آخه می ترسم یه پست جنجالی بدم اینجا بترکه...
ببینیند Halo بحثش جداس اصلا اینو با عنوانی مثل کیلزون بقل هم نزارید خواهشا!! هیلو بازی بود که بعد از اومدنش همه اومدن از رو اون برای ساختن بازی هاشون الگو گرفتن!! اصلا چنین عنوانی رو کنار کیلزون نزارید خواهش می کنم!!!
به نظر من اصلا هیلو قابل مقایسه با هیچ بازی نیست! هر بازی رو ببینید داره به نحوی از همین هیلو تقلید می کنه! از نظر داستان هم همه می دونیم هیلو داستان حماسی داشت و واقعا معرکه بود...
جان من، جان من سوژه بهتر برای گیر دادن به بازی نبود که شما اومدین به هوش مصنوعی بازی گیر می دینو جالب اینجس اونو با بازی های دیگه مقایسش می کنید
کیلزون تا یه نسخه پیشش وضعش از کرایسیس خراب تر بود با اون داستان خوشکلی که داشت !! حالا این قسمت اومدن یکم روش کار کردن شما بول گرفتین البته بازم جالب نبود!!!
کیلزون خیلی عقبه از کرایسیس حالا حالاها باید بدو تا به کرایسیس برسه، هم از لحاظ گرافیک، هم از لحاظ داستان هم از لحاظ گیم پلی ( که تو نسخه ی قبلی اون طوری گند زد!! ) و و و
شما که طرفدار کیلزون هستید، عنوان شمارو در مقابل هیلو قرار بدن به نظرت کیلزون هم حرفی برای گفتن داره !؟!؟ پس چرا این طوری مقایسه می کنید آخه!! اصلا درست نیست...
همیشه برای مقایسه باید همه موارد رو در نظر گرفت!

.gif)
.gif)
و جالب اینجس اونو با بازی های دیگه مقایسش می کنید .gif)
جواب بصورت نقل قول
مخفی کاری که چندان جالب نمیشه رفت... با حمله مستقیم هم که سریع کشته میشیم! البته من روی veteran دارم بازی میکنم...
آخه من در کل زیاد با مخفی کاری حال نمیکنم خوشم میاد شات گانو بگیرم و ....gif)