تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 101 از 228 اولاول ... 5191979899100101102103104105111151201 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,001 به 1,010 از 2274

نام تاپيک: کلوپ نوکیا |N8| (تاپیک قدیمی)

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

میزان رام گوشی رو بر اساس سیستم عاملی که قراره داشته باشه روش نصب میشه
    در بعضی از گوشی ها که امکان ارتفای سیستم عامل هست(مثل ویندوز موبایل یا آندو) بعلت بالاتر رفتن
    میزان حجم رام های جدید یا کوک شده
    رام بیشتر یه مزیبت محصوب میشه ولی واسه سیمبین نه

2. 3 کاربر از ali racer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

خیلی ازت ممنون ولی حسابی گذاشتی منو سر کار؟ اینا من دارم تدریس می کنم تو دانشگاه میگم تو گوشی چه کاربردی داره ولی بازم هوار هوار ازت ممنون که سوالاتمو بی جواب نمی زاری
    سوالم اینه که رام واسه چیه تو گوشی؟ بنظرم سیستم عامل فریم ویر و .. روش نصب میشن. گرچه تو کامیپتر رام شامل سه برنامه پست و بایوز و لودر هستش که بایوس هم رو آی سی سی موس هستش و اونم با باتری بک آپ محافظت میشه و لودر کارش بار کردن سیستم عامل از حافظه های ثانیوه به رم کامپیوتره ... اینا رو میدونم ولی من منظورم رام تو گوشیه!

---------- Post added at 06:53 PM ---------- Previous post was at 06:51 PM ----------

حالا اینجا سوال پیش میاد کم و زیاد بودنش چه اثری تو گوشی داره!!!!! فریم ویر که یه مقدار خاصیه مثلا 130 یا 40 مگ یا بیشتر این 512 بودنش چه بهره ای داره جای بحثه واسم

خواهش می شه! من از کجا می دونستم که شما استاد دانشگاهی!!!

سیستم گوشی هم بسیار شبیه کامپیوتره. گوشی هم دارای بایوس، لودر، یو پی اس و چیپ رام هست. روی چیپ رام لودر سیمبین، خود سیمبین، مدیریت یو پی اس و برنامه بایوس نصب می شن. اما بایوس فقط توسط کارخونه برنامه ریزی شده. بایوس در گوشی تنها برای کنترل مدارها در هنگام آغاز به کار گوشی و همچنین تنظیمات مربوط به مقدار فرکانس پردازنده، رم، ولتاژ USB و ... هست. البته ظاهرا یه چیزی مث باتری سیموس هم وجود داره که باعث می شه در هنگام قطع جریان برق به طور کامل، اطلاعات بایوس دیفالت یا همو پیشفرض نشه...

در هنگام فلش لودر از گوشی پاک و دوباره نوشته می شه، یه بار مخزن UPS خالی و پر می شه، بخش CMT به طور کامل پاک و از نو نوشته می شه، و دست آخر خود فرمور که همون سیمبین هست ریخته می شه.

درباره پرسش دومت هم باید بگم که 512 مگ بودن رام N8 نشونه حجیم بودن سیمبین 3^ هست. سیمبین 3^ در هسته بسیار با سیمبین های معمولی تفاوت پیدا کرده. تا حدی که تازگی ها هم تئوری نصب و اجرای برنامه های آندروید و مکینتاش روی اون هم مطرح شده...

امیدوارم اطلاعات ناقصم به دردت خورده باشه

شاد باشین

4. 4 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kurosh08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Ramsar

پيش فرض

DariushGreat عزیز عجب اطلاعاتی داری
    حال کردم
    خیلی کارت درسته

6. این کاربر از kurosh08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

خواهش می شه! من از کجا می دونستم که شما استاد دانشگاهی!!!

سیستم گوشی هم بسیار شبیه کامپیوتره. گوشی هم دارای بایوس، لودر، یو پی اس و چیپ رام هست. روی چیپ رام لودر سیمبین، خود سیمبین، مدیریت یو پی اس و برنامه بایوس نصب می شن. اما بایوس فقط توسط کارخونه برنامه ریزی شده. بایوس در گوشی تنها برای کنترل مدارها در هنگام آغاز به کار گوشی و همچنین تنظیمات مربوط به مقدار فرکانس پردازنده، رم، ولتاژ USB و ... هست. البته ظاهرا یه چیزی مث باتری سیموس هم وجود داره که باعث می شه در هنگام قطع جریان برق به طور کامل، اطلاعات بایوس دیفالت یا همو پیشفرض نشه...

در هنگام فلش لودر از گوشی پاک و دوباره نوشته می شه، یه بار مخزن UPS خالی و پر می شه، بخش CMT به طور کامل پاک و از نو نوشته می شه، و دست آخر خود فرمور که همون سیمبین هست ریخته می شه.

درباره پرسش دومت هم باید بگم که 512 مگ بودن رام N8 نشونه حجیم بودن سیمبین 3^ هست. سیمبین 3^ در هسته بسیار با سیمبین های معمولی تفاوت پیدا کرده. تا حدی که تازگی ها هم تئوری نصب و اجرای برنامه های آندروید و مکینتاش روی اون هم مطرح شده...

امیدوارم اطلاعات ناقصم به دردت خورده باشه

شاد باشین
    UPS رو میدونم مخفف Uninterruptable Power Supply هستش (منبع تغذیه بی وقفه یا ریل تایم) اینجا هم منظورت این بود؟ و CMT مخفف چیه؟ composition and make-up terminal
    دوستان محض اطلاع بایوس هم مخفف basic input output system هستش
    عجب طوفانی کردی زدی سیم آخر؟ همه بجز من کفشون بریده
    منبعت کجاست؟ ممنون میشم

---------- Post added at 01:20 AM ---------- Previous post was at 01:17 AM ----------

آره یه مقادیری تدریس می کنم!
    Last edited by Help118; 25-07-2010 at 00:25.

8. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

میزان رام گوشی رو بر اساس سیستم عاملی که قراره داشته باشه روش نصب میشه
    در بعضی از گوشی ها که امکان ارتفای سیستم عامل هست(مثل ویندوز موبایل یا آندو) بعلت بالاتر رفتن
    میزان حجم رام های جدید یا کوک شده
    رام بیشتر یه مزیبت محصوب میشه ولی واسه سیمبین نه
    یه جا هم پرسیدم زیاد نفهمیدم فریم ویر کوک شده چیه؟ یعنی دستکاری شده؟ تلفظ انگلیسیش چیه؟

10. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

میخوام متمرکز شم رو ان 8 فقط کاشکی یکی بود اون پست های خیلی بدرد بخور ان8 رو یا لینک می کرد یا دوباره بازنویسی تا دیگه مجبور نباشیم کل 100صفحه رو دوباره بگردیم. مطالبی که دونستنش راجع به ان 8 واجبه!

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

یه جا هم پرسیدم زیاد نفهمیدم فریم ویر کوک شده چیه؟ یعنی دستکاری شده؟ تلفظ انگلیسیش چیه؟
    cook یا کوک به معنای پختن در واقع اصطلاحیه برای یه سری از فریمورها یا رام ها(وین موبایل ..سیمبین...آندو)
    که یه شخص مسلط به دستکاری در رام های مختل(با استفاده از روش های گوناگون)
    تغییراتی در رام اصلی بوجود میاره

چیز هایی ازش کم میکنه یا یهش اضافه میکنه و یه سری برنامه پیش فرض رو نصب یا دیلیت میکنه
    و تغییرات دیگه ای(مثلا در بالاتر بردن فذکانس سی پی یو یا عوض کردن درایور دوربین یا...)
    در رام میده و
    اونو برای دانلود در دسترس یوزر های اون گوشی ای که اون رام رو براش کوک کرده قرار میده

13. 2 کاربر از ali racer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

به نظر من تنها مشکلش باطریشه که میتونست بهتر باشه

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

به نظر من تنها مشکلش باطریشه که میتونست بهتر باشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

درسته باتریش باید بالاتر 1320 میلی آمپر باید می بود ولی خوب انگار AMOLED مصرف باتریش خیلی کمتره!

17. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •