بچه های این بیوگرافی دزموند
بیو گرافی دزموند:سال تولد: 1987-The Farmدوره ای که با آن بازی میکنید : زمان حال و مدرنوابستگی به گروه: Assasinsبازی در کدام شماره ها:هر سه شمارهصدای بازیگر: Nolan North
بچه های این بیوگرافی دزموند
بیو گرافی دزموند:سال تولد: 1987-The Farmدوره ای که با آن بازی میکنید : زمان حال و مدرنوابستگی به گروه: Assasinsبازی در کدام شماره ها:هر سه شمارهصدای بازیگر: Nolan North
رزومه کاری نولان نرث توش کارای جالبی دیده میشه ، جای ناتان دریک ( شخصیت باحال ولی کمی خنگ !! انچارتد )در 3 بازی از سری HALO ، در فیبل 2 به جای شخصیت اصلی مرد ، در GOW و GOW !!! هم نقش هایی رو داشته !! کلا بهترین اثرش هم انچارتده با اون حس تعلیق و گاها خنگی های دریک محبوب ما ( مخصوصا وقی کسی بهش خیانت میکنه !دی![]()
دوست من! اگه چیزی پیدا کردی به منم خبر بده.من اون جاهایی رو که با هم پیمان می بندن رو نیاز دارم.از اون جملش هم خیلی خوشم اومد:
nothing is true.everything is permitted
دوستان جدیدا وقتی میخوام چیزی بخرم اررو میده که جای خالی وجود نداره Container Full و نمیشه چیزی خرید ، راه حلی نداره چیکار میشه کرد تا بشه دوباره خرید کرد ؟؟
شما مرحله آخر رو چجوری تموم کردین ؟ اون مرحله که تو زمان حال با دزموند ؟
محتوای مخفی: هیدن
یعنی اونجا کار دیگه ای هم میشد کرد ؟ یا همینه فقط ؟ یعنی چند تا پایان داره ؟
همین یک پایانو داره دلیلشم سه گانه بودن بازیه بنظرم ! ( این بخش داستانو هم بزارین تو اسپویل بهتره ، کسایی که ندیدن براش اسپویل نمیشه )شما مرحله آخر رو چجوری تموم کردین ؟ اون مرحله که تو زمان حال با دزموند ؟
من اون گوی رو ورداشتم بعد یهو همه خوشکشون زد ، یهو همینجوری رفتم جلو با Blade زدم تو شکم اون دوست دخترش و خودش و دختره مردن !
یعنی اونجا کار دیگه ای هم میشد کرد ؟ یا همینه فقط ؟ یعنی چند تا پایان داره ؟
محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان
یک پایان داره!
سلام
میگم جریان این shop quest ها چیه؟
موقع بعضی از چیزا قفل هستن و میگه shop quest را کامل کن
ممنون
سلام
تویه هر کدوم از این ها چند تا چیز هست که ازت میخواد ! مثلا میگه برای باز کردن این شمشیر باید 6 تا Indian Diamond پیدا کنی ! ( تو هر Item که قفله نوشته که چی میخواد )
اینارو هم میتونی از سطح شهر یا از جیب سربازایی که می کشی پیدا کنی !
خوش باشی
از ترینر استفاده کردین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)