راست گفته فقط سیم کارتهای موبایل نسل سوم 3g را پشتیبانی میکنه که هنوز تو ایران راه نیافتاده.
اپراتور سوم که بیاد ازش میشه استفاده کرد.
راست گفته فقط سیم کارتهای موبایل نسل سوم 3g را پشتیبانی میکنه که هنوز تو ایران راه نیافتاده.
اپراتور سوم که بیاد ازش میشه استفاده کرد.
HSDPA هم یکی از استانداردهای موبایل نسل سوم 3g هست بعضی از این دانگلها احتیاج به شبکه نسل سه دارد که در حال راه اندازی هست![]()
از راهنماییهاتون واقعا ممنونم.حالا من باید چیکار کنم که بتونم از سیم کارت خوان خود دستگاه استفاده کنم؟مرسی.خواهشا ساده توضیح بدین
کار خاصی لازم نیست. این سیم کارت خوان فقط برای استفاده از اینترنت موبایل هست وبس .
امکان call و sms نداره.
با مودم at&t اس ام اس هم میشه داد از طریق لپتاپ یا نوت بوک. خواستید یجا سراغ دارم ارزون تر از بقیه سایتا میفروشه . پیغام خصوصی بدید
من با مودم gsmبه اینترنت وصل میشم الان یه بسته یک ماهه فعال کردم روز اول خیلی سرعتش بالا بود و سریع صفحه ها رو باز می کرد ولی بعد اون کانکت میشه ولی صفحه ای رو باز نمیکنه
کسی میدونه مشکل از چیه؟
به من حاجز هم کمک کنید
بازم سلام.بچه ها برای LATITUDE E6510 باید دانگل بخرم؟اخه سیم کارت که زیر باطریش میزارم هیچ عکس العملی نشون نمیده.درایور مربوط به سیم کارتشم نصب کردم ولی چیزی نمیشه.چیکار کنم؟
یه سوال دیگه هم دارم؟این لبتاپ من WIMAX داره؟اخه توی درایوراش WIMAX داره ولی نصب میکنم اخطاری میده که سخت افزار نصب نیست.اگه میشه راهنمایی کنید.باتشکر
بازم سلام.بچه ها برای LATITUDE E6510 باید دانگل بخرم؟اخه سیم کارت که زیر باطریش میزارم هیچ عکس العملی نشون نمیده.درایور مربوط به سیم کارتشم نصب کردم ولی چیزی نمیشه.چیکار کنم؟
یه سوال دیگه هم دارم؟این لبتاپ من WIMAX داره؟اخه توی درایوراش WIMAX داره ولی نصب میکنم اخطاری میده که سخت افزار نصب نیست.اگه میشه راهنمایی کنید.باتشکر
دوستان اگه امکانش هست انواع سیم کارت دانگل های موجود در بازار رو معرفی کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)