-پنل هاي c خيلي usb هاي خوب وكارامدي دارند
-پنل هاي c خيلي usb هاي خوب وكارامدي دارند
-با اجازه ابی عزیز؛
دوست من ؛ مدتی پیش منم خیلی دلم میخواست اینترنت تلویزیون رو فعال کنم و باراهنماییهای ارزنده ابی عزیز موفق شدم و فعال هم شد .ایکاش زودتر پست شمارو میدیدم ولی یه هفته ای میشد که بدلیل گرفتاری نتونستم سربزنم و با دوستان اختلاط کنم وگرنه بهت میگفتم : بیخیالش شو....!!!
چرا ؟ خب چراشو احتمالا دیگه خودت بهش رسیدی، فعال کردی و بسته به سرعت اینترنت درپیتی مملکت عزیزمون یکی دو ساعت شایدم بیشتر زل زدی به صفحه تلویزیونت و از فرط بیکاری یکی دو کیلو تخمه هم احتمالا نفله شده !!!تا خوابت نبره و ببینی عاقبت کار چی میشه؟
چی شد؟ بالاخره دانلود بیست سی مورد اپلیکیشن با حجمی بیشتر از 40-50 مگابایت تموم شد ولی....
ولی هیچکدوم بدرد نمیخورن چون اغلبشون واقعا بدرد نمیخورن از قبیل بازیهای بیخود و برنامه های بیخود تر که آدم حرصش میگیره بخاطر وقت تلف شده و هزینه بیخود صرف شده و این وسط تنها یکی دو مورد بدرد بخور هست که اونم به همت برادران محترم ف.ی.ل.ت.ر. چی مخابرات و زیرساخت ، که نشستن و خودشونو عقل کل و قیم مردم حساب کردن و بجای 70میلیون انسان تصمیم گرفتن که .... هیچی بابا ولش کن
-بخدا تا آیکون YouTube و Piccasa رو دیدم چنان ذوقمرگ شدم که نگو ولی ذوق زدگی سه چهل ثانیه بیشتر دوام نداشت چون خودتم حتما دیدی که چه پیغام خطای زیبایی یرای هردو روی صفحه ظاهر شد
پس بیخیالش شو....![]()
-سلام خدمت دوست خوبم
آقا Share کردن گفتی و کردی کبابم!!!این قضیه share کردن چجوریاست؟ دیشب یهویی دیدم روی صفحه لپ تاپم یه پیغام ظاهر شد که درست یادم نیست ولی مضمونش این بود که میگفت تلویزیون رو پیدا کرده و پرسید میخوام باهاش share بشم یانه که منم خیلی مودبانه جوابشو دادم و خلاصه وصل شدیم . تا اینجای کار درست .
رفتم سروقت تلویزیون و دیدم که از طریق Windows Media Player10 که یه آیکون قشنگم داشت با تلویزیون در ارتباطیم وحتی اون سه تا فایل تصویری که تو خود ویندوزهست رو بخوبی اجرا کرد ولی اون فیلم HD تبلیغاتی سامسونگ رو که حجمی حدود 460 مگ داره رو بریده بریده نشون داد سه چهار ثانیه پخش و ده بیست ثانیه معطلی تا دوباره سه چهار ثانیه پخش . نمیدونم اشکالکار کجاست؟
مودمی که استفاده میکنم یه مودم وایرلس با مارک Pin Avid با سرعت حداکثر 54 مگابیت بر ثانیه و زیر تلویزیون گذاشتم و از طریق کابل Lan به تی وی وصلش کردم و لپ تاپ هم از طریق WireLessبه مودم وصل میشه.
فایلهای سبک رو بخوبی پخش کرد ولی با فایل نسبتا سنگین Full HD با حجم 460 مگ مشکل پیدا کرد بنظرت مشکل از کجاست؟
ارادت : ناصر![]()
سلام دوستان
من led-c6960 دارم.
داخل کاتالوگش اسکن تصویر 100 هرتز زده ولی بالای صفحه تلویزیون نوشته 50 مشکل داره به نظر شما؟بستگی به کابل HDMI هم میتونه داشته باشه؟کدوم ورژن کابل رو بگیرم بهتر جواب میده؟
راهنمایی کنید ممنون.
Last edited by ali5530; 26-02-2011 at 19:09. دليل: سوال
دوستان بنده هم به تازگی یه c6900 55 گرفتم,میخواستم ببینم راهی هست که فیلم های full HD رو از طریق USB با زیرنویس دید؟اخه من کلی فیلم full HD ا زیر نویس دارم که فقط خود فیلم رو پخش میکنه,اما زیرنویس رو نه!اگر راهنماییم کنید ممنون میشم
دوست عزیز درود بر شما
ما خیلی وقته بیخیال خیلی چیزها هستیم اما آدم پیش خودش فکر میکنه از وسیله ای که در اختیار داره از تمام ظرفیتش استفاده کنه در واقع پول میدی که وسیله ای مناسب بخری تا از تمام امکانات روز دنیا استفاده کنی اما افسوس به هر حال با کمک دوستان عزیز اینترنت رو فعال کردم اما باور کن فقط روز اول استفاده کردم تنها از دوسایت آن لذت بردم ، آب وهوا + گوگل مپ بعدش با احترام تمام مودم را به کنار کامپیوتر منتقل کردم واز خیر اینترنت تلویزیون گذشتم حالا هم از همان کامپیوتر ذغالی که دارم استفاده میکنم تا ببینیم بعد چه پیش میاید
اون وقت "چیز پی ان" کشکه ؟3 ماهه 5 تومن با 20 تا سرور از کشورهای مختلف! دیگه چی میخواین
![]()
یه سوالی که خیلی وقته برای من پیش اومده اینکه چرا led های سامسونگ 42 اینچ ندارن؟
بین 40 و 46 هیچ سایزی تولید نشده؟
و دوم اینکه در سری جدید 6960 اینترنت تی وی و تیونر دیجیتال فعال هست یا خیر؟
Last edited by mojtaba2321; 27-02-2011 at 12:22.
با سلام.دوستان مدل c6260 گیرنده دیجیتال (تونر داخلی) و pvr (ضبط برنامه) داره؟
-خدا بیامرزه پدر و مادر اونی که " چیز پی ان" رو به ما ها معرفی که نه بلکه هدیه داد ولی مساله مهم اینه که از " چیز پی ان " چطوری تو تلویزیون استفاده کنیم؟ شما راهی بلدین؟ اگه این راهی داشته باشه و شما بلد باشین و بما نگین قول نمیدم ولی سعی میکنم باهات قهر کنم ...
---------- Post added at 02:03 PM ---------- Previous post was at 01:59 PM ----------
راستی پاندورا جان ؛ اینی که میگی سه ماهه 5 تومن اونم 20 تا سرور مختلف خودش یه اوکازیون استثناییه میشه لطف کنی برام پی ام بزنی از کجا و چجوری میتونم منم یه اکانت ازشون بگیرم؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)