امروز ميخوام برم بازار بخرم از علائدين بخرم اصلش گير مياد؟ان97 منظورمه
امروز ميخوام برم بازار بخرم از علائدين بخرم اصلش گير مياد؟ان97 منظورمه
سلام دوستان من امروز رفتم علائدين يه گوشي ان 97 خريدم
اما هيچي در موردش نميدونم نميدونم چجوري باهاش كار ميشه كرد خب اينو حالا با توجه به دفترچه راهنماش ميتونم ياد بگيرم
اما من دوست دارم رو گوشيم برنامه نصب كنم اينترنت اي دي اس ال هم دارم كلي برنامه دانلود كردم نصب كنم اما بلد نيستم چجوري ميتونم ياد بگيرم آيا راهنمايي وجود داره كه بتونم مطالعه كنم ياد بگيرم
من حتي نميدونم كدوم برنامه به گوشيه من ميخوره
زيادم وقت ندارم پنجشنبه صبح هم پرواز دارم به كيش تا 20 روز بندر افتابم خواهشا اگه كسي ميتونه در اين ضمينه كمكي بكنه ممنونش ميشم
در ضمن گوشي رو كه خريدم تو جعبه اش يه گوشي هست كه واسه گوش دادن به موزيك ولي خيلي صداش كمه و بي كيفيته ماله همه همين طوره نوكيا ان97 اصلي خريدم تحت ليسانس
آهنگ هر كاري ميكنم نميريزه توش سي ديش هم نصب كردم چيكار كنم؟
راستي باتريش چرا اينقدر شله در پشتش رو كه باز ميكني گوشي چپه ميكني باتريش تلپي ميوفته چرا؟؟؟
الان فيلم با فرمت avi ريختم تو قسمت ويدئو درست ريختم؟
چرا نشون نميده
يعني واقعا كسي چيزي نميدونه؟
کیفیت نوکیاس دیگهراستي باتريش چرا اينقدر شله در پشتش رو كه باز ميكني گوشي چپه ميكني باتريش تلپي ميوفته چرا؟؟؟![]()
این گوشی این قابلیتو ندارهالان فيلم با فرمت avi ريختم تو قسمت ويدئو درست ريختم؟
چرا نشون نميده
ولی 8910 به خوبی فرمت avi و wmv رو با بیت ریت های بالا نشون میده![]()
ببين چجورذي برنامه روش نصب ميشه يه فولدر تو گوشي هست به اسمه اينستال (موقعي به كامپيوترم وصله) ميريزم توش وقتي كه ميرم تو گوشي ميخوام نصب كنم چيزي پيدا نميكنم تو نميدوني چجوريه خواهشا اگه ميدوني بهم بگو من فردا ديگه بايد برم عسلويه وسط بيابون نه كامپيوتر هست نه اينترنت
شما باید برید برنامه های سیمبین ویرایش پنجم رو دانلود کنید
البته قبلش باید بدونید که اکثر برنامه ها نیاز به ساین دارن
اول توی گوشیتون بزنید (ستاره مربع 06 مربع ) بعد یه سریال نامبر میاد برید اینجا درخاست فایل cer بدید با همون سریال نامبر
بعد از 1 روز فایلتون آماده میشه و با اون برنامه که صفحه اول همین تاپیک هست میتونید برنامه هارو ساین کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه راه بهتر اینه که برنامه 2 heloox رو ساین و نصب کنید تا گوشیتون هک بشه و دیگه نیازی به ساین بقیه برنامه ها نداشته باشید
از اینجا helloox 2 رو دانلود کنید
واسه نصب برنامه ها اونارو هر جای گوشی که میخاید بریزید و بزنید روشون تا نصب بشنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من الان چن تا برنامه گرفتم بازي و اين چجيزا بعد گوشيمو وصل كردم به كامپيوترم بعدش تو همون كامپيوتر اجراش كردم رو گوشيم پيغام داد كه اين برنامه نياز به مجوز دارد و امكان داره براي گوشيت ضرر داشته باشه و از اين حرفا جريانش چيه؟
اين هل باكس هم دانلود كردم ميگهع خطايه مجوز بارائه دهنده برنامه تماس بگيريد اينجوريش رو ديگه نديده بوديم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)