تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 101 از 284 اولاول ... 5191979899100101102103104105111151201 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,001 به 1,010 از 2838

نام تاپيک: iPhone 4 | تاپيك بررسي و بحث مسائل مربوط به آيفون چهار

پروفشنال Lt.Ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    In Labyrinths of Coral Caves

پيش فرض

1000 میـن پست تاپیک هست . . .

دوستان مشکل آنتـن دهـی حـل شده ؟ من ندارم یکی داره میخوام ببینم شده یا نـه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza_jacobi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

صحبت های شما کاملا غیر منطقیه.
    مگه .... ه که لک بگیره یا برای آدمای حساس باشه یا نباشه.
    به قول شما که هنوز دارین با اون طرز تفکر به این سبک محصول ها نگاه می کنید خب با یه دستمال پاک می شه.آقای وسواس سرامیک خونت نیست که بخوای 5 ساعت بسابی.(یادم رفت بسابی رو چجوری می نویسن اگه غلطه ببخشید)(دارم یه ذره فکر می کنم می گم خب این جوری قشنگتره تا بصابی و بثابی)(ساعت 4:10)
    در ضمن همون طور که گفتم طرز تفکر غلط باعث انتخاب نادرست می شه.
    کثیف شدن،صبر کردن برای سال بعد برای مدل جدید تر و بهتر،تردید،از خواسته های کوچک زدن و ... از این جور تفکر هاست.
    به قول همون مدیری که گفتی اگه پولشو داری برو همین و بگیر.منم مثل شما 3 ماهمو بی خودی تلف کردم.
    کلا آدم اینجوری فکر کنه از زندگی مدرن عقب می مونه.
    در ضمن آقای Stream اگه حداکثر به مدت یک ماه آیفون 4 سفید به ایران برسه شما چه جوابی نسبت به کسایی دارین که گفتین همین مشکی رو بگیرن و اونا سفید رو می خواستن؟
    حرف شما کاملا منطقی هستش اما صحبت من این هست که اپل هنوز تاریخ دقیق مشخص نکرده.
    شاید شما اینو بگید که بعد از خرید مشکی راضی بشن و مهم امکانات نرم افزاری این محصول است.
    من خودمم در این قسمت قانع نیستم و باید بگم این شرکت اپل هست که اشتب زده.اگه بعد از آماده شدن سفید اونو عرضه می کرد(شاید شما بگید اگه این کار و می کرد باید 2011 عرضه می کرد اما باید به آب و آتیش می زد و سعی خودشو می کرد که اونو عرضه کنه علاوه بر اون مشکلاتی همچون آنتن دهی و از این حرفا به وجود می اومد پس اگه شما اطمینان دارید که اپل شرکت بزرگی هست و قطعا همین طوره پس باید این کار رو عملی می کرد بدون این که مشکلی پیش بیاد نمی خوام دوباره بحث مشکلات رو پیش بکشم ولی قبول کنید که اپل برای عرضه ی(به جرأت دارم اینو می گم)تکنولوژی چند سال بعد عجله کرد و در بین راه به مشکلاتی بر خورد که صد البته ارزشش رو داشت.شما تصور کنید شاید با این روند پیشرفت تکنو شاید ما این امکانات رو حداقل در اواسط سال آینده(میلادی)داشتیم اما اپل این کار بزرگ رو انجام داد(برای مثال فیس تایم یا هر چیز دیگه ای که خودتون می دونید)و این کار بزرگ پیامد هایی همچون مشکلاتی که وجود داره رو به همراه داشت.گفته ی من اینه که شرکت به این بزرگی نباید اشتباه داشته باشه.هیچ گونه عرض و بهانه ای هم جایز نیست.چون این شرکت اپل ه.صحبت قبل از پرانتز رو بخونید تا یادتون نرفته باشه که بحث در رابطه با چی بود.)دیگه این چنین افرادی ناراضی نبودند.به گفته ی اپل اونا می خوان همه شاد باشن.اپل گفته:حتی نظر یک فرد از شما برای ما مهمه.
    آقای arash s.b به گفته ی خودش در ایران داره آیفون 4 عرضه می کنه یعنی این گوشی همش در حال گردش بین دستان این شخص هستش اما به دلیل علاقه ی این شخص به آیفون 4 سفید اون علاقه ی اصلیش نسبت به آیفون 4 برزو پیدا نمی کنه.و هنوز منتظر سفیدش هست.چرا چون که اپل در تولید اون تأخیر داشت.
    ببخشید که همیشه زیاد می نویسم.همون طور که همیشه می گم در نوشتن نمی شه لحن آدما رو تشخیص داد.برای همین می گم اگه جایی رو اشتباه متوجه شدین منو ببخشین چون از همه کوچکترم و احترام همتون برای من در جایگاه اوله.
    البته آقای Stream از بحث خوششون می آد.البته من خودمم اینجوریم.خیلی بحث رو دوست دارم به دلیل این که آخرش چیزی به جز نتیجه گیری درست و منطقی باقی نمی مونه.آخه هر چی می آم می نویسم یا پاک می شه یا یکی می گه چرا جبهه می گیری و چرا 8 سال دفاع مقدس و از این حرفا.برای همین یه چند وقته خودمو راضی کردم چیزی ننویسم یا کم بنویسم.آخه این همه مهندس کی می آد حرف یه بچه مدرسه ای رو گوش بده؟اینو جدی گفتم.(البته حق با اوناست.چون که دانش و علم فناوری در این اشخاص حدودا شاید 100 یا 101 برابر بنده باشه.البته سعی خودمو می کنم تا در سن اونا از اونا بیشتر بدونمالبته باید بهم کمک کنید و بگید باید چیکار کنم تا به این هدف برسم.)علاوه بر اون همایتی نیست و همون جریان جبهه دیگه.
    مدیران عزیز توجه کنین که در این پست بنده مسائل مربوط به تاپیک هم موجوده پس خواهشمند است این یکیو دیگه ......البته مسائل خارج از بحثم زیاده اما چه می شه کرد؟
    اولاً دوست عزیز من گفتم همون رنگ مشکی آیفون 4 رو امسال می گیرم و تا 2 سال دستم هست تا ورژن 6 اون بیاد و سفید اون رو بگیرم!! نه اینکه اصلاً نگیرم این گوشی رو... درضمن من در مورد مک بوک سفید توضیح دادم که این مشکل رو داشت که جنس بدنه اش از نوعی بود که کثیفی رو راحت به خودش می گرفت و مثل سرامیک خونه شما نیست که با یه تی راحت تمیز بشه !!! در ضمن من از اینکه آیفون بگیرم روشو باندپیچی کنم که خراب نشه خش نیوفته ...متنفرم ترجیح میدم جنس اش خوب باشه و نیازی به این اضافه کاری ها نباشه!!مک بوک پروی من الان جنس اش ضد خشه و راحت با یه دستمال تمیز میشه و نیاز به سابیدن نیست!! و منظور من همین بود در مورد رنگ سفید آیفون 4 و اگر از دید شما طرزتفکر غلط حساب میشه !!!مشکلی نیست

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

1000 میـن پست تاپیک هست . . .

دوستان مشکل آنتـن دهـی حـل شده ؟ من ندارم یکی داره میخوام ببینم شده یا نـه ؟
    نه داداش حل نشده ، اصلا تو ایران آنتن نمیده اگر بده ، سریع قطع میشه

اولاً دوست عزیز من گفتم همون رنگ مشکی آیفون 4 رو امسال می گیرم و تا 2 سال دستم هست تا ورژن 6 اون بیاد و سفید اون رو بگیرم!! نه اینکه اصلاً نگیرم این گوشی رو... درضمن من در مورد مک بوک سفید توضیح دادم که این مشکل رو داشت که جنس بدنه اش از نوعی بود که کثیفی رو راحت به خودش می گرفت و مثل سرامیک خونه شما نیست که با یه تی راحت تمیز بشه !!! در ضمن من از اینکه آیفون بگیرم روشو باندپیچی کنم که خراب نشه خش نیوفته ...متنفرم ترجیح میدم جنس اش خوب باشه و نیازی به این اضافه کاری ها نباشه!!مک بوک پروی من الان جنس اش ضد خشه و راحت با یه دستمال تمیز میشه و نیاز به سابیدن نیست!! و منظور من همین بود در مورد رنگ سفید آیفون 4 و اگر از دید شما طرزتفکر غلط حساب میشه !!!مشکلی نیست
    از لحاظ تمیزی مشکلی نداره ، لک شده بود ، دوبار پیرهنمو روش کشیدم نو شد عینه آینه
    بنده هم به شخصه هیچ مشکلی باهاش نداشته و ندارم و کلا چون دوستان و اطرافیان اپل باز هستن از بحث و مسائل حاشیه به دوریم !

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza_jacobi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نه داداش حل نشده ، اصلا تو ایران آنتن نمیده اگر بده ، سریع قطع میشه

از لحاظ تمیزی مشکلی نداره ، لک شده بود ، دوبار پیرهنمو روش کشیدم نو شد عینه آینه
    بنده هم به شخصه هیچ مشکلی باهاش نداشته و ندارم و کلا چون دوستان و اطرافیان اپل باز هستن از بحث و مسائل حاشیه به دوریم !
    دوست عزیز شما کاور..جلد...روکش...نکشیدی روش که ؟!!؟
    همون جوری که هست دستته ؟!؟!؟ خط و خش روش الکی نمیفته که ؟!؟!

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

دوست عزیز شما کاور..جلد...روکش...نکشیدی روش که ؟!!؟
    همون جوری که هست دستته ؟!؟!؟ خط و خش روش الکی نمیفته که ؟!؟!
    نمیشه که نکشید ، کلا من برای k750 محافظ میذاشتم برای این نذارم
    ولی خب هفته اول هیچی روش نبود ، هیچ گونه مشکلاتی هم نداشتم ، نه خط و خش و هیچی ، یکمی هم که کثیف یا چرب میشد ، با یک حرکت پیرهن برق می افتاد میشد عین روز اول

آخر فروم باز koroshfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Santiago Bernabeu

پيش فرض

شما در رابطه با مک بوک گفتید اما گفتید اگه آیفون 4 سفید هم اونجوری باشه لک می شه و از این حرفا.
    من یک بار توی سوئد آیفون 4 سفید رو دیدم و دستم هم گرفتم.واقعا باورنکردنی بود.نمی دونم جنسش چیه اما جنسش براق بود و خیلی کم لک و خش می گرفت.یه طور لیزی بود ولی از دست لیز نمی خورد.اتفاقا یه جوری انگار قفل هم می شد.
    از دوستان می خوام این جنسش رو بگن.واقعا مشتاق شدم.

کثیفی رو راحت به خودش می گرفت و مثل سرامیک خونه شما نیست که با یه تی راحت تمیز بشه !!!
    خونه ی ما تمام موکت ه!

در ضمن من از اینکه آیفون بگیرم روشو باندپیچی کنم که خراب نشه خش نیوفته ...متنفرم ترجیح میدم جنس اش خوب باشه و نیازی به این اضافه کاری ها نباشه!!مک بوک پروی من الان جنس اش ضد خشه و راحت با یه دستمال تمیز میشه و نیاز به سابیدن نیست!! و منظور من همین بود در مورد رنگ سفید آیفون 4 و اگر از دید شما طرزتفکر غلط حساب میشه !!!مشکلی نیست
    منم دقیقا همین و گفتم دیگه.اول می گید لک می گیره بعدا می گید کم لک می گیره و با یه دستمال پاک می شه و نیاز به سابیدن نیست؟
    من نوشتم اونجا چی طرز تفکر غلط ه نه حرف شما.

در ضمن من از اینکه آیفون بگیرم روشو باندپیچی کنم که خراب نشه خش نیوفته ...متنفرم ترجیح میدم جنس اش خوب باشه و نیازی به این اضافه کاری ها نباشه!!
    دقیقا با شما موافقم.
    ولی من غیر از این چیزایی که شما نوشتید نوشتم؟البته غیر از کلمات به کار رفته و از و و.
    من که گفتم لحنم خوب بوده.اما اگه ناراحت شدید ببخشید.
    فقط آرمان خان یادت نره از مسافرت برگشتی متن قبلی منو بخونی.حتما می کسی منو.
    البته تا اونجایی که یادمه بحث رو دوست داشتید اونم خیلی شدید.
    Last edited by koroshfe; 19-09-2010 at 22:39.

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

سلام . آقا یه سوال داشتم! آخرش این صفحه iphone4 جنسش چیه؟؟؟؟؟؟؟ این نوشته رو ببینید:

Display LED-backlit IPS TFT, capacitive touchscreen

نکنه عوض شده؟ مثلا این سری جدیدا LED شده؟ یعنی میخواید گوشی هاتون رو بفروشید از این LED ها بخرید؟؟

منبع:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه Arian_albertini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام . آقا یه سوال داشتم! آخرش این صفحه iphone4 جنسش چیه؟؟؟؟؟؟؟ این نوشته رو ببینید:

Display LED-backlit IPS TFT, capacitive touchscreen

نکنه عوض شده؟ مثلا این سری جدیدا LED شده؟ یعنی میخواید گوشی هاتون رو بفروشید از این LED ها بخرید؟؟

منبع:

کد:
    gsm چیز نوشته!! کلا چیز زیاد میگه!! نه LED backlit نیست! ولی اون ISP بودنش درستها!!

منبع :
    کد:

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مولتی تسکینگشو چه جوری میتونیم ببینیم؟
    فعال کردنش منظورمه ها

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

پيش فرض

مولتی تسکینگشو چه جوری میتونیم ببینیم؟
    فعال کردنش منظورمه ها
    2 بار دکمه home رو بزن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •