تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 101 از 394 اولاول ... 5191979899100101102103104105111151201 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,001 به 1,010 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    من یه پلیر کریتیو دارم که این اواخر ازش فقط برای ضبط صدا سر کلاس استفاده میکردم و راضی بودم ولی الان مدتیه باطریش به جای 24 ساعت فقط 3 ساعت کار میکنه و برام قابل استفاده نیست و چون تا حالا 2 بار هاردش رو عوض کردم اصلا برام نمیصرفه که دوباره برای باطریش هزینه کنم !

- میخوام یه voice recorder بگیرم ولی اصلا نمیخوام ازش به عنوان پلیر استفاده کنم ( یعنی حتی اگه نتونه فایلی که ذخیره میکنه رو پخش کنه هم مهم نیست ! فقط یه دگمه رکورد داشته باشه !!! )
    - باطریش حداقل 15 تا 20 ساعت دوام بیاره اگه بیشتر بود که چه بهتر !
    - توی مدت زمان کار کردن باطریش حافظه کم نیاره و بتونه تا وقتی باطری جون داره اونم صدا ضبط کنه !
    - هر چقدر جمع و جور تر باشه بهتره چون بعضی از استادا جدیدا گیر میدن و نمیذارن صدا ضبط کنی ( مثل اینکه سوتی هاشون رو به گوش مسئولا رسوندن براشون بد شده ! )
    - کیفیت ضبط هم خوب و قابل قبول باشه !
    - قیمت هم هرچی کمتر بهتر و بویژه زیر 100 تومن !

ممنون میشم اگه کمکم کنید
    چی بود اون کریتیوی که داشتی ؟ .. سری میکرو بود؟ ... اگه 4-5 سال پیش خریدی خب دیگه واقعا هم باتری اش توی سرازیری زندگی شه ...

بهرحال سونی در بازار ایران گزینه های خیلی خوبی داره ... سر بزن به نمایندگی هاش و دنبال P620 رو بگیر که قیمتش 75 تومنه ... مثلاً نمایندگی پاساژ ایران همین هفته اخیر هم این مدل رو داشت .. بعد از اون دنبال ux باش که قیمتش حدود 100 تومنه ..

2. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

چی بود اون کریتیوی که داشتی ؟ .. سری میکرو بود؟ ... اگه 4-5 سال پیش خریدی خب دیگه واقعا هم باتری اش توی سرازیری زندگی شه ...

بهرحال سونی در بازار ایران گزینه های خیلی خوبی داره ... سر بزن به نمایندگی هاش و دنبال P620 رو بگیر که قیمتش 75 تومنه ... مثلاً نمایندگی پاساژ ایران همین هفته اخیر هم این مدل رو داشت .. بعد از اون دنبال ux باش که قیمتش حدود 100 تومنه ..
    ممنون که جواب دادی

اون قبلیه zen neeon 6gb بود که بعد از اینکه هاردش 2 سال پیش سوخت تبدیل شد به 8 گیگ !
    در مورد باطریش هم خودم اشتباه کردم وگرنه باطریش نباید هنوز به مشکل میخورد باطری شارژ شده رو حدود 6-7 ماه بدون استفاده گذاشتم

مشکل اصلی اینه که من تهران نیستم الان و اینجا هم بری بگی voice recorder چپ چپ نگات میکنن ! مثل این میمونه که دنبال مارکایی مثل iriver یا cowon بگردی !

بعد یه مشکلی که هست اینا خیلی بزرگ و تابلو ان ! نمیشه کوچیک تر باشه !؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون که جواب دادی

اون قبلیه zen neeon 6gb بود که بعد از اینکه هاردش 2 سال پیش سوخت تبدیل شد به 8 گیگ !
    در مورد باطریش هم خودم اشتباه کردم وگرنه باطریش نباید هنوز به مشکل میخورد باطری شارژ شده رو حدود 6-7 ماه بدون استفاده گذاشتم

مشکل اصلی اینه که من تهران نیستم الان و اینجا هم بری بگی voice recorder چپ چپ نگات میکنن ! مثل این میمونه که دنبال مارکایی مثل iriver یا cowon بگردی !

بعد یه مشکلی که هست اینا خیلی بزرگ و تابلو ان ! نمیشه کوچیک تر باشه !؟
    ممنون از توضیحت ...

خرید آنلاین هم ممکنه البته ... یا اینکه بگی از تهران واسه ات بفرستن .. بهرحال دیگه امکانات در همین حده و راههایی که پیش روت هست همین هاست ..

در مورد سایز: سری ux اندازه معقولی داره به نظرم .. باز اگه کوچکتر بخوای باید بری سراغ mp3 player هایی که قابلیت ضبط مناسبی هم دارن .. مارکهایی مثل iriver صرفاً تهران گیر میاد و همون مشکلی قبلی .. اما کریتیو و سامسونگ در شهرستانها هم نمایندگی دارن معمولاً ... مثلا دنبال zen stone plus از کریتیو یا سری u از سامسونگ بگرد

5. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام بچه ها ! کمککککک :d !
    الان 1 هفته اس عجیب زدم تو کار گشتن برای یک MP3 خوب. از قبلیه راضی نیستم آخه !
    قیمتم همون 100 تومن اینا می خوام بدم ! اول تو فکر یک Creative mozaic بودم . اما بعد مدل های دیگم دیدم یک کم شک افتاد تو دلم ! نیست 5 ماه پیش پول یک Mp3 player دیگم دادم نمی خوام باز اشتباه کنم . اینا گزینه هامه :
    Creative Mozaic
    Creative zen mx
    Sansa clip+ این جدیده که کلی تعریفشو می کنن سایت خارجیا
    sansa view
    Sony ( اینایی که noise cancellation دارن به خاطر هد فون روشونم خوبن )
    cowon رو هم اگه مدل خوبی تو این رنج دارن بگید !

transcend چجوریاس؟
    یکی ام اینکه sony و sansa از کجا می شه گیر اورد ؟ اصلا سانسا نمایندگی داره ؟

قابلیت هایی ام که می خوام :
    1- فلش بخوره بد نیست
    2- بدم نمیاد flac و ogg هم پخش کنه ! برا همین فک کردم sansa بگیرم
    3- فیلم پخش کنه خوبه اما ضروری نیست
    4- کیفیت فوق العاده عجیب ضروریه
    5- بازم کیفیت صدا فوق العاده
    6- این دفعم کیفیت صدا فوق العاده
    7- اسپکبر داخلی باشه بد نیست اما جوریه باشه که حداقل اسپیکر خارجی رو ساپررت کنه
    8- خوشگل و دم دستی باشه ! تو جیب میبم بره !
    9- مدلی هست که بلوتوث داشته باشه ؟
    فعلا دیگه چیزی یادم نمیاد

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

سلام.
    اقا الان ipod clasic و nano تو بازار چنده البته 8 و 4 گیگشون اگه باشه؟
    کدومشون کیفیت صدای بهتری داره؟

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

دوست عزیز تمام ایپاد ها از نظر کیفیت یکی هستن دقیق تر هم نگاه کنیم به db هاشون یکی هستند ...
    ایپاد کلاسیک 120 گیگ حدود 250 تومن باید باشه ...
    در حال حاضر کدوم نانو رو میگی نسل 5 یا نسل 4 ؟ که اگه بخوای بخری باید نسل 5 رو بخری که من برای فروش انلاین بهت لینک میدم اگه بخوای ...
    کلاسیک 80 و 120 گیگ داره و امسال 160 گیگ هم اضافه شد البته همین 160 گیگ 2007 بود ولی مشکل داشت جمع شد و مدل اصلاح شدش امسال ریلیز شد ...
    نانو هم 8 و 16 گیگ ...
    شافل 3جی هم 2 و 4 گیگ ...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

با سلام
    دوستان به کمک فوری شما نیاز دارم.

من قراره یه MP3 player بخرم. اصرار و نیازی هم ندارم که MP4 هم باشه.

سونی با توجه به گارانتی که داره (بازرگانی ایران و رهجو) گزینه های خوبی داشت، تا اینکه دیدم دوستان روی کریتیو هم اصرار دارند.
    سونی هم مدل ها و سری های مختلفی داره A - B - E- S - X

امکاناتی که مد نظرمه:
    4 GB حافظه
    عمر یاتری خوب
    کیفیت پخش عالی

بودجه منم حدود 100 - 110 تومنه.

سری B سونی 4 G چیزی حدود 91 تومنه ولی هندزفری گلوله ای نداره، یعنی باید حدود 20 تومن هم خرج هنز فری کنم.

پروفشنال ChaoticHead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

قیمتم همون 100 تومن اینا می خوام بدم ! اول تو فکر یک Creative mozaic بودم . اما بعد مدل های دیگم دیدم یک کم شک افتاد تو دلم ! نیست 5 ماه پیش پول یک Mp3 player دیگم دادم نمی خوام باز اشتباه کنم . اینا گزینه هامه :
    Creative Mozaic
    Creative zen mx
    sansa view

transcend چجوریاس؟

1- فلش بخوره بد نیست
    قبلیه چی بود مگه؟ از چیش ناراضی بودین؟

کریتیو mosaic هم مدل خوبیه، خریدش پشیمونی نداره ولی انتخابهای دیگه ای هم دارین.

مدلهای sansa ظاهرا نمایندگی نداره. فکر نمی کنم اصلا توی بازار پیدا بشه (من پاساژ ایران و رضا را زیر و رو کردم نبود، پایتخت هم تا جائیکه دیدم نبود)

از cowon مدل U5 توی همون محدوده قیمته و کیفیت مورد نظرتون را هم داره. flac و ogg هم پخش می کنه

این جور دستگاهها در مارکهای معتبر در این محدوده اکثرا اسپیکر داخلی ندارن (البته مثلا سری E مال irvier هست)

همه شون نسبتا خوشگلن(البته سلیقه ای هم هست)، توی جیبم می رن (چه جور جیبی مورد نظرتونه؟)

می تونین اگه به هدفون سونی علاقه دارین هدفونشو جدا بخرین. (تقریبا هر چی بگیرین به صلاحه که یه هدفون جدا براش بخرین). دستگاههای سونی را در اکثر پاساژهای بزرگ تهران براحتی پیدا می کنین ولی هدفونهاش کمتره.

transcend ظاهرا کیفیتش یه مقدار از کریتیو پائینتره ولی به نسبت قیمت امکاناتش جذابه

با سلام
    دوستان به کمک فوری شما نیاز دارم.

من قراره یه MP3 player بخرم. اصرار و نیازی هم ندارم که MP4 هم باشه.

سونی با توجه به گارانتی که داره (بازرگانی ایران و رهجو) گزینه های خوبی داشت، تا اینکه دیدم دوستان روی کریتیو هم اصرار دارند.
    سونی هم مدل ها و سری های مختلفی داره A - B - E- S - X

امکاناتی که مد نظرمه:
    4 GB حافظه
    عمر یاتری خوب
    کیفیت پخش عالی

بودجه منم حدود 100 - 110 تومنه.

سری B سونی 4 G چیزی حدود 91 تومنه ولی هندزفری گلوله ای نداره، یعنی باید حدود 20 تومن هم خرج هنز فری کنم.
    توی این قیمت Cowon مدلهای U5 و I7 براتون کاملا مناسبه. سونی با همین کیفیت گرونتر می شه، سری B قابل مقایسه با اینا نیست. هنزفری هم صرف گلوله ای بودنش ملاک نیست شما باید ببینی کیفیتش چطوره، چه مدلیه؟
    Last edited by ChaoticHead; 27-10-2009 at 17:04.

11. این کاربر از ChaoticHead بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

توی این قیمت Cowon مدلهای U5 و I7 براتون کاملا مناسبه. سونی با همین کیفیت گرونتر می شه، سری B قابل مقایسه با اینا نیست. هنزفری هم صرف گلوله ای بودنش ملاک نیست شما باید ببینی کیفیتش چطوره، چه مدلیه؟
    با تشکر

کریتیو یا سونی (سری S یا A) تو رنج 100 تومن مدل خوبی دارند؟
    دلیل تاکیدم روی هنز فری گلوله ای اینه که چون من بیشتر تو مسیر بین راهی استفاده میکنم هندزفری های غیر گلوله ای اصلا راحت و قابل استفاده نیستند.
    Last edited by ice_man_sh; 27-10-2009 at 18:40.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با تشکر

کریتیو یا سونی (سری S یا A) تو رنج 100 تومن مدل خوبی دارند؟
    دلیل تاکیدم روی هنز فری گلوله ای اینه که چون من بیشتر تو مسیر بین راهی استفاده میکنم هندزفری های غیر گلوله ای اصلا راحت و قابل استفاده نیستند.
    می تونی همین جوابی که به دوست دیگرمون پیتر گابریل داده شده رو شما هم بخونی ...

اگه تاکیدت روی کیفیت صداست i7 ... سونی رو من از سری S و A اش خیلی خوشم میاد ... اما مساله اینه که بودجه ات رو باید ببری بالا و در هزینه مساوی ، حافظه کمتری با سونی نصیبت میشه ..

یه نکته مهم که من قبلاً هم چندین بار گفته ام همینه ... اختلاف کیفیت کریتیو و cowon واقعا کمه و قریب به اتفاق کاربرها تفاوتی بین کیفیت اینا متوجه نخواهند شد و هر دو عالی ان .. بنابراین من توصیه می کنم بری سراغ فاکتورهای دیگه برای تصمیم گیری .. مثلا با 120 تومن شما صرفاً 2 گیگ از سری A یا S سونی خواهی داشت که واقعا اندکه ... حالا هر چقدر هم کیفیت سونی عالی باشه ، باید ببینی می ارزه که 4-8 گیگ کریتیو یا cowon رو بخاطر این کنار بذاری؟ .. بنابراین فاکتور "حافظه به قیمت" رو دست کم نگیر که بسیار مهمه
    Creative Mozaic
    Creative zen mx
    sansa view

transcend چجوریاس؟

1- فلش بخوره بد نیست
    عیناً این سوال رو توی فوروم دیگه هم کرده بودی .. طبیعتاٌ من دیگه جوابم رو تکرار نمی کنم ...
    Last edited by seymour; 27-10-2009 at 18:50.

14. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •