فکر کنم بتونی بازی کنی.
من الان chapter 8 هستم .![]()
فکر کنم بتونی بازی کنی.
من الان chapter 8 هستم .![]()
دوستان من میگم زمان توی بازی همزمان با مافیا یکه و جایی که ویتو و جو میرن اون پیرمرده که داره باغچشو آب میده میکشن میشه آخر مافیا یک. آخه تا جایی که یادم میاد تو مافیا یک معلوم نشد اون دو نفری که آخر بازی شخصیت اصلی رو کشتن کی بودن.
احتمالا همین ویتو و جو بودن.
نظر شما چیه ؟؟؟؟
اگه اینجوری باشه واقعا ایده ی جالبی بود. ایول نویسنده.![]()
سيستمم
RAM:2GB
VGA:1GB
CPU:2.4
WIN:XP SERVIS PACK 3
بازي روون اجرا مي شه؟
دقیقا همینجوره! این همون Tommy بیچاره بود که توی مافیا 2 باید خودمون بکشیمش!
YES .................
---------- Post added at 02:41 PM ---------- Previous post was at 02:40 PM ----------
عجب باحاله من که نوز تموم نکردم یعنی واقعا اینجوریه ؟
الان دارم نصبش مي كنم.
قسمتايي كه نكته داره رو مي شه رد كرد؟
آخه خواهرم وقتي بازي مي كنم كنارم مي شينه و مي بينه.
منم دیشب بازی رو تموم کردم ، قصه ما به سر رسید Vito به خونش نرسید
ولی این ورژن نتونست جای MAFIA 1 پر کنه
تو این بازیم از هر کی خوشمون اومد نامردا زدن کشتنش
کسی نمیدونه MAFIA 3 کی میاد اگه بخوان 8 سال دیگه طولش بدن که پیر شدیم ، نوه نتیجمون بازی میکنن ما نگاه میکنیم
منتظر GodFather 3
آره میشه ولی اینجوری از داستان باز سر در نمیاری.
يه توضيح در مورد مجلههاي PB بدم : چند وقت هستش كه بازيها خيلي كوتاه شدند نمونش همين مافيا يا cod و سازندهها براي اينكه بازيهاشون مخاطب رو مدت زيادي مشغول خودش كنه و بازي ارزش تكرار زيادي داشته باشه شروع ميكنند به گذاشتن جايزه در بازيهاشون (مثلا براي گرفتن تمام PB ها چند بار بازي رو از اول تا آخر بريم) البته قبول دارم نوع جايزهاي كه 2K انتخاب كرده غلط هستش ولي همين طور كه ميبينيد تعداد زيادي رو مشغول خودش كرده كه تعدادشون چه تو اين فروم چه تو فروم هاي خارجي كه من نگاه كردم زياد هست . همه يا به دنبال سيو 100% هستند يا اين كه خودشون تمام مجلههارو پيدا كنند
آره میشه فقط سعی کن مجله رو زمین دیدی بر نداریچون خودش باز میکنه عکس نشون میده فیلماشم میتونی با دکمه Esc کیبوردت Skip کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)