تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 101 از 312 اولاول ... 5191979899100101102103104105111151201 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,001 به 1,010 از 3119

نام تاپيک: FIFA 10

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

چاكرتم داش مسعود در بست
    ميبينم هنوز در عشق نكست ميسوزي برادر دي
    ميخواستي دستگاه بگيري جاي كه گفتم نرفتي؟
    اره والا دوراني بود طلايي
    يادش بخير چه تركون تركوني بودش اون تاپيك
    بحثهاي من و مهران (joy) يادته؟ يه بحث يه صفحه دي خدايش برترين تاپيك بودش و فني ترين
    دست درد نكنه مسعود جان
    بنده كه بعد اون دوران باز بايد مث اينكه برم سراغ ساكر
    اصلا تحمل كورنت فيفا رو ندارم
    مخصوصا كه تو نكست عادت كرده باشي
    یه بار رفتم که بسته بود!
    بعدشم رفتم شهرستان و دیگه تا الان نرفتم!
    ولی شنبه میرم حتما!
    میگم یه زنگ بهش بزن که هوامون رو داشته باشه : دی
    کاش قبل از اینکه بری بازیهات رو ازت میگرفتم : دی
    آره هنوز تو کفیم..
    ولی امسال دیگه فیفا 10 رو نکست میزنیم!
    کلا این نسخه نکست امسال غوقا میکنه!
    یه ویژگی جدید به بازی اضافه شده که میتونی تو قسمت تمرین تاکتیکهایی رو واسه ضربات آزاد از خورد درست کنی و تو بازی اونا رو اجرا کنی!
    مثلا تیم رئال هستی و تو تاکتیک مورد نظرت اینطور مشخص می کنی که رائول از چپ هرکنه و کاکا هم به زننده ضربه نزدیک بشه!! بعدش تو بازی که می تونی دقیقا این تاکتیک رو با زدن یه دکمه انجام بدی!!!

در ضمن ریکی جون از بازیکنان رئال فقط عکس بنزما منتشر شده که اونم با لباس لیون هستش : دی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 3 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آره اون عکس های جالب تکی هم که 2 صفحه پیش گذاشتم همش از بازکنان منچستر و چلسی بود. کلا بعد همکاریه اسپانیایی ها و ایتالیلیی ها با کونامی فیفا دیگه زیاد اهمیت نمیده بهشون تا حالا دقت کرده بودید؟

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام باورتون نمیشه یه رفیق دارم همش درمورد فیفا فحش میگه چند روزه پیش فیفا رو بهش دادم گفتم من پیس رو بازی مکینم شما هم فقط یه دست فیفا بازی کن بعد همین فیفا کارنت با همین گرافیک درپیت چی میکنه خلاصه با دوستم رفتیم dvd فیفا رو ازش بگیریم خیلی حال کرده بود امروز هم توخونشون 4نفری باهم 4تا دسته جور کردیم و حالمون میکردیم جای شما دوستان خالی
    در اخر هم بگم هیچ وقت فیفا رو ول نمیکنم و خداشاهده خیلی منتظر این نسخه هستم حداکثر سایزش از 1.5 گیگ بالاتر نمیره

5. 2 کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام باورتون نمیشه یه رفیق دارم همش درمورد فیفا فحش میگه چند روزه پیش فیفا رو بهش دادم گفتم من پیس رو بازی مکینم شما هم فقط یه دست فیفا بازی کن بعد همین فیفا کارنت با همین گرافیک درپیت چی میکنه خلاصه با دوستم رفتیم dvd فیفا رو ازش بگیریم خیلی حال کرده بود امروز هم توخونشون 4نفری باهم 4تا دسته جور کردیم و حالمون میکردیم جای شما دوستان خالی
    در اخر هم بگم هیچ وقت فیفا رو ول نمیکنم و خداشاهده خیلی منتظر این نسخه هستم حداکثر سایزش از 1.5 گیگ بالاتر نمیره
    ایول اصل فیفاخور به تو میگن. من که پارسال وقتی نمای ظاهری فیفا کارنت و PES رو مقایسه کردم واقعا نتونستم جلوی خودم رو بگیرم و رفتم سراغ PES. چ.ن خداییش فیفا کارنت یه حالت کدری داشت توی 09 توی 08 خیلی شفاف و چشم نواز بود نمای ظاهریش. از بدبختب اون موقع که 09 رو بازی می کردم هرتز مانیتور رو میذاشتم روی 75 که فیفا 09 فقط بر روی 60 هرتز روان هست تصویرش وقتی روی 75 هست وقتی تصویر حرکت سریع میکنه در اون لحظات مات میشه کاملا تصویر. به هر حال مود جدیدی هم که نداشت فیفا 09 مود مربیگریش هم به نظر من بدتر شده بود فقط تنها تفاوت منیجر این بود که میشد توی بازیهای تدارکاتی پیش از فصل شرایط بلیط فروشی تعیین کنی که بتونی با هر تیمی بازی کنی. والسلام. استعدادهای خوبی توی فیفا 09 نبود متاسفانه. در هر صورت به قول شما هرچی باشه امیدواری ها برای 10 کارنت هم بیشتر شده. صحبت نکست نشه که دیگه به ماکسیمم کیفیت رسیده. به نظرم اگه فیفا 10 واسه PC نکست بود الان نمره فیفا 10 بالای 9.5 بود حتی. منیجر مود جدید می تونه خیلی تجربه جالبی باشه البته من کنسول نخواهم خرید فقط بعد یه مدت از اومدنش وقتی حسابی کارنت رو بازی کردم می رم بیرون یه شیکم سیر فیفا نکست می زنم تا یادم باشه که فیفا خور هستم و به فیفا که همیشه از نظرم برتر بود افتخار می کنم. من موندم که چرا میگن فیفا 07 جلوی PES 6 کم آورد من اصلا PES 6 بازی نمی کنم از بس مذخرفه. تازه من ته دیگ 07 رو درآورده بودم یادمه. در کل واسه من تنها PES ای که چسبید 2009 بود. که اونم به خاطر ان بود که رفتم به طرفش و بازی کردم. و درگیرش شدم. البته بودن PES برای ما PC گیم خورها خیلی خوبه توی هزینه صرفه جویی میشه با 2 هزار تومن فوتبال نکست بازی می کنیم رو PC

خلاصه ببینیم چی ماشه عاقبت فوتبال گیم های سال 2001 راستی این هفته دمو میاد دیگه نه؟

7. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اگه فیفا 10 واسه PC نکست بود الان نمره فیفا 10 بالای 9.5 بود حتی
    برای کنسول چه نمره ای امسال میگیره؟ بالای 9 ؟
    من اصلا PES 6 بازی نمی کنم از بس مذخرفه
    PES 06 زیباترین بازیه شبیه سازیه فوتبالیه که تا حالا بازی کردم. خیلی ها به خاطر همین نسخه، طرفدار PES شدند.

9. 2 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

برای کنسول چه نمره ای امسال میگیره؟ بالای 9 ؟

PES 06 زیباترین بازیه شبیه سازیه فوتبالیه که تا حالا بازی کردم. خیلی ها به خاطر همین نسخه، طرفدار PES شدند.
    بله امسال فیفا-نکست به احتمال زیاد نمره ای بالای 9.0 میگیره.
    پس از اون موقع تا الان فیفا نکست بازی نکردی !

11. این کاربر از Elendil1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

پس از اون موقع تا الان فیفا نکست بازی نکردی !
    نه راستش رو بخواید! تو عمرم حتی یک PS3 یا XBOX 360 رو هم از نزدیک ندیدم چه برسه به اینکه بخوام با این کنسول ها بازی کنم! جدی میگم!
    فیفا نکست رو نباید با PES 06 مقایسه کرد. بالاخره PES 06 برای نسل قبلیه. اما الان دیگه خسته کننده شده و فعلا FIFA 09 - PC بازی میکنم. چرا که به نظرم گیم پلی و حس واقعی تری نسبت به PES 09 داره.
    Last edited by Yi Yi; 04-09-2009 at 19:36.

13. این کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال MHSou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تـ E ـهـ R ــا N

11

سلام؛

آره اون عکس های جالب تکی هم که 2 صفحه پیش گذاشتم همش از بازکنان منچستر و چلسی بود. کلا بعد همکاریه اسپانیایی ها و ایتالیلیی ها با کونامی فیفا دیگه زیاد اهمیت نمیده بهشون تا حالا دقت کرده بودید؟
    سلام؛

جالب اينه كه فيفا و PES هيچكدوم از كاكا استفاده نمي كنن!

ایول اصل فیفاخور به تو میگن. من که پارسال وقتی نمای ظاهری فیفا کارنت و PES رو مقایسه کردم واقعا نتونستم جلوی خودم رو بگیرم و رفتم سراغ PES. چ.ن خداییش فیفا کارنت یه حالت کدری داشت توی 09 توی 08 خیلی شفاف و چشم نواز بود نمای ظاهریش. از بدبختب اون موقع که 09 رو بازی می کردم هرتز مانیتور رو میذاشتم روی 75 که فیفا 09 فقط بر روی 60 هرتز روان هست تصویرش وقتی روی 75 هست وقتی تصویر حرکت سریع میکنه در اون لحظات مات میشه کاملا تصویر. به هر حال مود جدیدی هم که نداشت فیفا 09 مود مربیگریش هم به نظر من بدتر شده بود فقط تنها تفاوت منیجر این بود که میشد توی بازیهای تدارکاتی پیش از فصل شرایط بلیط فروشی تعیین کنی که بتونی با هر تیمی بازی کنی. والسلام. استعدادهای خوبی توی فیفا 09 نبود متاسفانه. در هر صورت به قول شما هرچی باشه امیدواری ها برای 10 کارنت هم بیشتر شده. صحبت نکست نشه که دیگه به ماکسیمم کیفیت رسیده. به نظرم اگه فیفا 10 واسه PC نکست بود الان نمره فیفا 10 بالای 9.5 بود حتی. منیجر مود جدید می تونه خیلی تجربه جالبی باشه البته من کنسول نخواهم خرید فقط بعد یه مدت از اومدنش وقتی حسابی کارنت رو بازی کردم می رم بیرون یه شیکم سیر فیفا نکست می زنم تا یادم باشه که فیفا خور هستم و به فیفا که همیشه از نظرم برتر بود افتخار می کنم. من موندم که چرا میگن فیفا 07 جلوی PES 6 کم آورد من اصلا PES 6 بازی نمی کنم از بس مذخرفه. تازه من ته دیگ 07 رو درآورده بودم یادمه. در کل واسه من تنها PES ای که چسبید 2009 بود. که اونم به خاطر ان بود که رفتم به طرفش و بازی کردم. و درگیرش شدم. البته بودن PES برای ما PC گیم خورها خیلی خوبه توی هزینه صرفه جویی میشه با 2 هزار تومن فوتبال نکست بازی می کنیم رو PC

خلاصه ببینیم چی ماشه عاقبت فوتبال گیم های سال 2001 راستی این هفته دمو میاد دیگه نه؟
    نه دمو 13 روز ديگه مياد يعني 2 هفته ديگه!

15. این کاربر از MHSou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

PES 06 زیباترین بازیه شبیه سازیه فوتبالیه که تا حالا بازی کردم. خیلی ها به خاطر همین نسخه، طرفدار PES شدند
    منم از این حرفا میزدم و همش می گفتم که pes آخرشه و رو دستش فوتبال نمیاد
    تا اینکه پارسال x-box 360 خریدم و از اون موقع تا الان هم معتاد فیفا شدم
    تو کنسول فیفا کجا و pes کجا حتی امسال هم که pes خیلی داره روی نسخه جدیدش کار می کنه عمرا بتونه با فیفا تو کنسول رقابت کنه چون فاصله این 2 تا بازی تو کنسول خیلی زیاده

فقط یه سوال دموی fifa 010 تو این تاپیک هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نه بابا PES 6 مگه چیه چون نسبت به PES 5 یکم بهتر بود همه جو زده شده بودن نه گرافیک داشت نه چیزی. گیم پلی 07 100 برابر از PES بهتر بود من 09 رو گذاشتم کنار چند تا دلیل داشت اولی به خاطر این بود که حسابی کفری شده بودم دومی به خاطر مود جدید PES 2009. وگرنه PES ایرادش خیلی زیاده کلا سیمولیش خوبی از جهان فوتبال نیس و حس واقعی فوتبال رو منتقل نمی کنه 2009 که اینطور بود ولی انگاری این 2010 ش خوبه به هر حال من واسه هر دوش لحظه شماری می کنم. هر دو رو هم قبول دارم و می پسندم

18. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •