تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 101 از 180 اولاول ... 5191979899100101102103104105111151 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,001 به 1,010 از 1791

نام تاپيک: Crysis 2

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

آخه می ترسم یه پست جنجالی بدم اینجا بترکه...
    ببینیند Halo بحثش جداس اصلا اینو با عنوانی مثل کیلزون بقل هم نزارید خواهشا!! هیلو بازی بود که بعد از اومدنش همه اومدن از رو اون برای ساختن بازی هاشون الگو گرفتن!! اصلا چنین عنوانی رو کنار کیلزون نزارید خواهش می کنم!!!
    به نظر من اصلا هیلو قابل مقایسه با هیچ بازی نیست! هر بازی رو ببینید داره به نحوی از همین هیلو تقلید می کنه! از نظر داستان هم همه می دونیم هیلو داستان حماسی داشت و واقعا معرکه بود...

جان من، جان من سوژه بهتر برای گیر دادن به بازی نبود که شما اومدین به هوش مصنوعی بازی گیر می دین و جالب اینجس اونو با بازی های دیگه مقایسش می کنید
    کیلزون تا یه نسخه پیشش وضعش از کرایسیس خراب تر بود با اون داستان خوشکلی که داشت !! حالا این قسمت اومدن یکم روش کار کردن شما بول گرفتین البته بازم جالب نبود!!!
    کیلزون خیلی عقبه از کرایسیس حالا حالاها باید بدو تا به کرایسیس برسه، هم از لحاظ گرافیک، هم از لحاظ داستان هم از لحاظ گیم پلی ( که تو نسخه ی قبلی اون طوری گند زد!! ) و و و
    شما که طرفدار کیلزون هستید، عنوان شمارو در مقابل هیلو قرار بدن به نظرت کیلزون هم حرفی برای گفتن داره !؟!؟ پس چرا این طوری مقایسه می کنید آخه!! اصلا درست نیست...
    همیشه برای مقایسه باید همه موارد رو در نظر گرفت!

2. 2 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

من در همون اوایل بازی هستم... شاید 1 ساعت بازی کرده باشم! دوستانی که بازی کردن بگن... الآن واقعا گیم پلی بی حالی داره! مخفی کاری که چندان جالب نمیشه رفت... با حمله مستقیم هم که سریع کشته میشیم! البته من روی veteran دارم بازی میکنم...
    حالا تا آخر گیم این طوریه؟!

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

من در همون اوایل بازی هستم... شاید 1 ساعت بازی کرده باشم! دوستانی که بازی کردن بگن... الآن واقعا گیم پلی بی حالی داره! مخفی کاری که چندان جالب نمیشه رفت... با حمله مستقیم هم که سریع کشته میشیم! البته من روی veteran دارم بازی میکنم...
    حالا تا آخر گیم این طوریه؟!
    هنوز خیلی زوده ( BAW ) ! بزار بگذره خیلی بهتر میشه، اول بازی این شکلیه...
    Last edited by marmolak kocholo; 30-03-2011 at 12:08.

5. این کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

حالا چی شد که داستان بازی رو با HALO مقایسه می کنید؟!
    هر کسی که کرایسس 2 رو بازی کرده باشه ، و فقط کمی به زبان انگلیسی وارد باشه!!تشخیص داده که داستان بازی برای یک سوتر اول شخص بسیار بسیار مناسب هست .
    -----------------------------------------------------------------
    گرافیک بازی رو نمی خوام با عناوین دیگه قایسه کنم ، چون واقعأ قایده ای نداره.. فقط همین رو عرض کنم که اگه واقعأ گرافیک کرایسس پایین تر از هر کدوم از بازی های قبلی کنسول ها بود ؛ تاپیک کرایسس 2 رو در تمام انجمن ها نابود می کردن!!!(همه یادشون هست که زمان عرضه ی دموی 360 ، چه سر صدا هایی راه افتاده بود؟!)
    Last edited by alborz_k; 30-03-2011 at 12:10.

7. 2 کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

نترس هنوز خیلی زوده ( BAW ) ! بزار بگذره خیی بهتر میشه، اول بازی این شکلیه...
    درجه سختی رو بیارم پایین بهتر نیست؟! آخه من در کل زیاد با مخفی کاری حال نمیکنم خوشم میاد شات گانو بگیرم و ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه aramesh_61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    نقطه‌ی کوچک آبی رنگ

پيش فرض

دوستان دقت کنید که این یه بازیه مالتی پلتفرم هست و انحصاری نیست، به نظرم اگه قرار بود انحصاری واسه یک پلتفرم ساخته بشه گرافیکشم میتونست بهتر از اینها باشه، هرچند همین الان هم روی pc گرافیک فوق العادست. هوش مصنوعی بازی هم زیادی دیگه بالاست! البته به نظرم باز هم هوشش غیرواقعی نیست و شاید در واقعیت هم تو صحنه ی جنگ همینجوری باشه،گیم پلی بازی هم واقعا متنوع ست و ایرادی نمیشه بهش گرفت،از نظر داستان هم وقتی بازیو تموم کردم نظرمو میگم!

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

فکر نمی کنم خیلی این تاپیک جای مقایسه باشه ولی دوستایی که به بهترین بودن گرافیک این بازی رو کنسول شک دارن میتونن سایتا و مجلات ناقد رو به عنوان داور قبول کنن........برن بخوونن ببینن اونا که از لحاظ فنی مقایسه می کنن چی گفتن:

IGN:
    "Crysis 2 on Xbox 360 has taken the crown for best graphics in a console game"

PSU:
    "best looking shooter on PlayStation 3"

electripig:
    "Crysis 2 is outstanding in almost every department, not least its visuals, which are the very best either PS3 or Xbox 360 has to offer right now"

GamesRadar:
    "Crysis 2 does run on consoles, and it does so beautifully. We're calling it now: Crysis 2 is possibly the best-looking console game ever."

justpushstart.com
    "I find Crysis 2 visuals to be superior to similar shooters like Call of Duty: Black Ops or Killzone 3."

xg247.co.uk
    "Crysis 2 is definitely the best looking game on consoles and PC"

denofgeek
    "I honestly think that this may well be the single best looking FPS I've ever seen, on any platform. It really does look that good."

XXLGaming:
    "The games visuals were just jaw dropping and I have to agree when Crytek says it is setting the bar in console gaming graphics. Just wow."

Giantbomb:
    But if you're coming to Crysis 2 expecting Crytek to raise the bar and blow you away all over again, you might be disappointed with the way the console versions perform."

joystiq:
    Though about the millionth FPS built around a plot of an alien invasion, give or take a few, it's also the most beautiful.

destructoid:
    Naturally, the gameplay is all wrapped up with some of the most gorgeous visuals you'll see in a videogame.

gameinformer:
    Crytek wisely sticks to the traits that made the first game successful while simultaneously pushing the boundaries of graphical fidelity.

1up:
    "Possibly the most visually impressive game you'll play this year" -
    "I honestly think that this may well be the single best looking FPS I've ever seen, on any platform. It really does look that good." - denofgeek
    Crysis 2 is just as visually impressive as its predecessor, even on PS3 and 360.

gamezone:
    The game looks utterly stunning and is arguably one of the best-looking shooters on consoles. I'm still undecided whether Crysis 2 looks better than the original game, but the fact that there is a discussion about which looks better speaks volumes on what Crytek was able to accomplish with their engine.

videogamer:
    It might come up slightly short compared to Killzone 3 in raw mettle, with an occasionally inconsistent framerate on our PS3 version, but the game is leagues ahead in terms of artistic accomplishment.

strategyinformer:
    Crysis 2 is bloody gorgeous, and by far one of the most polished games we've ever played. Watching the cityscape come crashing down around you in all its HD glory is quite the sight, especially in some of the more open areas midway through the main campaign. Whether you've diving across rooftops or making your way into the heart of an alien hive, it's all jaw-dropping throughout.

:OPM
    Better Looking than Killzone 3
    CRYSIS 2 is visually elite FPS which pushes the genre into regions no-one else on PS3 has explored.

Digital Trends:
    Crysis 2 is the best-looking game ever made for consoles. There really isn’t anything that compares to it. When it comes to consoles, there is a ceiling to the graphical quality–there is only so much a console can do

gamingbolt
    Best looking PlayStation 3 game till date, Nanosuit 2 is a blast to use, Great variation in enemies, AI is top notch, World is fairly open ended giving the player some tactical options, Great voice acting and background score to keep things moving.

یعنی همینطور که دیدین تقریبا 90 درصد سایتا متفق القول گفتن که کرایسیس رو کنسول بهترین گرافیکو داره و البته نسخه x360 اون به خاطر رزولوشن بالاتر در موقعیت بهتری هستش........ .

+

در مورد مقایسه با دو رقیب خودش به نظر من:

Halo:
    فقط گرافیک بیشتری نسبت به هیلو داره ......در بقیه زمینه ها کلا از هیلو عقبه

killzone:
    گرافیک بیشتر و داستان منسجمتر و موسیقی بهتری نسبت به کیلزون 3 داره....ولی در بقیه زمینه ها مثه مولتی پلیر و گیم پلی و صدا گذاری و هوش مصنوعی از کیلزون 3 عقبه

.
    .

.
    .
    Last edited by halflife g; 30-03-2011 at 12:37.

11. 7 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

فکر نمی کنم خیلی این تاپیک جای مقایسه باشه ولی دوستایی که بهترین بودن گرافیک این بازی رو کنسول شک دارن میتونن سایتا و مجلات ناقد رو به عنوان داور قبول کنن........برن بخوونن ببینن اونا که از لحاظ فنی مقایسه می کنن چی گفتن:

یعنی همینطور که دیدین تقریبا 90 درصد سایتا متفق القول گفتن که کرایسیس رو کنسول بهترین گرافیکو داره و البته نسخه x360 اون به خاطر رزولوشن بالاتر در موقعیت بهتری هستش........ .

+
    در مورد مقایسه با دو رقیب خودش به نظر من:

Halo:
    فقط گرافیک بیشتری نسبت به هیلو داره ......در بقیه زمینه ها کلا از هیلو عقبه

killzone:
    گرافیک بیشتر و داستان منسجمتر و موسیقی بهتری نسبت به کیلزون 3 داره....ولی در بقیه زمینه ها مثه مولتی پلیر و گیم پلی و صدا گذاری و هوش مصنتوعی از کیلزون 3 عقبه
    .
    .
    اصلا جای بحثی نیست! نمی دونم دوستان کی می خوان بزرگ بشن و یکم واقع گرایانه به موضوعات نگاه کنن و دست از این تعصب بی مورد بر دارن !
    شما هم دارید جوری نظرتون رو بیان می کنید که نه سیخ بسوزه نه کباب وگرنه 100% تو مواردی مثل مولتی پلیر و صداگذاری و ( یکم هم گیلم پلی ) میشه تجدید نظر کرد!!

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

اصلا جای بحثی نیست! نمی دونم دوستان کی می خوان بزرگ بشن و یکم واقع گرایانه به موضوعات نگاه کنن و دست از این تعصب بی مورد بر دارن !
    شما هم دارید جوری نظرتون رو بیان می کنید که نه سیخ بسوزه نه کباب وگرنه 100% تو مواردی مثل مولتی پلیر و صداگذاری و ( یکم هم گیلم پلی ) میشه تجدید نظر کرد!!
    واقعیت هست شما با بچه بازی اشتباه گرفتی!
    تعصب بی مورد رو هم باید گویا تعریف کرد تا متوجه تعصب بشید! وقتی بازیی قابلیتی پایینتر از یک عنوان داره و بدون دلیل اشکال بگیری و واقعیت رو انکار کنی و .... در ضمن شما کمی منطقی باش و واقعا کیلزون و هیلو رو با کرایسیس2 مقایسه کن حالا که گفتی خودت بگو ضعف کیلزون و هیلو را در برابر کرایسیس 2 چیه؟قصد مقایسه هم ندارم فقط چون میخوام بدونم چقدر منطقی با قضیه برخورد میکنی؟

14. این کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

من یه جواب کامل نوشته بودم که خیلی چیزها روشن بشه یه بار رفرش زدم اینو دیدم. که ممکن بود سوئتفاهم ها برطرف بشه.اصلا کلا اون همه مطلب رو پاک کردم.
    رفیق تا حالا رو خیلی خوب اومده بودی ولی خب خراب کردی پشت بند اون حرفت یدونه اخطار قلمه میتونست بخوابه عزیز دل اون موقع که ما بچه بودیم و تو بزرگوار نبودی به خاطر حمایتهامون به این بازی یه تاپیک کرایسیس بسته شد اون موقع کجا بودی رفته بودی واسه بچه ها مهد کودک بزنی موسسه خیریه راه بندازی..بزرگوار
    اصلا تو کدوم قسمت های کیلزون رو بازی کردی که این طور ازش میگی کلا اصلا فهمیدی داستان کرایسیس از چه قراره...جناب بزرگ خوان که خیلی وقته بزرگ شدی حتما میدونی شنیدن کی بود مانند دیدن بزرگوار تو هنوز درک نکردی دو بحث درباره بازی فقط جنبه تبادل اطلاعات داره نه تعصب تعصب رو من با کسایی ادامه میدم که دو تا بازی کرده باشن و درکشون هم بالاست با اونایی که حتی اگه تا مرز اخراج شدن هم برن نمیان همچین حرف های گنده گنده ای بزنن چون احترام گذاشتن رو خیلی خوب یاد گرفتن پس سعی کن با این طرز تفکرت با بزرگا نشست و برخواست کنی اینجا جای بچه هاست شما بزرگی بفرما بالا بشین ....
    Last edited by Layken; 30-03-2011 at 13:15.

16. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •