حسین جان یه توضیحی در مورد نقل و انتقالات می دی که مثلا چند تا بازیکن می تونیم بگیریم.یا مثلا الان من چه قدر پول دارم مگه تو لیگ بازی کردن هم پول بهت می ده مثل تو ئمستر لیگ.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حسین جان یه توضیحی در مورد نقل و انتقالات می دی که مثلا چند تا بازیکن می تونیم بگیریم.یا مثلا الان من چه قدر پول دارم مگه تو لیگ بازی کردن هم پول بهت می ده مثل تو ئمستر لیگ.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه کسی مشکل دانلود نداره من تا فردا اون آپشن فایلو درست میکنم .
ببین ما باید توی همین نیم فصل تمام کارها رو روی آپشن فایل بچه ها انجام بدیم و یک آپشن فایل نهایی برای ادامه مسابقات بسازیم و با یک بار آپلود و دانلود کار تموم بشه .
من باید این کارها رو روی آپشن فایل اختصاصی هر نفر انجام بدم :
1- قراردادن ترکیب و تاکتیکهای مورد نظر هر کاربر برروی آپشن فایل بقیه برای مسابقات رو در رو .
2- تعدیل قدرت سایر تیمهای خارج از لیگ انگلیس
3- انجام نقل و انتقالات و اعمال اونها در آپشن فایل بچه ها
4- و یکی دو مورد دیگه
---------- Post added 16-02-2010 at 12:01 AM ---------- Previous post was 15-02-2010 at 11:59 PM ----------
نه عادل جان ما باید با فروش بعضی از بازیکنان تیممون پول تهیه کنیم تا از این طریق بتونیم بازیکنان مورد نظر رو جذب کنیم .
هر تیم حداکثر تا 32 بازیکن میتونه توی تیمش داشته باشه .
حسین جان من بهت چند تا تیم معرفی کنم میتونی بهم بگی که چه در جه ای دارن . منظورم رو که گرفتی درجه 1 و 2 و 3 برا نقل وانتقالات .
بچه ها یک سوالی برای من پیش اومده شماها چرا اینقدر با تاخیر پست میدین ؟ صفحه براتون دیر باز میشه ؟
---------- Post added at 12:03 AM ---------- Previous post was at 12:03 AM ----------
آره بفرمایین . شما اینو هم در نظر بگیر که من قدرت تیمها رو تعدیل نکردما . بعنوان مثال اگه attack رونالدو 97 هستش با تعدیل میشه 93 و با کاهش 10 واحد میشه 83
Last edited by 4039; 16-02-2010 at 00:06.
بازی 0-0 شد.لعنتی نیم ساعت تو زمین خودش هی پاسکاری میکرد.خودش هم نمیدونست داره چکار میکنه.
سیو لیگ:
آمار:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------------------
Last edited by mohammad_87; 16-02-2010 at 00:15.
محمد جان پست 1001 رو نگاه کن .
---------- Post added at 12:13 AM ---------- Previous post was at 12:09 AM ----------
من دقیقا میدونم کدوم تواناییهای یک بازیکن توی عملکردش خیلی تاثیر داره ( البته به انضمام هوش هر بازیکن که نمیشه توش دست برد ) به نظرتون چطوره بر اساس این تواناییهای کلیدی و هوش هر بازیکن من بازیکنان مختلف رو قیمت گذاری کنم ؟
بالاخره یک نظری در مورد قیمت گذاری بدین دیگه ؟
---------- Post added at 12:18 AM ---------- Previous post was at 12:13 AM ----------
از حسین به آرمین همگی 3 . تکرار میکنم همگی 3
ای ول . حالا با این حرفی که تو زدی پس درجه بندی تیمها منتفی شد دیگه نه ؟ منظورم باعثش اون هوش موش و از این جور چیزاست
ای بابا منظورم از اون 10 تا بود دیگه . 1 و 2 هم داریم .
نه بابا اونو که فهمیدم . منظورم اون اساس قیمت گذاری بازیکنا بود که زمانی قرار بود بر اساس درجه بندی تیمها باشه . . .
من اگه بتونم یکی از این سه تا بازیکن رو بگیرم مطمئنا نتایج خیلی بهتری میگیرم یکی مسی دومی نصری و یکی دیگه که الان نباید اسمی ازش ببرم لو میره .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)