سلام. کسی راهنمای نصبی از Centos روی یا اوبونتو روی mac داره ؟ ( به عنوان os دوم به جای win که غالبا نصب میکنند )
tnx
سلام. کسی راهنمای نصبی از Centos روی یا اوبونتو روی mac داره ؟ ( به عنوان os دوم به جای win که غالبا نصب میکنند )
tnx
سلام دوستان
من یه mc700 امروز خریدم ولی قسمت های بالای trackpad سفت هست موقع فشار دادن.
آیا نرم میشود بعد از یه مدت کارکرد یا مشکلی دارد؟
ممنون
سلام
چرا وقتي يه فايله 3d رو با كابل از رو لبتاپ(f134) رو 3d tv پخش ميكنم ارور ميده كه خروجيه شما ديجيتال نيست
مگه كارتاي گرافيكه gt425 قابليت htcp ندارن؟؟
سلام
من پارتیشن درایو مک رو تو مک shrink کردم به 2 داریو و چون میخواستم فرمتش NTFS باشه رفتم تو ویندوز و اونو فرمت کردم.
حالا که رفتم تو مک میبینم که اون درایوی که تو ویندوز فرمت کردم رو هنوز بصورت free space میشناسه و من نمیتونم به فایلهایی که تو اون درایو ریختم دسترسی داشته باشم. در ضمن من قبلا با bootcamp ویندوز نصب کرده بودم.
الان تو ویندوز من 1 درایو HFS دارم و 2 درایو NTFS ولی تو مک 1 HFS و یه NTFS و یه Free Space دارم.
لطفا راهنمایی کنید که چکار کنم که مک هم درایو Free space رو بصورت NTFS بشناسه
مرسی
عزیزم دکمه ها در قسمت پایین ترکپد هست نه بالا.
چون این کار غیرمتعارفه، و شما تنها میتونید ۱ درایو NTFS داشته باشید، فلسفه ی وجودی BootCamp همینه که برای شما یکی و تنها یک درایو NTFS بسازه و روش ویندوز نصب کنید، حالا چه اصراری داشتید که NTFS باشه؟ شما پارتیشن سوم رو ExFat فرمت کنید که هم برای Win7 و هم برای Mac قابل شناسایی و خواندن و حتی نوشتن باشه.
نمیدونم جای درستی سوالم رو مطرح کیکنم یا نه؟!
ولی میخواستم بدونم چطور میشه از ویندوز اورجینال لپ تاپ بک آپ گرفت؟!
با ایمبج بابد بتونی انجام بدی . .
---------- Post added at 01:37 PM ---------- Previous post was at 01:34 PM ----------
مبشه از بک اب حودش هم استفاده کنی . .
در اصل من میخوام بدونم توی کدوم قسمت میتونم از ویندوز بک آپ بگیرم؟!
کدام قسمت باید برم و چکار باید بکنم؟!
برا بک اب تو ران سرجش کن میاره . .
---------- Post added at 05:58 PM ---------- Previous post was at 05:57 PM ----------
همون امکانه رستور هم داره اسمش روشه . .
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)