بهترین isp در حال حاضر نیمادنت. چون هم قیمت و سرعتش مناسبه... از سایت زیر می تونی تعرفه ها و مناطق تحت پوشش رو ببینی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بهترین isp در حال حاضر نیمادنت. چون هم قیمت و سرعتش مناسبه... از سایت زیر می تونی تعرفه ها و مناطق تحت پوشش رو ببینی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلااام
آقا اين شاتل كه پنجشنبه- جمعه ها فري هستش، سرعتش داغون نميشه؟ صفحه بالا مياره؟
پارس آنلاين چي، آخه من فقط پنج شنبه جمعه ها مي رسم دل سير كار كنم.![]()
!Lucky Luck!
قبلآ تو تاپیک رقابت سر دیر راه اندازی شدن بود و رکورد هم بالای 1 ماه بود
ولی این سرعت ارایه خدمات(اونم تو کشور ما)باید تو كتاب ركوردهاي جهاني گينس ثبت بشه![]()
جالبه
آخه شاتل درخواست رانژه شدن رو 1 روز بعد از بستن قرار داد به مخابرات میده
سلام
دوستانی که قبلا با دانلود شبانه مشکلی نداشتن هنوز هم میتونن خوب دانلود کنن؟
آخه من تا 10 روز پیش هر شب 1GB دانلود داشتم ولی چند شبه که بیشتر از 400MB نمیتونم دانلود کنم!
برای شما هم سرعت کم شده؟
مرکز مخابراتی ولیعصر
بچه ها کسی ماجرای این اکانت های ماهواره ای رو می دونه؟ قیمت اشتراکشون چنده؟ واقعا سرعت دانلود رو بالا می برن؟ چطور می شه باهاشون کار کرد؟ یه توضیح کامل خواهشن.
بچه ها من نسخه بیزنس (اداری) NOD32 ورژن 4.0.467 رو گرفتم. ولی نسخه خانگی گیرم نیومد. حالا چه فرقی دارن با هم؟ به نظرتون از همین استفاده کنم خوبه؟
ُسلام دوستان من در مرکز آزادی هستم ، با سایت شاتل سر زدم و اونجا نوشته بود که خطوط ما رو پشتیبانی می کنه اما وقتی زنگ زدم به نیمادنت در اهواز گفت که خط شما فیبر هست و نمی تونیم ADSL بهتون بدیم .
می خواستم بدونم چاره کار در چی هست و من باید چکار کنم؟ ISP دیگه ای نیست که بتونه روی فیبر نوری ADSL بده ؟
لطفآ به عنوان تاپیک توجه کن!
تفاوت نسخه های Business ( تجاری ) با Home ( خانگی ):
دوست عزيز نسخه هايی که به عنوان Business ذکر شده، جزو نسخه های اداری محسوب ميشوند و نسخهای ديگه به عنوان محصولات خانگی، و تنها فرق آنها در تعداد استفاده آنها در سيستم هايی که بصورت شبکه هست ميباشد، مثلاً چون شما محصول رو برای يک کامپيوتر شخصی استفاده ميکنيد از محصول خانگی استفاده ميکنی، و کسی که در يک شرکت يا يک کافی نت ميخواد از محصول استفاده کنه بخاطر تعداد زياد تر سيستم از نسخه اداری استفاده ميکنه که قابليت نصب در چندين سيستم شبکه اي رو بطور همزمان دارد، ولی درکل از نظر کيفی و کمی هيچ تفاوت ديگری ندارند
Last edited by fashion_boy; 17-11-2009 at 21:13.
نمیدونستم این موضوع همه رو اینقدر فعال میکنه خبر داشتم زودتر اطلاع میدادم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)