سلام به برو بچز
آقا كسي اينجا تونسته n79 رو n-gage شو هك كنه و بازي هاش فول بايد بالا ؟
اگه كسي تونسته و تست كرده و كار كرده به منم بگه !
خودم چنجا خوندم كه هك ميشه ولي رو N79 جواب نداد !
سلام به برو بچز
آقا كسي اينجا تونسته n79 رو n-gage شو هك كنه و بازي هاش فول بايد بالا ؟
اگه كسي تونسته و تست كرده و كار كرده به منم بگه !
خودم چنجا خوندم كه هك ميشه ولي رو N79 جواب نداد !
چرا نشه
من خودم قبلا انجام دادم شما روش هارو درست مو به مو انجام بده
تو سیمبیان های جدید9.3 نصب یا اجرای بعضی از برنامه های جاوا مشکل داره .با اپدیت یا تو نسخه های جدید مشکل رفع شده؟
توان82 برنامه جاوا نصب کردم همون 6220 کار نکرد یا برنامه irdaro که اینجا هم اشاره شده
media safe چرا به ان 79 نصب نمبشه؟
ان79 قابل -- شدنه؟ورژن 32.001.53.1؟
نوری که موقع stand by از دگمه select روشن خاموش میشه رو نمیشه کلا خاموش کرد؟
تو حالت poewr saver با اینکه به نشون دادن تاریخ و ساعت تنظیم شده هیچی نشون نمیده.علت؟
گوشی رو -- کردیم اسمارت کام و خیلی برنامه دیگه نصب شده اما Adavnced divice lick نصب نمیشه یه نسخش هم نصب میشه اما اجرا نمیشه.برنامه مشابهی هست کا ر اون رو بکنه؟
media safe هم نصب نشد
مشکل خاموش شدن صفحه چجوری حل میشه؟میخوام ساعت نشون داده شه
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
سلام
من تو وارد کردن sms از pc به گوشی مشکل دارم.نرم افزار همراه گوشی (ovi suite) که چنین امکانی رو نداره .من با pc suite هم امتحان کردم فقط رو گوشی هایی کار میکنه که به صورت فابریک باpc suite ارائه میشن.
از دوستان اگه کسی تونسته sms رو از pc به n79 انتقال بده لطفا راهنمایی کنه
راستی من از pc suite که همراه n73 بود استفاده کردم
ممنون
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
Last edited by jmmk; 19-03-2010 at 01:48.
هر اس ام اس رو تو یه فایل تکس ذخیره کن انتقال بده به گوشی
تو گوشی بازش کن send /via message
به همین راحتی
---------- Post added at 01:29 PM ---------- Previous post was at 01:27 PM ----------
من هیمن برنامه رو رو گوشی نصب کردم اجرا می شه
مشکل صفحه هم فکر کنم یه مشکل قدیمی باشه تو آپدیت های جدید برطرف نشده![]()
n79 ورژن 32 هم قابل -- شدنه
اون نور رو می شه خاموش کرد چی کارش داری قشنگهاگه خواستی خاموش کنی
settings/general/navi wheel/breathing
من چند وقتی هست که این گوشی رو دارم و یه جورایی دل و رودش رو ریختم بیرون..
گوشی عالیه ولی فقط یه مشکل بد داره..
اینکه وقتی گوشی رو از حالت چرخش اتوماتیک صفحه برمیداریم و میریم توی گالری بازم میچرخه.. نمیدونم دیگه این چه صیغه ایه که نمیشه گالری رو درست نشون بده..
توی عکسها قسمت all بری هم هرچی عکس از theme و برنامه هست نشون میده که اینم خیلی ضد حاله..
ولی در کل بهترین گوشی که دیدم..
دوستان این مشکل رو که در موقع خاموش بودن سنسور جیوه ای موقع دیدن عکس ها صفحه میچرخه رو نمیشه حل کرد . واقعا ضد حاله این حالتش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)