تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 101 از 211 اولاول ... 5191979899100101102103104105111151201 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,001 به 1,010 از 2104

نام تاپيک: FallOut 3

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

می گما این آقا پسره که از ماجرای مورچه های آتشین جون به در برده باید براش یه خونه پیدا کنم!
    خودش گفت پدرش در مودر ریورت سیتی چیزایی بش گفته فک می کنه بتونه غاونجا زندگی کنه!
    حالا سوال من اینه که تو ریورت سیتی با کی حرف بزنم که ازش نگهداری کنه؟(نکنه با اون زن الکلیه که خودش یه پسر داره که براش زیادیه؟)
    شما باید با همون زنی حرف بذنی که هتل داره و میتونه بهت اتاق اجاره بده.
    1‏ ربات هم براش کار میکنه.
    شما باید با یه پیرمرد که قصد خودکشی داره صحبت کنی و ازش بخوای سرپرستی بچه را به عهده بگیره .بالاترین طبقه (یا یکی پایین تر) در های رو به ریواسیتی میتونی پیداش کنی.
    و همینطور میتونی بری little lamplight و با mayor Maccready که رئیسشون هست صحبت کنی قبول میکنه که اون پسره بیاد اونجا.

2. 2 کاربر از m2stech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ECW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

این کامپیوترای توی بازی رو چه جوری میشه هک کرد ؟

4. این کاربر از ECW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز aghamajid1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی mother board کامپیوترم (شیراز)

پيش فرض

به سختی اول 1 کلمه شانسی انتخاب میکنی بعد بهت میگه چند تا حرف از اون کلمه با کلمه درست مشترکه.
    همینطوری امتحان کن تا به کلمه اصلی برسی

6. 2 کاربر از aghamajid1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

یعنی فقط کلمه ها رو بزنم یا اون علامتارم بزنم ؟

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

می گما این آقا پسره که از ماجرای مورچه های آتشین جون به در برده باید براش یه خونه پیدا کنم!
    خودش گفت پدرش در مودر ریورت سیتی چیزایی بش گفته فک می کنه بتونه غاونجا زندگی کنه!
    حالا سوال من اینه که تو ریورت سیتی با کی حرف بزنم که ازش نگهداری کنه؟(نکنه با اون زن الکلیه که خودش یه پسر داره که براش زیادیه؟)
    سلام
    من این کار رو کردم
    زمانی که رفتم سر منشاء این مورچه ها رو نابود کردم رفتم جای پسر و بهش از موفقیتم گفتم بعد قبلش به خونشون رفته بودم و دیده بودم باباش مرده خبر این امر هم بهش میدم و اونم از عمه اش میگه که توی شهر ریور سیتی هست
    بعد میره خودش توی خونشون
    بعد من یک دور دیگه زدم و چند جا دیگه رفتم و بعد رفتم جاش و گفتم بهش من متاسفانه نتونستم برات خونه پیدا کنم
    درجه ی Xp م 300 تا رفت بالا و پسر هم قبول کرد و گفت همون جا توی همون خونه جاش امنه !

9. این کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ببخشید منبع این مورچه ها کجاست ؟
    Last edited by ECW; 08-04-2009 at 18:41.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت

پيش فرض

دوست من زدن علامت ها فایده نداره ففط کلمه ها.
    قبل از هک بازی رو با f5 سیو کن که اگه کامپیوتر قفل شد دیگه هیچی.

12. این کاربر از aghamajid1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ECW

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت

پيش فرض

توی همون شهری که پسره رو پیدا میکنی 1 جا هست از اون راه پله ها که میره به طرف مترو.
    وقتی رفتی تو داخل 1 در دیگه 1 دکتر پیدا میکنی و ادامه ماجرا....

اگه نباشه جاش خالی می مونه papillon11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    من این کار رو کردم
    زمانی که رفتم سر منشاء این مورچه ها رو نابود کردم رفتم جای پسر و بهش از موفقیتم گفتم بعد قبلش به خونشون رفته بودم و دیده بودم باباش مرده خبر این امر هم بهش میدم و اونم از عمه اش میگه که توی شهر ریور سیتی هست
    بعد میره خودش توی خونشون
    بعد من یک دور دیگه زدم و چند جا دیگه رفتم و بعد رفتم جاش و گفتم بهش من متاسفانه نتونستم برات خونه پیدا کنم
    درجه ی Xp م 300 تا رفت بالا و پسر هم قبول کرد و گفت همون جا توی همون خونه جاش امنه !
    اگه یکی از چند تایی را که دوستان معرفی کرده اند برای سرپرستی پیدا می کردی و بعد می رفتی سراغ بچه ، یک کارمای اساسی علاوه بر xp گیرت می اومد.

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

"شما باید با همون زنی حرف بذنی که هتل داره و میتونه بهت اتاق اجاره بده.
    1‏ ربات هم براش کار میکنه."

"شما باید با یه پیرمرد که قصد خودکشی داره صحبت کنی و ازش بخوای سرپرستی بچه را به عهده بگیره .بالاترین طبقه (یا یکی پایین تر) در های رو به ریواسیتی میتونی پیداش کنی."

"و همینطور میتونی بری little lamplight و با mayor Maccready که رئیسشون هست صحبت کنی قبول میکنه که اون پسره بیاد اونجا. "

aaaa
    یعنی همه این کارا رو می شه کرد؟ چه هیجان انگیز
    (نقل قول کار نمی کرد)

امروز خیلی تو ویست لند بهم خوش گذشت! تا حالا به والت 106 رفتید؟ اگه نرفتید حتما برید
    اولش که می خواستم برم اونجا فک می کردم دوباره وارد یه محیط تر و تمیز به اسم والت می شم اما همین که وارد شدم دیدم اینجا بیشتر شبیه محیط بازی Dead space تا یه والت!
    تو راهرو های اونجا که راه می رفتم گهگاهی محیط آبی رنگ می شد و متوهم می شدم(مثلا کامپیوتر های داغون اونجا رو سالم می دیدم و می شد باهاشون کار کنم!! یا اینکه پدر رو می دیدم اما همین که می خواستم باهاش حرف بزنم غیب می شد!) تعداد کمی از ساکنان اون والت زنده بودن و همون تعداد کم هم وحشی شده بودن و به من حمله کردن! من یه کامپیوتر رو نشد هک کنم و دو تا در رو نشد باز کنم و به همین علت به نیمه شرقی والت راه پیدا نکردم و خلاصه نفهمیدم اونجا چه خبره! اگه کسی قضیه والت 106 رو فهمیده حتما به منم بگه!!!
    اتفاق دیگه ای که امروز افتاد این بود که یه گروه "هیتمن" بهم حمله کردن! وقتی کشتمشون یه یادداشت همراشون بود که می گفت این یارو رو بکشید چون بالا تر از سطح زندگی آقای تنپنی داره زندگی می کنه! دفه بعدی که بازی می کنم حتما می رم سراق تنپنی ببینم حرف حسابش چیه!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •