در مورد دومی و سومی اصلا موافق نیستم
در مورد دومی چون منم دارم و اصلا اینی که شما می گی نیست
در مورد سومی چون سیستمش مثل آیفون هست اینطور عمل می کنه تازه در مصرف باطری هم صرفه جویی می کنه و چرا نباید خاموش بشه؟
در مورد دومی و سومی اصلا موافق نیستم
در مورد دومی چون منم دارم و اصلا اینی که شما می گی نیست
در مورد سومی چون سیستمش مثل آیفون هست اینطور عمل می کنه تازه در مصرف باطری هم صرفه جویی می کنه و چرا نباید خاموش بشه؟
فایل installserver برای سری 5 نیومده اما میشه هکش کرد.روشش توی قسمت هک اومده.من گوشییمو هک کردم و بیشتر برنامه ها بدون ساین نصب میشن
گرون نگفتن بهت؟ چون فنلاندیش این قیمته
این گوشی فنلاندی نداره و اگر کسی گفت فنلاندی داره تقلبیه روی مجارشم شک دارم اما نوع چینی 100% ماله شرکت نوکیا هست
سلام دوستان
میشه یه آنتی ویروس خوب با یه برنامه منشی تلفنی برای این گوشی معرفی کنید ؟ ممنون میشم
سلام دوستان
میدونم سوالم تکراریه اما خوب جواب درستی براش پیدا نکردم.
میخوام گوشی 5800 دوستم رو فارسی دار کنم.
1-با کمی مطالعه به این نتیجه رسیدم از باکس جف استفاده کنم تا پروداکت کد رو تغییر بدم.(پیشنهاد بهتری دارید ؟)
2-با همون جف میشه 5800 رو اپدیت کرد یا فقط پروداکت کد رو عوض میکنه ؟
3-لینک دانلود آخرین آپدیت 5800 رو میخواستم.
4-پروداکت کد فارسی رنگ قرمز چیه ؟
این موضوع که خیلی از تجهیزات الکترونیکی امروزه داره توی چین تولید می شه، چیز تازه ای نیست، سونی، نوکیا، اپل و خیلیهای دیگه دارن محصولاتشون رو توی چین تولید می کنن. تا اون جایی که من خوندم و شنیدم نوکیا 5800 هم توی چین تولید می شه، اما یه جایی که می گن اون جا امارات هست لیبل های دیگه مثل مجارستان و فنلاند می خوره، اونم فقط چون سلیقه بعضی مشتریها این جور اقتضا می کنه. به هر حال، مشکلاتی که بعضیا بهش برخوردن، تا حالا اختصاص به مدل چینی نداشته و شامل مجارستانی هم می شده. در مورد لیبل فنلاند چیزی هنوز نشنیدم. اما من مال خودمو از همین لیبل فنلاندیها برداشتم، اونم چون فروشنده گفت موقع فروش، ممکنه بهتر بتونی بفروشی!فرقی هم که فکر کنم با لیبل چینی داشته اینه که زبان چینی توی منوش از اول نبود. اما اون حدود صدتا قطعه موزیک عربی رو مموری کارتش بود که کمپلت ریموو کردم. به هر حال، فکر این که نوکیا، موازی با چین، یه خط تولید هم جای دیگه واسه این گوشی راه انداخته باشه، کمی بعیده. البته ممکنه که بعدها ورژن دیگه ای ازش بده بیرون، مثلاً یه رنگ تازه، یا بدنه فلزی، که بده یه جای دیگه بسازن، که اونم نمی دونم چقدر ممکنه مقرون به صرفه باشه.
ایا این امکان وجود داره که با برگردوندن گوشی تماس های دریافتی را ریجکت کرد؟
سلام
اس ام اس دادن با این گوشس راحت هست ؟ اس ام اس فارس راحت میشه داد ؟ من کارم اس ام دادنه روزی 50 60 تا !!
از اون نرم افزارهمراه اول برای اس ام اس فارسی میشه روش استفاده کرد ؟ تقریبا همه سوال به اسام اسه .
کیفیتساخت گوشی چطوره ؟ من الان یه دبلیو 960 دارم انقدر فرق این دو تا هست که ارزشه تعویض داشته باشه ؟
بله.با سنسوری که داره فقط باید زحمت بکشی و برنامشو نصب بکنی.اونوقت با برگردوندن گوشی خیلی کارا میشه کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)