چرا میزنی حالاالبته مخاطب این جواب منحصرا ایشون بود نه هیچ کس دیگه اییچت خصوصی نبوده که!
دوستان امکانش هست با 64 مخابرات ماهی 250 گیگ دانلود کرد!؟
کاهش قیمت اینترنت
رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت
انحصار طلبی و حذف رقبا
مانیتورینگ کاربران
چرا میزنی حالاالبته مخاطب این جواب منحصرا ایشون بود نه هیچ کس دیگه اییچت خصوصی نبوده که!
دوستان امکانش هست با 64 مخابرات ماهی 250 گیگ دانلود کرد!؟
سلام
خیر من 256 دارم
تست سرعتم هم در صفحه ی 4 همین تاپیک موجود هست
البته من با idm روزانه 2.4 گیگ دانلود دارم که البته در ماه میشه 72 گیگ
اما خودم نمی خوام همش دانلود کنم
قطعی خیلی کم داره یعنی قطعی چند ساعته یا چند روزه که من تا حالا نداشتم غیر از موقعی که مخابرات
منطقه مون کابل برگردون داشت(سرویسم هم از خرداد ماه وصل شده)
اما برخی مواقع قطعی چند ثانیه ای داره که اون هم به ندرت اتفاق می افته
اما بزرگترین ایرادش پینگش هست که زیاد ثابت نیست و بعضی مواقع خیلی بالا می ره!!!!
---------- Post added at 05:14 PM ---------- Previous post was at 05:12 PM ----------
سلام
خیر حداکثر می تونید 18 گیگ در ماه دانلود داشته باشید اون هم با نرم افزار های مدیریت دانلود مثل idm
منم همینو میگم دیگهسلام
خیر حداکثر می تونید 18 گیگ در ماه دانلود داشته باشید اون هم با نرم افزار های مدیریت دانلود مثل idm!!!
ولی برادر ایشون که میگن نمیشه خودشون 256 دارن نه 64 پس کسی باید بگه که 64 داشته باشه نه 128 و نه 256
به شیوه فتوشاپ یا کپی کردن فایل در شبکه داخلی هر چقدر دوست دارید می تونید کنتور بندازید.
مشکل تحریم همه جا هست انم از اینجا تا موقعی که باید از پاکستان و ترکیه پهنا رو بخریم همینه
منم که رو م ا ه وا ره ام و سرعتم رو 8 البته بعی وقتا دوستم مک 16 مگی هم میده (دانلود میکنم بدرد کارای دیگه نمیخوره
سلام اون دوستمون که گفت اینترنت 64 نمیدن ..
چرا نمیدن ؟ این که پایین ترین سرعتش هست ..
سلام. من الآن ADSL 512 از یه شرکت خصوصی دارم. محدودیت حجمی داره خفن.
می خواستم از مخابرات 512 بگیرم، کلی باهاشون کلنجار رفتم راضی شدن 256 بدن. به نظرتون می ارزه بگیرم؟ سرویس های مخابرات محدودیت دانلود نداره که؟
سلام دوستان الان مخابرات سرویس بالای 128 هم به خانگی میده یا نه ؟
به خانگی که نه. ولی به جامعه علمی (از جمله دانشجو ها) چرا. البته اونم با کلی دردسر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)