سلام . من تازه 5530 گرفتم(مشکی با دور نقره ای) . یه مشکلی دارم اونم اینه که رادیو نداره.تو منوهاش گشتم ولی نبود. دوستان کمک کنند یه راهی چاره ای ...........
![]()
Software version : v 20.0.080
سلام . من تازه 5530 گرفتم(مشکی با دور نقره ای) . یه مشکلی دارم اونم اینه که رادیو نداره.تو منوهاش گشتم ولی نبود. دوستان کمک کنند یه راهی چاره ای ...........
![]()
Software version : v 20.0.080
چرا اتفاقا خودمم آفلاین آپدیت کردم.ولی یادم نمیاد فایلا رو از کجا گیر آوردم.ممنون.اگه آفلاین آپدیت کنم نمیشه؟
برو به menu/music/Radio و اجراش کن.حتما باید هندزفری به گوشی وصل باشه چون از هندزفری به عنوان آنتن استفاده میکنه!در ضمن مبارک باشه!سلام دوستان. من تازه 5530 گرفتم.(نقره ای) یه مشکل دارم اونم اینه که رادیو نداره. خیلی تو منو ها گشتم نبود.کمک کنید.
Last edited by SAH-IE; 22-05-2010 at 00:48.
برو به menu/music/Radio و اجراش کن.حتما باید هندزفری به گوشی وصل باشه چون از هندزفری به عنوان آنتن استفاده میکنه![/QUOTE]
ممنون دوست عزیز. حالا یه مشکل دیگه. هر نرم افزار x-plore که نصب میکنم با این گوشی مشکل داره. یه نسخه سازگار و کرک شده اگه دارید دوستان اینجا بزارید تا ما هم استفاده کنیم.در ضمن من گوشیم رو -- کردم و نرم افزار ها هم 99.9% روش نصب میشن. x-plore هم نصب میشه ، دریغ از اجراش............
یه سری نرم افزار خوب هم واسش دارم که تو پستهای بعدی UP میکنم. منتظر باشید.
سلام دوستان
من قبلا هم تو این تاپیک گفته بودم گوشیم 5530 مشکی هست و خیلی از جاهاش رنگش رفته . جایی را میشناسید بشه قابش رو عوض کرد ؟
میخام سفید یا نقره ایی بندازم .
رنگش رفته؟؟من قبلا هم تو این تاپیک گفته بودم گوشیم 5530 مشکی هست و خیلی از جاهاش رنگش رفته . جایی را میشناسید بشه قابش رو عوض کرد ؟
میخام سفید یا نقره ایی بندازم .
من از نقره ای خوشم میومد ولی چون میترسیدم رنگش بره مشکی خریدم حالا که تو میگی رنگ مشکی میره خورد تو ذوقم.![]()
بله رفته .
البته من مهر ماه گرفتم و 8 ماه میشه که باهاش کار میکنم .
حالا اصلا میشه قاب این گوشی را عوض کرد و رنگ دیگه انداخت ؟ کجا عوض میکنن ؟
سلام
دوستان روشی نیست که بشه با اینترنت ایرانسل مجانی سفحه باز کنم ؟ اپرا مینی هم میرم پول کم میکنه ! یه روشی چیزی یاد بدید تو رو خدا , اصلا با این گوشی اینترنت کار نکنی دیگه هیچی !!!
بعد اگه میشه یه پلیر خوشکل که از این رقص نور ها هم داشته باشه معرفی کنید بی زحمت![]()
آخرین سوال هم این که خبری از فریمور جدیدش نشد ؟!!!
کسی نمیتونه کمک کنه . ؟
یه جا رو معرفی کنید قاب اوریجینال گوشی با رنگ سفید یا نقره ایی داشته باشه .
له میشه من تازه گرفتم و نیاز به تعویض ندارم ولی یکی از دوستام سفید ابیش خراب شده بود سیاه ابی گرفت ولی من متاسفانه تهران نیستم بهتون بگم از کجا بگیرین ولی میدونستم که میشه عوض کرد .![]()
من امروز کلی مغازه تو فلکه صادقیه رو پرسیدم ولی هیچ کس نداشت .
فکر میکنید تو علائدین بشه گیر آورد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)