آره از منم این باگ داره و خیلی حالم می گیره
آره از منم این باگ داره و خیلی حالم می گیره
بره منم همین مشکل رو داره ولی چون بیشتر تو حالت Meeting هست صداش در نمیاد.تست هم نکردم ببینم با Tracker و تسک منجرش بسته میشه یا نه.اگه فرصت دارین یه تست کنین![]()
سلام دوستان منم این گوشی رو خریدم امروز 4 شنبه!
lcd گوشی خیلی توپه فقط کوچیکه!
با یه فیلمی که تو خوده گوشی بود lcd رو با n97 و 5800 مقایسه کردم واقعا از نظر کیفیت و شفافیتو وضوحو هرچی بگین از اون دوتا بهتر بود!
این مشکل web search رو برای منم داره!
يه سوال :
وقتي گوشي رو ميزني تو شارژ يه چرلغ كنار سوكت شارژر هست كه روشن ميشه و شبيه يه چراغ قوه ميمونه ميخوام بدونم راهي هست كه بشه اين چراغ رو وقتي گوشي تو شارژ نيست روشن كرد و ازش استفاده كرد
خبر داغ داغ
بلاخره ورژن جدید این گوشی معرفی شد : شماره اين ورژن:20.115
تغییرات این ورژن :
1- تغيرات اندک در Map
2- اضافه شدن يک محيط چت در قسمت Ovi = Ovi Store Client
3- اضافه شدن تشخيص چهره در دوربين
4- فاصله گرفتن عکس بصورت Close Up مقداری کمتر شده
فعلاً همين !
اینم مقایسه عکس با ورژن قدیم و جدید:
اینم با ورژن جدید
![]()
سلام.
ممنون آقای خدایی از خبر رسانیت.
آقا من هرچی چک میکنم برایه گوشیم آپدیت نیومده.
کسی پروداکت کدی داره که فارسی باشه و آپدیت ورژن 20 براش اومده باشه؟
ممنون میشم بزارین.
فعلان تازه بیاد با PC میشه آپ کرد ... برای آپدیت از تو خود گوشیش بیاد خدا میدونه کی میادش !!!
سلام دوستان یه چیز که با آپدیت به ورژن 11 اتفاق میفته اینه که دوربین گوشی در هر حالتی صدا دار میشه.
البته من یه پچ نصب کردم که دیگه در حالت سایلنت و به طور کل بدون وارنینگ تون صدا نده.ببخشید اگه خبره بدی بود![]()
آقا راستی این گوشی دکمه pen که باهاش مارک میکردیم رو نداره من از مربع # توی inbox استفاده کردم ولی توی گالری نمیشه !راهی هست؟
تو گالری مارک میکنه !آقا راستی این گوشی دکمه pen که باهاش مارک میکردیم رو نداره من از مربع # توی inbox استفاده کردم ولی توی گالری نمیشه !راهی هست؟
میخوای چکار تو گالری ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)