خودش مستقیمه.......
شما باید همین طمع () رو با PES 2011 بچشید و طعم واقعی فوتبال رو با FIFa 11...............
![]()
خودش مستقیمه.......
شما باید همین طمع () رو با PES 2011 بچشید و طعم واقعی فوتبال رو با FIFa 11...............
![]()
من ویدئو رو کامل دیدم
به نظر من که یه PES بازم ؛گیم پلی عالی بود ولی بیشتر مسائل حاشیه ای بازی رو مصنوعی جلوه میداد
مثلا :
1-اول بازی کمک داور میره تور رو چک می کنه ، ولی توی فیفا پرچم دست داور نبود
2-وقتی گل اول و دوم آرسنال زده میشه دوربین خیلی غیر طبیعی تغییر جهت میده
3-وقتی می خواد تعویض شه چرا باید سقف استادیوم رو ببینیم ؟؟؟!!!
4-اول بازی که داور رو نشون میده ، داور رو ویبره است ! انگار تشنج گرفته.....
5-داور دستش رو برای دروازبان ها بالا میبره در حالی که باید براشون شصت بگیره
6-من کلا با شادی گل هاش مشکل دارم.......خیلی غیر طبیعی هستن.....
خوب این هم قیافه لیونل مسی در فیفا 11 و پس 11. از نظر من که تو هیچ کدوم خوب کار نشده ولی فیفا بازم قابل تحمل تره.
فیفا 11
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپس11کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر من اصلا این دو تا عکس نمیشه با هم مقایسه کرد . چون یکیش اسکرین شاته(فیفا). و دیگری نمیدونم چی اسمشو بزارم ولی برای تبلیغات بازی هستش که گرافیکش خیلی فرق داره .
دوست عزیز مطمئنم که اولی که از نزدک هست برای فیفا 10 هست
ولی در کل فیس ها با تمام اینکه شکل خاصی دارن توی فیفا واقعا خیلی میشه برای مدت طولانی اونها رو تحمل کرد یه مثال می زنم
شما فیس ها رو برای کسی که اصلا فوتبال گیم بازی نمی کنه و اکثر بازیکنان حرفه ای فوتبال رو می شناسه نشون بده... خواهی دید که میگه PES بهتر عمل کرده و ادعا می کنه که PES فیس ها رو شبیه تر ساخته حق داره برای اینکه کاملا یک عکس بخصوص از قیافه اون بازیکن گرفته شده ولی توی فیفا جریان متفاوت هست فیس سازی فیفا خیلی سیستم پیشرفته تری داره و همین باعث میشه توی طولانی مدت از جریان بر عکس بشه وقتی شما هر بار قیافه مسی رو توی PES می بینید همون قیافه ثابت و مثل قاب عکسی مات و مبهوتی رو می بینید که مجبورید به همون شکل تحملش کنید. بازیکنان به دلیل اینکه قیاف شون وارث تنها عکسی از قیافه صاحبشون هستند خیلی غیر واقعی به نظر می رسند. گرچه فقط در یک نگاه شما رو یاد صاحبشون می ندازن ولی کلا روی اعصابتون هستند بخصوص اگه زیاد فوتبال تماشا کنید. و ببینید که بازیکنان حتی توی مدت یک بازی هم قیافه شون به همون ترتمیزی ابتدای بازی نیست. من از شباهت فیس گورکاف توی PES 2010 خیلی ذوق زده شده بودم ولی بعد یه مدت که قیافه اش برام عادی شد توی فیفا دقت زیادی کردم و دیدم واقعا توی فیفا خیلی روح و شادابی داره چهره گورکاف در حالیکه توی PES فقط شبیه یکی از حالت های چهره گورکاف بود. به نظرم فیس های فیفا یه مشکل تا الان داشت و اون این بود که یه جورایی تناسب جزئیات نداشت مثلا لبها کمی بزرگ تر به نظر میان یا چشم ها کمی ریز تر هستند و اگه اینها اصلاح بشه که تا حدود زیادی توی فیفا 11 شده فیس ها کپی برابر اصل میشه.
پی نوشت مسی وقتی فریاد میزنه دهنش عین دهن بزغاله نمیشه مثل اون عکسی که توی PES 2011 گذاشته دوستمون دقیقا این شکلی میشه:
![]()
Last edited by Spaniuly; 11-09-2010 at 18:35.
سلام دوستان
تمام بحث های مقایسه ای فقط و فقط اینجا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این به بعد تمام پست های مقایسه ای از تو تاپیک پاک می شوند!
دمو پمج شنبه ساعت چند ریلیز میشه
1- پدرام جان من متوجه این مورد نشدم بیشتر میشه توضیح بدی ؟
2- کلا توی سری نکست تا الان فیفا در زمینه صحنه های بعد از گل خیلی خوب کار نکرده ( برعکسش که pes خیلی خوب بوده ) اما خوشبختانه امسال برای فیفا 11 کنسولی لحظات بعد از به ثمر رسیدن گل دیگه بصورت سن کات نیست و ریل تایم شده بنابراین زاویه دوربین مثل نسخه های قبل نیست . فکر میکنم شما ویدئوی نسخه پی سی رو دیدی متاسفانه pc دارها باید یکسال صبر کنند تا نسخه بعدی که این مورد هم به نسخه پی سی اضافه بشه .
3- این مورد هم توی نسخه 11 کنسولی تغییر کرده و دیگه آسمون و سقف استادیوم نشون داده نمیشه بازم متاسفانه پی سی دارها باید یکسال صبر کنن .
4- دقیقا چه ثانیه و دقایقی از ویدئو رو میگید ؟
5- من تا الان متوجه این موضوع نبودم یعنی باید رسما توی فوتبال شصتشونو به عنوان علامت اوکی بالا ببرن ؟
6- این هم توی نسخه 11 کنسولی کاملا تغییر کرده منم مثل شما اصلا از شادی بعد از گل این سبکی خوشم نمیاد . همونطوریکه گفتم تا نسخه 11 کنسولی متاسفانه روی این نوع صحنه ها فیفا اصلا خوب کار نکرده بودن اما امسال توی نسخه های کنسولی روی این چیزا کار شده .
Last edited by 4039; 12-09-2010 at 12:15.
حسین جان یعنی در فیفا 11 کنسولی ، خوش حالی پس از گل از اون حالتی که خودمون باید انجام بدیم در اومده؟! اگه اینطوری شده باشه که عالیه چون منم اصلا از این نوع سک خوشم نمیاد. خوشحالی پس از گل در PES خیلی بهتره6- این هم توی نسخه 11 کنسولی کاملا تغییر کرده منم مثل شما اصلا از شادی بعد از گل این سبکی خوشم نمیاد . همونطوریکه گفتم تا نسخه 11 کنسولی متاسفانه روی این نوع صحنه ها فیفا اصلا خوب کار نکرده بود .
1-دوتا کمک داور میرن تور هارو چک می کنن نه داور البته تا اونجا که من میدونم
4-ثانیه 10 تا 15
5-رسما نیست...ولی شصت یه علامت بین المللی برای تائیده ، داور وقتی دستشو بالا میبره من یاد اجازه گرفتن توی ژیمناستیک میوفتم......![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)