دوست عزیز کسی نمی تونه بطور قطع بگه خوب اجرا میشه یا نه...بازیشو من خریدم 2 هزار تومن! شما هم بهترین راه اینه که بخری امتحان کنی!
دوست عزیز کسی نمی تونه بطور قطع بگه خوب اجرا میشه یا نه...بازیشو من خریدم 2 هزار تومن! شما هم بهترین راه اینه که بخری امتحان کنی!
خیر خوب جواب نمیده
اینم سیو کامل بازی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینجا کپی کنین :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
documents & settings\administrator folder\local settings \application data\storage\skidrow\2
دوتا فایل بود منم جفتشو آپ کردم
Last edited by skhammari; 13-05-2010 at 12:02.
سلام
من بازی رو نصب کردم
اما صفحه سیاه میاد و و کلمات خارجی میاد که همون اول بازی هستش اما بعدش میپره بیرون
و این پیغامی که عکسشو توی لینک زیر گذاشتم میاد
خواهشا راهنمایی کنید
![]()
این بازی با کارت های ATI مشکل داره افت فریم میده حتی با پایین ترین تنظیمات و قوی ترین کارت.درایور رو به 10.4 ارتقا بدین حل میشه.بعضی دوستان میگن پچ 1.02 هم مشکل رو حل میکنه که فکر نکتم تاثیری داشته باشه
شما مراجعه کنید به پست زیر احتمالا مشکلتون حل میشه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خواهشا یکی راهنمایی کنه
این همه بازیو دانلود کردم بعد نشه بازی کرد خیلی ستمه
امکان داره از ناهماهنگی سخت افزارات باشن . یا از بعضی از فایلهای بازی که موقع بارگذاری روی رو مشکل پیدا می کنن . دوباره نصب کن و کرکش رو از اینجا دانلود کن و بریز و از رو DVD نریز.
سلام
من اين بازي رو تو ال سي دي 32 اينچ سري 6 سامسونگ بازي ميكنم ولي اصلا" از بافت هاش راضي نيستم تنظيماتي هست كه كيفيت تصوير بهتر بشه....؟؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)