سلام.من اینجا گیر کردم.باید چیکار کنم؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.من اینجا گیر کردم.باید چیکار کنم؟
salam
تا اونجایی که یادمه باید بهش تیر بزنی بعد دورو برت یه تیکه سنگه که باید هلش بدی سمت گیاهه تا بگیرتش و قبل از اینکه ببرتش بالا تو هم به سنگه آویزون بشی و باهاش بری بالا و بپری اون طرف
امیدوارم متوجه شده باشی
شرمنده ولی نفهمیدم!
چون درو و برش سنگی نیست که بشه هلش داد.
بیا رفیق،اینم راهنمای کل بازی:
آقا دستت درد نکنه ولی کامپیوتر من این سایتو باز نمیکنه.
شما میتونی از اونجا بگی این مرحله رو چطوری باید رد کنم؟
ممنون.
ردش کردم!
باید 1شمشیرو میگرفتم میاوردم در اینطرفو باز میکردم.
بازم ممنون.
بّله واقعا بازیه جالب و قشنگیه
سلام.من دوباره گیر کردم:
باید چیکار کنم؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون.
این پل رو باید به چرخش در بیاری اون در رو هم با زدن تیغه به طوری که دو تا شمشیر رو با تیغ به هم وصل کنی یعنی همزمان هر دو شمشیر رو با تیغ بزنی تا باز بشه درش یه تیکه هم داره این قسمت اون جایی که باید یه گدازه رو منفجر کنی کمی بالاتر از گدازه آتشین یه بمب دیواری هست و رو زمین یه بمب بدون آتش از رو زمین دو سه تا بمب بدون آتش رو به صورت زنجیره ای بین توده گدازه و اون بمب دیواری ردیف کن بعد با تیغ اول بمب دیواری و به ترتیب گدازه ها و در آخر توده گدازه رو مارک کن و تیغ رو بنداز تا آتیش ازبه توده منتقل بشه و منفجر کنه این راه تنها راهه برای منفجر کردنش
نمی دونم اینجا چند نفر بازی رو فول تموم کردن ولی من ظاهرا این کار رو کردم و در واقع تو درجه سختی آپوکالیپتیک (ماکسیمم درجه سختی) تموم کردم و بعد این کار برگشتم تا کلکتیبل ها رو جمع کنم و موفق شدم آبیسال آرمور - همه 27 آرتیفکت ها - هر 10 تا سنگ زندگی و 10 تا وارث کور و همینطور بهبود های شمشیر و بهبود های افسانه ای و به طور خلاصه تمام دایره های موجود الان پر شده اینارو واسه پز دادن نگفتم و در واقع سوالم اینه این چیه:
تنها دایره ای که با هیچ عکسی پر نشده همینه کسی اطلاعی در باره این داره؟
Last edited by Spaniuly; 29-07-2011 at 22:42.
سلام معاون! اون اسلات خالی مربوط به Heart of the Chosen میشه... وقتی که قلب رئیس ها رو بدست می آوردی تا زمانی که میرسوندی دست Samael , تو اون قسمت نشون داده میشد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)