آره اينجوري زورمون ميگيرهزورشون میگیره![]()
سامسونگ برند خوبيه ولي گوشي خوبي نيست![]()
آره اينجوري زورمون ميگيرهزورشون میگیره![]()
سامسونگ برند خوبيه ولي گوشي خوبي نيست![]()
دیروز رفته بودم علاءالدین و سه جا قیمت satio رو پرسیدم که دوتاشون میگفتن با گارانتی اصلی پارس کامتل 780 و 800 تومن(جالب اینکه یکی 20 تومن گرونتر میداد)
اما بعد رفتم شرکت ارتباط گستر بابک (ته راهرو) که نمایندگی اصلی تمام برندها رو داره و یک اطلاعیه بهم نشون داد که شرکت پارس کامتل (نماینده اصلی گوشیهای سونی اریکسون) گفته بود که شرکتهای دیگری با استفاده از اسامی بسیار شبیه به نام انها اقدام به تقلب کردن که یک نمونش شرکتی بنام پارس کامتل اراتل بود(کلمه اراتل بصورت خیلی ریز اضافه شده) که مغازه داران سودجو با هزارتا قسم و ایه به اسم گارانتی اصلی و لوازم اصلی اصلی اصلی میندازن به مردم و به شما هم نمیگن که اخر اسمش اراتل اضافه شده
خود فروشنده شرکت ارتباط گستر بابک گفت که هنوز ساتیو با گارانتی پارس کامتل وارد نشده و خودشون با گارانتی امارات 860 میفروشن(بدون هندزفری بلوتوث)
موقع خرید حواستون جمع باشه که گارانتی اصلی فقط شامل 2 کلمه هست: پارس + کامتل
نه بیشتر نه کمتر
سلام
من توی یه سایت دیدم قیمت رو زده 680 تومن وگفته که توی بازار حدود 300 تومن کاهش قیمت داشته(چون اولش با قیمت کاذب وارد شده!)
اینم لینکش:
نظرتون در این مورد چیه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا 500 تومن هم جا داره هنوز.نبود استقبال برای این گوشی باعث شد تا بهای آن از 990 به 680 هزار تومان کاهش یابد
آره بابا نميرزه اين قيمتا!
گوشي كه 3-4 ماه دير اومده ديگه اين مسخره بازياش چيه؟ همون اول بايد از 700 شروع ميشد... ميومد تا 550 اينا
البته قیمت بالای این گوشی ( و البته کاذب) گویا عدم استقبال رو در پی داشته![]()
دیگه همیشه هر گوشی اولش همینه دیگه.
پ990 با قیمت 1.400 اومد ! یادمه یکی از بچه های موبایلستان با همون قیمت خریده بود
دیدین که چه فروشی کرد و چه محبوبیتی کسب کرد
البته قیمت منصفانه این گوشی هم 600 تومن هست ! بلاخره دوربین 12 ای گفتن !
همون پیکسون 12 سامسونگ که فقط یه 12 مگا پیکسل داره 600 تومنه (البته جالب اینجاست که خیلی زودتر از ساتیو اومده تو بازار) ! بعد این گوشی سیستم عامل دار با این سی پی یو و ال سی دی و ... فعلآ 800 نمیارزه ؟؟ بی انصافی نیست ایتجوری میگین ؟؟
یعنی ارزون تر میشه مثلا بشه 500~450 که من htc touch diamond 2 رو نخرم و برای این صبر کنم؟ یا چون htc ویندوز موبایل داره همونو بخرم؟
سلام
آخه ویندوز موبایل چه مزیتی به سیمبین داره؟
جز اینکه برنامه هاش کمتر از سیمبین هست
ضمن اینکه چون مایکروسافت می فروشدش قیمت گوشی رو الکی می بره بالا و در نتیجه اصولا توی رنج قیمت
خودش از گوشی های با سیستم عامل سیمبین امکانات کمتری داره(البته بطور کلی)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)