الان تو برنامه یک جهان یک جام این یارو ( همینی که تبلیغ همراه اول و بانک ملی رو میکنه ) گفت صبح شما هم بخیر !
مثل اینکه تازه از خواب بیدار شده بود![]()
الان تو برنامه یک جهان یک جام این یارو ( همینی که تبلیغ همراه اول و بانک ملی رو میکنه ) گفت صبح شما هم بخیر !
مثل اینکه تازه از خواب بیدار شده بود![]()
سلام 6 ماهه که دارم از این سایت استفاده میکنم و تا یه ماه پیش که جام جهانی شروع شد و این تاپیک زده شد و من هم داشتم مطالب فرا توهینیتون رو میخوندم و بالاخره به فکر ایجاد یه یوزر افتادم تا حال شما بی خردان رو بگیرم. واقعا براتون متاسفم که اینطوری درباره آدمها صحبت میکنید، خودتون بارها تو همین تاپیک اشتباه کردید (سوتی دادین) در حالی که این بابا باید هنگام گزارش حواسش به 100 جا باشه ولی شما هنگام تایپ یه ساعت فکر میکنید و به مغز فندقیتون فشار میارید تا یه جمله بنویسید.
برای همتون متاسفم
وقتی یک نفر برای شعور میلیون ها بیننده احترام قائل نیست نباید انتظار احترام از بیننده را داشته باشه!!!
در ضمن نیاز نیست این بابا حواسش به 100 جا باشه و فقط کافیه حواسش به بازی باشه تا این همه سوتی نده در اصل چون حواسش به 10000 جا هست جز یازی این همه سوتی میده
کسی که اجبار نکرده حتما ایشون گزارشگری بکنه
حالا شما چه نسبتی با خیابانی داری که حرصش رو میخوری؟
Last edited by satttanism; 29-06-2010 at 18:28.
نیمه اول ژاپن و پاراگوئه:
مردم از بس این کلمات رو شنیدم
در یک رفت و برگشت یک عجله ی بی مورد می کنه و با یک ارسال مواج توپ رو پخش می کنه !!!
و حالا هوندا می تونه جانشینه خلفی باشه برای او![]()
![]()
کلا هم برا ایشون غیر از دویدن بقیه حرکات یک حرکت تکنیکی حساب می شه !!
و یک تلفظ فوق العاده از گزارشگر بازی همراه با ترکیب ادغام و اقلاب و اخفا:
توپ در اختیاره پاراگوست !!!!
.................................................. .......
سلامسلام 6 ماهه که دارم از این سایت استفاده میکنم و تا یه ماه پیش که جام جهانی شروع شد و این تاپیک زده شد و من هم داشتم مطالب فرا توهینیتون رو میخوندم و بالاخره به فکر ایجاد یه یوزر افتادم تا حال شما بی خردان رو بگیرم. واقعا براتون متاسفم که اینطوری درباره آدمها صحبت میکنید، خودتون بارها تو همین تاپیک اشتباه کردید (سوتی دادین) در حالی که این بابا باید هنگام گزارش حواسش به 100 جا باشه ولی شما هنگام تایپ یه ساعت فکر میکنید و به مغز فندقیتون فشار میارید تا یه جمله بنویسید.
برای همتون متاسفم
مسلما هیچ کس ار توهین خوشش نمی یاد !!
و ما همه هم توهین هایی که شده رو محکوم می کنیم !
ولی حرف ما چیزه دیگه اییه که شاید یه ذره بد بیان شد !!!
همه سوتی می دن مشکلی نیست ولی ما انتظارمون از گزارشگر بازی بیشتر از این هاست !!
بقیه گزارشگر ها هم اشتباه می کنن ولی چقدر !!
حرف اینه که آدم با استعداد تر از خیابانی خیلی زیاده چرا ایشون هنوز باید گزارش کنه؟!!!
موفق باشید!
روح خیابانی بهتره منطقی باشی مگه دوست داشتن زورکیه؟ ؟
چون خیلی پاچه خواری بعضی ها رو می کنی حرفات به دل نمیشین!
خودت و کامل و بی نقص می دونی ، سوتی هات تو ذوق می زنه !
می خوای تفکرات خودتو به بیننده القا کنی، منم صدای تلوزیون رو قطع می کنم!
هرچی اعتراض کردیم کسی حرفمونو گوش نکرد ، ماهم به گزارش خیابانی می خندیم تا مرهمی به زخم چندین ساله ما باشه!
نکنه گزارشگر نیاز به تایید مردم نداره و تایید گزارشگریش از طرف خدا می یاد؟
واقعا استدلال از این ضعیف تر نبود که بگه!
مثل این میمونه معلم انگلیسی مون ( یا هرکس دیگه ای)بدلیل تسلط به زبان بیاد بازی های انگلیس رو تحلیل کنه ( حیف که حذف شد وگرنه میومد!) و خبرهای اکثرا تکراری و روتین سایت ها رو بگه!
مهم ترین چیزی که یه کارشناس باید داشته باشه ، فن بیان برای ارتباط برقرار کردن با مخاطبه که به نظر من این آقا نداشت.
به به ، داش جواد خودمونه که
عزیز من اون
اون آقا پول میگیره که حواسش به بازی باشه و بازی رو گزارش کنه ، نه اینکه موقعیت 100 % گل باشه تو محوط16.5 مترو داش جواد درباره فرستادن اس ام اس توضیح بده ... این یه گوشه از شاهکارای جوادی بود
![]()
خوب به هر حال پاشازاده چند سال در فوتبال آلمان بازی کرده و بیشتر بهشون شناخت دارم
به نظر من مهدوی کیا رو هم واسه بازی های آلمان بیارن خوبه
این سیانکی ازبس تلویزیون بازیای بارساروپخش کرده به بازیکن پاراگوئه نلسون والدزگفت ویکتوروالدز
سیانکی:
حالا این خونهها تیک میخوره![]()
چه ضربهٔ راحتی رو از دست میده!!!
آخه یکی نیست بگه ریقو تو یه عکس با شرت ورزشی داری تو این شرایط به ضربه پنالتی میگی ضربهٔ راحت؟!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)