سلام به همگی.
Ecmor یکی از نویسندگان ریویو در موبایل-ریویو امروز گقته که این گوشی که حمید خان بهش اشاره کرده سیمبیان هستش و تحت سری Xperia معرفی میشه .
اما نوشته تاریخ ریلیز این گوشی به این زودی ها نیست و مثل X1 هستش حتی شاید بیشتر .
ملخصیم .
سلام به همگی.
Ecmor یکی از نویسندگان ریویو در موبایل-ریویو امروز گقته که این گوشی که حمید خان بهش اشاره کرده سیمبیان هستش و تحت سری Xperia معرفی میشه .
اما نوشته تاریخ ریلیز این گوشی به این زودی ها نیست و مثل X1 هستش حتی شاید بیشتر .
ملخصیم .
سیمبین یه 12 مگا حرفش بود که قرار نبود تو بارسلون نشون بدن شاید نظرش عوض شده ..گفته حالا نشون بدیم هفت هشت ده ماه بعد ریلیز میکنیم ...
X1 refresh هم که گفته میاد ...وین موبایله حتما.
eldar چرت هم زیاد میگه این یارو هم که رفیقشه پس با هم فرقی ندارن
خدا را چه دیدی شاید زد به سرشون و یک ماه دیگه گوشی دادن بیرون
Last edited by corey; 10-02-2009 at 17:03.
C903 اولین گوشی جاوا با قابلیت TV out. این قابلیت از امسال به گوشی ها جاوای سونی اریکسون اضافه میشه مانند پارسال که wireless را اضافه کرد. هنوزم هیچ گوشی جاوایی وجود نداره که wireless و TV Out داشته باشه.
گفتم اینارو بزارم باشه ( با اینکه همشونو قبلا دیدیم)
C903:
C901:
W395:
![]()
راستش من از c901 بیشتر از بقیشون خوشم اومد
W395 هم که واکمن 3 روشه یعنی این آخرین واکمن 3 یا واکمن 4 برا های انداست و ورژن 3 همچنان ادامه دارد
لایواشم بزار حمید
پس الکی خوشت نمیاد ( با توجه به عکس بالا : دی)راستش من از c901 بیشتر از بقیشون خوشم اومد
حمید اینها چرا لو رفتن؟میخواستن از بقه برندها کم نیارن؟
چیزی نموند که.
سلام به همگی .
دوستان چرا فکر میکنن سونی اریکسون در MWC گوشی خوب معرفی نمیکنه ؟
به نظر برندهائی که الان صداشون درنمیاد در MWC غوغا مکنن . نمونش نوکیا . مطمئن باشین حداقل 5 تا گوشی High End معرفی میکنه یا سونی اریکسون .
مخلصیم .
حالا ببین تو بارسلون چی کار می کنه
راستی حمید این X1 refresh ماجراش چیه؟ من عاشق X1 هستم ولی مانیتور 3 و اتورفرش نداشتنش تا حدودی تو ذوق می زنه منتظر بودم ورژن بعدیش بیاد تا کاملتر بشه ولی از اونطرف دلم نمیومد که بی خیال قیافه و استیل x1 بشم تازه مطمعنم که ورژن بعدیش کیبورد نداره و من دلم کیبورد میخواد
در کل دلم x1 می خواد حالا با این خبر تا حدودی امید وار شدم که یه x1 کاملتر و حتی قوی تر بیاد حالا تر یکم در اینمورد توضیح می دی (تغییراتش دوربین قویتر داره یا اتو رتیت؟ )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)