تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 101 از 202 اولاول ... 5191979899100101102103104105111151201 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,001 به 1,010 از 2012

نام تاپيک: Need for Speed: Undercover

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

والا نمی دونم دوستان میگن چرا گرافیک پایینه نخیر گرافیک خیلی هم عالی هست!من همین الان بازی رو نصب کردم و واقعا گرافیک عالی هست!هوش مصنوعی هم عالی نیست ولی بد هم نیست!مثلا من رو در روی ماشین ها توی خیابون میرم اولش نمی زنن کنار بعد دیدن که نزدیک تر میشم زود میدن کنار تا به من بر خورد نکنن ولی اگر من بدم کنار اونا نمی دن!البته بعضی از ماشین ها نمی دن کنار ولی باز هم میگم هوش مصنوعی بد نیست.
    همیشه گفتن اگر سیستموتون یه بازی رو روی تنظیمات بالا نکشید توهین نکنین به بازی و سازنده هاش!
    این هم یه عکس با اخرین تنظیمات و رزولوشن 768*1024:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته این رو بگم نمی دونم این بازی رزولوشن بالاتر هم داره یا نه(باید داشته باشه)چون که مانیتور من قدیمی هست و از 864*1152 بیشتر ساپورت نمی کنه.
    بعضی از دوستان میگن سایه زنی درست کار نشده ولی به نظر من بسیار خوب کار شده.سایه ماشین درست با توجه به زاویه ی نور به درستی پردازش میشه.حالا دیگه نمی دونم بازم شاید نسخه ی اونا مشکل داشته!
    حالا اگر شما به گرافیک این بازی میگین پایین دیگه من حرفی ندارم.من چیزی رو که خودم با چشمای خودم دیدم رو گفتم و نظر هر کسی هم برای خودش محترمه ولی به نظر من عالی هست.
    اگر من چیزی میگم مطمئن باش رو هوا نیست.سیستمی که من دارم بازیای 100 برابر بهتر از اینو رو 1280*1024 با بالاترین درجه جواب میده.ولی دارم این بازیو با 1024*768 یعنی دقیقا گرافیک خودت بازی میکنم.این بازی گرافیک افتضاحی نداره اما همچین سیستمی هم لازم نداره.
    به نسبت به بازیایی که تو همین چند وقت هم دیدم گرافیک پایینتری داره.حتی یجورایی از چیزایی که خودشونم نشون دادن پایینتره به نظرم .البته به علاوه نظر خودم نظر تمام سایتها و مجلات معتبر بازی هم هست.نمراتی که بازی دادن واضحه.نظر شما هم محترمه البته
    این دو پست آخر هم که نقل قول کردم تایید حرفای منه

ماشین که زیبا کار شده روش ولی World ش زیاد جالب نیست!!
    [quote=Amin eHelp;3195821]سلام.

منم همین نظر رو دارم.[/ quote]

واقعا من تا اينجا كه اومدم داره سخت مي شه!!!البته به لطف سرعت و شتاب خفن بالاي bugatiجون يكم كارم راحت شده ولي من بازم ميگم نور بازي افتضاخه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! من چند بار به خاطر همين مساله رفتم توي در و ديوار...سرعت ماشينام كه فضايي هستش و يه وقتايي پرواز مي كنن
    پليس هاشم بدجوري سيريش هستن و با porche 911 و nissan GTR ميفتن دنبالت
    اين ميان پرده هام كه توي كل بازي فك نكنم به 15 دقيقم برسه...
    تازه داره سخت میشه؟من انتظار داشتم از اول سخت باشه.سختیه بازی هم جزیی از هوش مصنوعیشه.

حالا منم به عشق بوگاتی میشینم بازی میکنم .

نه عزیز من 1 دی وی دی هست و کامل هم هست با خیال راحت بگیر.
    دوست عزیز 1 دی وی دی هستش...
    ماله منم دو تا تقریبا پر بود.

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

بابا یکی جواب مارو نداد
    برای من ارور میده لطفا یکی یه کمک کنه.
    با تشکر.

همه بحث شما سر خوب یا بد بودن بازی. یکی نمیاد بگه ... به چند من. یکی به داد ما برسه.
    آقا اگه بازی خوبه خوب بازی کنید. اگر بده اینقدر غر نزنید. بازی نکنید. برید بازی های بهتر بازی کنید.
    یکی بیاد راجع به مشکلات فنی اجرایی که در حال حاضر گریبانگیر ما شده صحبت کنه. و بنده رو راهنمایی بفرمایید.

3. این کاربر از mosolim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hosiyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ایـــــران ســـــبـــــز

پيش فرض

من یه جایی که پرسیدم گفتش اگه دموهاشو نزده باشن 2 دی ودی هستش ولی اگه زده باشن 1 دی وی دی شده.
    برای من که 1 دی وی دی هست و تمام دموهاش هم هست !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بازی در حد گلابی با این فولکس واگن scirocco که در حد 1 درجه، 1 درجه نیم تیونینگ شده کل ماشینها رو تا الان سوسک کردم حتی SLR و لامبورگینی هم عین پشمک تو مسابقات سوسک میشن، پلیسم مسخره بازیه البته رو درجه 4 هستم فعلا برای این ماشینه، به جایه اینکه پلیسا دنبال من بیان من دنبال پلیسها میگردم که بزنم بترکونمشون . اینم یه عکس کم حجم شده وقتی تو کی از مراحل دارم ماشین پلیس میترکونم .

6. این کاربر از milky way بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال king-hitler2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    -پیشوای حزب ملی کارگران سوسیالیست گچساران

پيش فرض

بابا کافی اینقدر گفتن بازی بده

8. 2 کاربر از king-hitler2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بازی بسیار جالبی بود . به پولشم میرزید

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

دوستاني كه ميگن بازي گلابيه يكم صبر داشته باشن تا آخراي بازي ببينن كه mercedes benz mclaren و audi r8 چجوري مسابقه ميدن!!!شايدم من گلابيم كه اخراش برام سخت شد...
    اين بازيم تموميد من كه از وقتي BUGATI خريدم رو هوا بودم هم خودم هم ماشينم!!!نمي دونم شايد من گيمر حرفه اي نيستم كه از اين بازي لذت بردم و بايد سعي كنم حرفي اي شم!!!
    نور پردازيه بازي افتضاحه!!!!!!!! خستتون كردم انقد اينو گفتم

پروفشنال davoodf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    In Game Memory

پيش فرض

اقا توی این بازی shop برای اسپورت کردن ماشین ها و قسمت خرید ماشین وجود داره؟من هر چی روی نقشه نگاه کردم چیزی پیدا نکردم!

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

اقا توی این بازی shop برای اسپورت کردن ماشین ها و قسمت خرید ماشین وجود داره؟من هر چی روی نقشه نگاه کردم چیزی پیدا نکردم!
    بازيو pause كن اولين گزينه زده cars اونجا مي توني همه كار بكني

13. این کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام دوستان
    بچه ها کسی میتونه این فایل paul.dll رو که تو کرک بازی وجود داره برای من آپلود کنه. چون اجرا نشدن بازی من فکر کنم از همین فایل باشه . که احتمالا خرابه. البته حجمش کمه و کمتر ازیک مگه.
    با تشکر.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •