود نام بازیکن را نگه خواهم داشت و شاید در روز 29 اگوست نام آن را فاش کردم"
"گانسو , لاملا یا رونالدو ؟ همه آن ها بازیکن بسیار خوبی هستند اما من فکر نمی کنم این بازیکنان رهسپار میلان شوند"
میلان توانست پس از 7 سال دوری از اسکودتو و سری آ بار دیگر فاتح اسکودتو شود و مینو رایولا کسی است که باعث شد تا بازیکنانی چون زلاتان ایبراهیموویچ , مارک فن بومل , اوربی امانوئلسون به میلان آورده شود کسانی که بدون شک نقش بسزایی در قهرمانی
میلان داشته اند.
او گفت
" من خوشحال هستم بازیکنانی که من به میلان آوردم بسیار عالی بودند : زلاتان ایبراهیموویچ , فن بومل و روبینیو.احساس خیلی خوبی بین من و باشگاه وجود دارد اما اعتبار آن به بازیکنان و باشگاه خواهد رفت "
منبع:
!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گالیانی در مورد نقل و انتقالات میلان صحبت کرد:
نائب رئیس باشگاه میلان آدریانو گالیانی در مصاحبه اش گفت:
بازار نقل و انتقالات شروع شده ولی اولویت ما تمدید قرارداد با بازیکنانی است که قرارداد انها در 30 ژوئن به پایان میرسه.
مذاکرات ساده ای برای تمدید قرارداد نخواهیم داشت ولی باید ببینیم چی پیش می اید؟!
در مورد جذب بازیکن جدید هم بگویم که کاکا به میلان باز نخواهد گشت
گانسو هم فقط در صورتی به ما ملحق میشه که قانون سهمیه بازیکنان غیر اروپایی سری آ تغییر کنه و اجازه جذب بازیکنان خارجی بیشتری به ما داده بشه.
مارکو بوریلو احتمالا در رم باقی میماند و قصد نداریم که ماریو بالوتلی رو جذب کنیم
بر خلاف گفته رسانه ها ما به دنبال جذب کریستیانو رونالدو و مایکل اسین نیستیم
کوین پرنس بواتنگ هم در میلان خواهد ماند.
ترجمه شده توسط خودم:
ناپولی 1 – اینتر 1: صعود مستقیم ناپولی به لیگ قهرمانان
اینتر هم جایگاه دومی خود را تثبیت کرد.
سایت گل – اینتر با تساوی در خانه ناپولی رتبه دوم خود را قطعی ساخت و ناپولی هم بیتردید در پایان فصل تیم سوم خواهد بود و به این ترتیب به صورت مستقیم به لیگ قهرمانان فصل بعد رسید.
بازی با سرعت بسیار بالایی آغاز شد.
ساموئل اتوئو در دقیقه 15 گل اول را زد. دیهگو میلیتو توپ را به او سپرد و او با شوتی سهمگین با پای راست توپ را وارد دروازه مورگان سانکتیس کرد.
ناپولی تلاش کرد بلافاصله بازی را به تساوی بکشاند، اما نبود ادینسون کاوانی محروم از زهر خط حمله آنها کاسته بود.
اما در ثانیههای پایانی نیمه اول بود که خوان زونیگا گل تساوی را زد. کریستین ماجو به شکلی عالی به پیش برد و زونیگا از فاصله پنج متری گل زد. این گل با اشتباهات مضحک خط دفاعی اینتر همراه بود.
نتیجه بازی در نهایت باعث شد دیدارهای پایانی دو تیم ارزش چندانی نداشته باشد، چرا که رتبههای دوم و سوم برای آنها تضمین شد.
منبع:
فکر کنم مزخرف ترین گل تاریخ سری آ رو خوردیم...اما در ثانیههای پایانی نیمه اول بود که خوان زونیگا گل تساوی را زد. کریستین ماجو به شکلی عالی به پیش برد و زونیگا از فاصله پنج متری گل زد. این گل با اشتباهات مضحک خط دفاعی اینتر همراه بود.
به هر حال نائب قهرمانی تنوعی بود بعد چندین فصل!!![]()
البته اینتر گل الکی هم این فصل زیاد زده
پس فعلا خودتون رو عادت بدین به نائب قهرمانی برای چند سال دیگه![]()
توتو اسپورت: رایولا در حال کار بر روی فابرگاس یا اسین
روز پیش مینو رایولا ایجنت مشهور که مدیر برنامه بازیکنانی همچون زلاتان ابراهیموویچ و فن بومل است گفته بود که از تعطیلات زمستانی ژانویه تا به الان در حال کار بر روی انتقال بزرگ بعدی میلان است.
امروز هم توتو اسپورت در روزنامه خودش نام بازیکنانی همچون اسین و فابرگاس رو مطرح کرد.
مایکل اسین هافبک غنایی تیم چلسی از گزینه های مورد علاقه آلگری برای تقویت قدرت خط هافبک میلان است.این بازیکن با قدرت بدنی بالا و قابلیت های فردی خوبی که داره به بازیکن مورد علاقه آلگری تبدیل شده.
گزینه بعدی هم سسک فابرگاس هافبک طراح تیم آرسنال انگلیس است که یک فصل بدون جام دیگه رو پشت سر گذاشته و احتمال جدایی اون از آرسنال وجود داره.
ترجمه شده توسط خودم:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)