فکر کنم کونامی برای کنسولا هر سال پچ میده بره این چیزا اگه آنلاین باشن خودش نصب میشه ...
فکر کنم کونامی برای کنسولا هر سال پچ میده بره این چیزا اگه آنلاین باشن خودش نصب میشه ...
ویارئال هم لیسانس شده
مایورکا و اسپانیول هم هستن
................................................
اینارو میدونم که لیسانس شدن
همش 6 7 تا تیم از اسپانیا لیسانس شده بقیه چی؟![]()
فکر نکنم بقیه رو لیسانس کنن
چون اگه قرار بود لیسانس دار بشن عکس تیمهای لیسانس نشده رو نمی ذاشت
به احتمال زیاد لیسانس شده ها ونشده ها همیناست
حالا جدا از اینا.سال پیش وقتی pes2008 واسه pc اومده بود.یکی از کارکنان شرکت کونامی با شبکه ی gameone مصاحبه کرده بود و گفته بود ما فروش خوبی نسبت به pes6 بر روی pc نداشتیم و علت اون هم این بود که بر روی pc سیستم بالایی لازم بود تا بازی راحت اجرا بشه.و این هم گفته بود که ما تلاش خودمون رو میکنیم تا کاری کنیم در نسخه ی بعدی بر روی pc بیشتر بتونن این بازی رو به راحتی انجام بدهند.
حالا امسال میبینیم که منو حرکتی و پر گرافیک pes2008 به یک منو عکس دار و کم گرافیک تر در pes2009 تبدیل شده.یه جورایی شبیه pes 6 شده.شاید این یکی از کارهایی باشه که بر روی pc بتونن یه کم راحت تر بازی رو انجام بدن.
حالا این نظر منه اگه بقیه دوستان در این مورد نظری دارند بفرمایند.
یه چیزه جالب که تو عکسه بالا دیدم وسط بازی استارت زده و چند تا آمار از بازی با زدن استارت تا اون لحظه نمایش میده
.................................................. .................................................. ..................
![]()
Last edited by google_boy07; 26-09-2008 at 16:02.
ای بابا..... از انگلیس و اسپانیا فقط دو تا تیم لیسانس شدن پس چه تیمهایی رو لیسانس کرده تیمایی که طرفداری ندارن؟؟؟؟ واقعآ مسخرست.
به نظرت سیستم ها کارشون گیر منو ها بود ....چون منوها گرافیکی بودن نمی شد روی سیستمهای ضعیفتر بازی کرد؟؟؟
نه دوست عزیز اشتباه می کنی اصلا ربطی به منو نداره....اصل گرافیک خود بازیه
اگه یادت باشه سال پیش وقتی تو ادیت میخواستی بری سر شکل یک بازیکن دیگه خیلی دیر اون شکل رو میاورد.حداقل از این نظر امثال بهتر میشه.من فکر میکنم اون جور چیزا به خاطر منو بودش.
نظر تو این نیست؟
اقا توی این ورژن برای بازیکنایی که فیسشون رجیستر شده میشه ریش گذاشت؟؟؟
توی قبلی نمی شد اینکارو کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)