میلستون 2 تو علائدین !
چند قیمت میگفتن ؟
میلستون 2 تو علائدین !
چند قیمت میگفتن ؟
من پرسیدم هیچکس نداشت ! می گفتن هنوز ایران نیومده !!!
علاعدین از در اصلی که وارد میشه یه چندتا مغازه اول بود که مایلستون زیاد داشتن!
یکیشون دو هم داشت!
من چون تو نخش نبودم قیمت نگرفتم!
سلام
نیاز شدید به کمک پیدا کردم امیدوارم که بهم کمک کنین
من یه خورده کنجکاویم گل کرد و یه 1 ساعت پیش گفتم که یه فونت فارسی بریزم رو گوشیم و یه کیبرد فارسی ( پرشین کیبرد) نصب کنم که اینکارم کردم همه چیز خوب پیش میرفت حتی یه اس ام اس فارسی هم فرستادم بد یه چند دقیقه ای که تو منوی اس ام اس بودم از اونجایی که قفل گوشین به صورت پسورد فعال هست بعد از 5 دقیقه گوشیم قفل شد ( تا اینجا همه چیز طبیعی هست) اما وقتی خواستم دوباره به گوشیم مراجعه کنم وقت دکمه پاور و زدم دیدم که پسورد میخواد بازم تا اینجا طبیعی هست اما دیگه کیبرد خود آندروید رو صفحه نمیاد و همون کیبرد فارسی ظاهر میشه که نمیتونم پسوردم و وارد کنم تا گوشی باز فعال بشهخوب منتطقیش اینه که دستم و رو کادری که باید پسورد وارد بشه نگه دارم تا input metod ظاهر بشه و کیبرد آندروید و انتخاب کنم اما اما اما ظاهر نمیشه
![]()
ممنون میشم که کمکم کنین
در ضمن از هیچ چیز backup نگرفتم
گوشیم موتورولا مایلستون xt720 هست
دوستان مشکل گوشی من برطرف شد
ازمنوی ریکاوری تونستم ریست کارخونه ای انجام بدم و گوشیم به صفحه اصلی وارد شد.![]()
من فهمیدم چرا تالار این گوشی اینقدر کم رونقه!
آخه لامصب این موتورلا هیچ نوع عیبی پیدا نمی کنه و به هیچ برنامه ای نه نمی گه و...
فروم اجنبی هم واسش زیاد هست!
رام كاستوم فارسي واسه اين گوشي پيدا ميشه؟
مشکلت اینه که منو ها و همه چیز کلا فارسی باشه یا فقط ساپورت فارسی میخوای داشته باشه؟
![]()
ورژن : Android 2.2 FroYo
برنامه روی مموری
پشتیبانی فارسی
توجه : این رم به صورت Service version می باشد
در این رم می توانید برنامه ها را از مموری گوشی به مموری کارت جابجا کنید
لینک های دانلود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 01:51 PM ---------- Previous post was at 01:49 PM ----------
این رام قبلی کیبورد فارسی خودش داره، با گچ پژ هم مشکل نداره!
ولی رامی که کامل فارسی باشه کاستوم که من ندیدم! ارجینالش بی خیال!
---------- Post added at 01:52 PM ---------- Previous post was at 01:51 PM ----------
راستی شرمنده ها من خودم رو انداختم وسط!
از بس این فروم کسی نمیاد، گفتم ما یه چیزی گفته باشیم در حضور اساتید!
رام كامل فارسي
در ضمن واسه xt720 ميخواستم اشتباهي اينجا نوشتم ....
اگه هست بهم بگين
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)