1000 میـن پست تاپیک هست . . .
دوستان مشکل آنتـن دهـی حـل شده ؟ من ندارم یکی داره میخوام ببینم شده یا نـه ؟
1000 میـن پست تاپیک هست . . .
دوستان مشکل آنتـن دهـی حـل شده ؟ من ندارم یکی داره میخوام ببینم شده یا نـه ؟
اولاً دوست عزیز من گفتم همون رنگ مشکی آیفون 4 رو امسال می گیرم و تا 2 سال دستم هست تا ورژن 6 اون بیاد و سفید اون رو بگیرم!! نه اینکه اصلاً نگیرم این گوشی رو... درضمن من در مورد مک بوک سفید توضیح دادم که این مشکل رو داشت که جنس بدنه اش از نوعی بود که کثیفی رو راحت به خودش می گرفت و مثل سرامیک خونه شما نیست که با یه تی راحت تمیز بشه !!! در ضمن من از اینکه آیفون بگیرم روشو باندپیچی کنم که خراب نشه خش نیوفته ...متنفرم ترجیح میدم جنس اش خوب باشه و نیازی به این اضافه کاری ها نباشه!!مک بوک پروی من الان جنس اش ضد خشه و راحت با یه دستمال تمیز میشه و نیاز به سابیدن نیست!! و منظور من همین بود در مورد رنگ سفید آیفون 4 و اگر از دید شما طرزتفکر غلط حساب میشه !!!مشکلی نیست
نه داداش حل نشده ، اصلا تو ایران آنتن نمیده اگر بده ، سریع قطع میشه
از لحاظ تمیزی مشکلی نداره ، لک شده بود ، دوبار پیرهنمو روش کشیدم نو شد عینه آینهاولاً دوست عزیز من گفتم همون رنگ مشکی آیفون 4 رو امسال می گیرم و تا 2 سال دستم هست تا ورژن 6 اون بیاد و سفید اون رو بگیرم!! نه اینکه اصلاً نگیرم این گوشی رو... درضمن من در مورد مک بوک سفید توضیح دادم که این مشکل رو داشت که جنس بدنه اش از نوعی بود که کثیفی رو راحت به خودش می گرفت و مثل سرامیک خونه شما نیست که با یه تی راحت تمیز بشه !!! در ضمن من از اینکه آیفون بگیرم روشو باندپیچی کنم که خراب نشه خش نیوفته ...متنفرم ترجیح میدم جنس اش خوب باشه و نیازی به این اضافه کاری ها نباشه!!مک بوک پروی من الان جنس اش ضد خشه و راحت با یه دستمال تمیز میشه و نیاز به سابیدن نیست!! و منظور من همین بود در مورد رنگ سفید آیفون 4 و اگر از دید شما طرزتفکر غلط حساب میشه !!!مشکلی نیست
بنده هم به شخصه هیچ مشکلی باهاش نداشته و ندارم و کلا چون دوستان و اطرافیان اپل باز هستن از بحث و مسائل حاشیه به دوریم !
دوست عزیز شما کاور..جلد...روکش...نکشیدی روش که ؟!!؟
همون جوری که هست دستته ؟!؟!؟ خط و خش روش الکی نمیفته که ؟!؟!![]()
نمیشه که نکشید ، کلا من برای k750 محافظ میذاشتم برای این نذارم
ولی خب هفته اول هیچی روش نبود ، هیچ گونه مشکلاتی هم نداشتم ، نه خط و خش و هیچی ، یکمی هم که کثیف یا چرب میشد ، با یک حرکت پیرهن برق می افتاد میشد عین روز اول
شما در رابطه با مک بوک گفتید اما گفتید اگه آیفون 4 سفید هم اونجوری باشه لک می شه و از این حرفا.
من یک بار توی سوئد آیفون 4 سفید رو دیدم و دستم هم گرفتم.واقعا باورنکردنی بود.نمی دونم جنسش چیه اما جنسش براق بود و خیلی کم لک و خش می گرفت.یه طور لیزی بود ولی از دست لیز نمی خورد.اتفاقا یه جوری انگار قفل هم می شد.
از دوستان می خوام این جنسش رو بگن.واقعا مشتاق شدم.
خونه ی ما تمام موکت ه!کثیفی رو راحت به خودش می گرفت و مثل سرامیک خونه شما نیست که با یه تی راحت تمیز بشه !!!
منم دقیقا همین و گفتم دیگه.در ضمن من از اینکه آیفون بگیرم روشو باندپیچی کنم که خراب نشه خش نیوفته ...متنفرم ترجیح میدم جنس اش خوب باشه و نیازی به این اضافه کاری ها نباشه!!مک بوک پروی من الان جنس اش ضد خشه و راحت با یه دستمال تمیز میشه و نیاز به سابیدن نیست!! و منظور من همین بود در مورد رنگ سفید آیفون 4 و اگر از دید شما طرزتفکر غلط حساب میشه !!!مشکلی نیستاول می گید لک می گیره بعدا می گید کم لک می گیره و با یه دستمال پاک می شه و نیاز به سابیدن نیست؟
من نوشتم اونجا چی طرز تفکر غلط ه نه حرف شما.
دقیقا با شما موافقم.در ضمن من از اینکه آیفون بگیرم روشو باندپیچی کنم که خراب نشه خش نیوفته ...متنفرم ترجیح میدم جنس اش خوب باشه و نیازی به این اضافه کاری ها نباشه!!
ولی من غیر از این چیزایی که شما نوشتید نوشتم؟البته غیر از کلمات به کار رفته و از و و.
من که گفتم لحنم خوب بوده.اما اگه ناراحت شدید ببخشید.
فقط آرمان خان یادت نره از مسافرت برگشتی متن قبلی منو بخونی.حتما می کسی منو.
البته تا اونجایی که یادمه بحث رو دوست داشتید اونم خیلی شدید.![]()
Last edited by koroshfe; 19-09-2010 at 22:39.
سلام . آقا یه سوال داشتم! آخرش این صفحه iphone4 جنسش چیه؟؟؟؟؟؟؟ این نوشته رو ببینید:
Display LED-backlit IPS TFT, capacitive touchscreen
نکنه عوض شده؟ مثلا این سری جدیدا LED شده؟ یعنی میخواید گوشی هاتون رو بفروشید از این LED ها بخرید؟؟
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
gsm چیز نوشته!! کلا چیز زیاد میگه!!نه LED backlit نیست! ولی اون ISP بودنش درستها!!
منبع :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مولتی تسکینگشو چه جوری میتونیم ببینیم؟
فعال کردنش منظورمه ها
2 بار دکمه home رو بزن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)